GOSSIP

Χώρισε ο Leonardo DiCaprio με το μοντέλο Nina Agdal

Φαίνεται πως ο χολιγουντιανός σταρ στα 42 του χρόνια σκοπεύει να συνεχίσει να διατηρεί τον τίτλο του αμετανόητου εργένη.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, o Leonardo DiCaprio και το 25χρονο top model Nina Agdal έχουν πλέον επιλέξει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και έβαλαν τέλος στο δεσμό τους που είχε ξεκινήσει πέρυσι την άνοιξη.


Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως το πρώην ζευγάρι,  3 μόλις μέρες πριν επιβεβαιωθεί ο χωρισμός, είχε βγει για ρομαντικό δείπνο σε sushi restaurant της Νέας Υόρκης και οι δυο τους έδειχναν αγαπημένοι.


Ωστόσο άτομα από τον φιλικό κύκλο της Nina επιβεβαιώνουν το χωρισμό και αναφέρουν  μάλιστα πως η Nina χώρισε γιατί ο Leo δεν είναι έτοιμος να σοβαρευτεί και να κάνει το επόμενο βήμα σε έναν δεσμό.


Να σημειωθεί πως πολλοί πίστεψαν πως ο δεσμός του Leo με την Nina ήταν πιο "σοβαρός" καθώς ναι μεν ο χολιγουντιανός σταρ πολλές φορές είχε κάνει και στο παρελθόν δεσμούς με ξανθά μοντέλα, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους κυκλοφορούσαν και μαζί δημόσια και έκαναν και κοινές διακοπές (είχαν έρθει και στη Μύκονο).


Όμως ούτε η Nina τελικά κατάφερε να πείσει τον Leo να αποκατασταθεί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!