GOOD LIFE

H ζωή του μικρού Sheldon Cooper θα γίνει τηλεοπτική σειρά [βίντεο]

Αν είστε ένας από τους εκατομμύρια φαν της τηλεοπτικής σειράς The Big Bang Theory και του Sheldon Cooper, τότε το CBS σας έχει καλά νέα.

Το γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε να γυρίσει ένα spin off της επιτυχημένης σειράς, που θα μας αφηγείται τη ζωή του Sheldon (τον ρόλο που ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία ο Jim Parsons) πολύ πριν γνωρίσει την υπόλοιπη παρέα του Big Bang Theory, όταν αυτός ήταν ένα μικρό αγόρι - ιδιοφυία και πήγαινε σχολείο (σε ηλικία 9 ετών ήδη πάει Λύκειο!) στο Τέξας.

Έτσι η σειρά μας γυρίζει πίσω στο χρόνο στο έτος 1989.

Τον ρόλο του μόλις 9 ετών Sheldon, θα ερμηνεύσει ο μικρούλης Iain Armitage, που πρόσφατα τον απολαύσαμε στη σειρά Big Little Lies (έκανε τον γιο της Shailene Woodley).
Ο ίδιος ο Jim Parsons συνεχίζει να δανείζει τη φωνή του σε αυτό το prequel, σε διάφορες αφηγήσεις, ενώ είναι και παραγωγός. Επίσης θα δούμε νέα πρόσωπα ως τον μπαμπά του, τη μαμά του, τον έφηβο αδελφό του και τη δίδυμη αδελφή του,


Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του CBS που θα φέρει τον τίτλο "Young Sheldon" και τί δήλωσε ο ίδιος ο Jim Parsons για τη νέα σειρά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!