VIRAL

Βίντεο δείχνει την Jennifer Lawrence να κάνει pole dancing στην Αυστρία

Με μάλλον αποστομωτικό τρόπο απάντησε μέσω Facebook η διάσημη ηθοποιός στο δημοσίευμα γνωστού site που δείχνει βίντεο με την ίδια να κάνει pole dancing σε στριπτιτζάδικο στη Βιέννη της Αυστρίας.

Το επίμαχο βίντεο δημοσιεύτηκε από το RadarOnline.com και δείχνει την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να χορεύει στη σκηνή του Beverly Hills Club, ενός strip club.
Το άρθρο μιλούσε για ένα βίντεο που πιθανά "η Jennifer να θέλει να εξαφανίσει" και πως σε αυτό η 26χρονη σταρ χορεύει ημίγυμνη και μεθυσμένη. 


Επίσης το άρθρο έγραφε πως το βίντεο τραβήχτηκε στις 27 Απριλίου στη Βιέννη (εκεί η Jennifer βρίσκονταν για τα γυρίσματα της νέα της ταινίας Red Sparrow) και πως η ηθοποιός συνοδεύονταν από τρεις άνδρες, μία γυναίκα και έναν σωματοφύλακα. Μάλιστα επικαλούνταν μαρτυρίες που έλεγαν πς εκείνο το βράδυ η Jennifer ήταν μεθυσμένη, πως κάποια στιγμή έχασε την μπλούζα της και κυκλοφορούσε στον χώρο με το σουτιέν.


Τέλος τονίζονταν πως στο κλαμπ δεν ήταν παρών ο 48χρονος σκηνοθέτης Darren Aronofski, με τον οποίο η Jennifer διατηρεί δεσμό εδώ και μήνες.

 


H ίδια η Jennifer έσπευσε σχεδόν αμέσως να απαντήσει στο άρθρο με μια ανάρτησή της στο Facebook όπου δηλώνει ανοιχτά και δημόσια πως δεν  μετανοιώνει για αυτό το βίντεο . Εξηγεί πως ήταν τα γενέθλια ενός πολύ καλού της φίλου και πως πέρασε τέλεια εκέινο το βράδυ.

Επίσης τονίζει πως κανείς δεν θέλει να του θυμίζουν πως έκανε pοle dancing μέσω Ίντερνετ  και εξηγεί πως εκείνο το βράδυ για λίγο χαλάρωσε και αποφάσισε να περάσει καλά με την παρέα της. Επίσης εξηγεί πως δεν φοράει μόνο το σουτιέν της αλλά ένα τοπ του διάσημου σχεδιαστή μόδας Alexander Wang και πως η ίδια θεωρεί πως ο χορός της ήταν αρκετά καλός.


Αυτό το post έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια με άλλους να επικροτούν την ευθύτητα της Jennifer και να κατηγορούν το RadarOnLine πως δημοσίευσε μια προσωπική της στιγμή και άλλους να την κατηγορούν που δεν ζήτησε συγγνώμη για το επίμαχο βίντεο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!