GOSSIP

Τελικά το να είσαι προσωπική βοηθός της Kim δεν είναι και τόσο glamorous

Τα τελευταία χρόνια η Stephanie Sheperd συνοδεύει την Kim Kardashian σε κάθε της βήμα και η ίδια η Kim την έχει χαρακτηρίσει "πολύτιμη" βοηθό και φίλη και θεωρεί πως η Stephanie είναι το δεξί της χέρι.

Η Staphanie ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, να εργάζεται ως προσωπική βοηθός της Kim και πλέον είναι και η γενική διευθύντρια (COO) στις επιχειρήσεις των Kardashian West brands.


Και πολλοί ίσως πιστεύουν πως η Stephanie κάνει την πιο τέλεια δουλειά στον κόσμο, αφού κυκλοφορεί με τις Kardashians στα πιο κοσμικά clubs και εστιατόρια, τις συνοδεύει σε πρεμιέρες και διακοπές στα πιο εξωτικά και χλιδάτα μέρη, εικάζεται πως πληρώεται αδρά και τα Χριστούγεννα παίρνει πάντα ένα μεγάλο δώρο και γενικότερα μοιάζει να απολαμβάνει και αυτή τη μεγάλη ζωή.


Η ίδια όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της στο  Refinery29, αποκάλυψε πως η δουλειά της δεν είναι και τόσο  glamorous όσο πιστεύουν πολλοί και πως τις περισσότερες φορές απλά εργάζεται σκληρά. 


Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West που έγινε το 2014 και αποκάλυψε πως ήταν στον γάμο αλλά όχι ως καλεσμένη. "Ούτε καν είδα την τελετή, γιατί δούλευα διαρκώς" λέει και αναφέρει πως δεν είχε κοιμηθεί μια ολόκληρη εβδομάδα όταν έγινε ο γάμος, και αποκαλύπτει πως η ίδια είχε αναλάβει να καταγράφει με κάμερα τις πιο προσωπικές στιγμές της οικογένειας καθώς συχνά δεν ήθελαν να έχουν δίπλα τους συνεργείο με κάμερες. 


Την ημέρα του γάμου η ίδια φορούσε φόρμες και δεν είχε προλάβει να κάνει ούτε ντους, καθώς έτρεχε να βρει το κοστούμι της Caitlyn Jenner που είχε χαθεί την τελευταία στιγμή, και ταυτόχρονα έπρεπε να τραβήξει πλάνα με την Kim και τις αδελφές της ενώ ετοιμάζονταν και να βιντεοσκοπησει την Kim και ενώ πήγαινε προς την τελετή ως νύφη, αλλά και να την τραβήξει πλάνο από ψηλά της Kim με αποτέλεσμα να τρέχει σαν τρελή πάνω κάτω μέσα στο κάστρο όπου έγινε ο γάμος, ενώ την κυνηγούσαν και της φώναζαν άνδρες της ασφάλειας.


"Όταν γύρισα στο σπίτι μου μετά το γάμο, με σταμάτησε τροχονόμος στη Hollywood Boulevard και ξέσπασα σε κλάματα και του είπα σε παρακαλώ απλά είμαι εξουθενωμένη και θέλω να πάω σπίτι μου" θυμάται η Stephanie και προσθέτει πως εκείνη την ημέρα κοιμήθηκε από τις 5 το απόγευμα και ξύπνησε την άλλη μέρα στις 11 το πρωί.

Βέβαια και πάλι δεν μας πείθει πως δεν καλοπερνάει κιόλας.

Μαζί με την Kourtney

Στο Ντουμπάι μαζί με την Kim
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!