ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 16 Μαΐου 2017

Η ημέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα σε θέματα αισθηματικής φύσεως.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έπρεπε να είσαι περισσότερο οργανωμένος και κυρίως αισιόδοξος για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιδιώξεις σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην σε απορροφήσει όλο αυτό και να βρεις χρόνο να αφιερώσεις σε οικεία και φιλικά σου. Είναι σημαντικό να έχεις καλή σχέση μαζί τους, γιατί σε ό, τι χρειαστείς θα τους έχεις δίπλα σου να σε στηρίζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στην σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφο σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις την δυνατότητα να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε μία φιλική συγκέντρωση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μείνε λογικός σε αυτά που λες και κάνεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις για κανέναν λόγο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Φρόντισε σήμερα που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου να είσαι σε επαγρύπνηση και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο προοπτικές εξέλιξης που θα έρθουν στο προσκήνιο. Επιπλέον, βρες την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κλείσεις οριστικά παλιές υποθέσεις που σε ταλανίζουν, ώστε να ασχοληθείς απερίσπαστος με το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σας και δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Όσοι είστε αδέσμευτοι Ταύροι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα και μην φτιάχνεις σενάρια καταστροφής στο μυαλό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα σε θέματα αισθηματικής φύσεως, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και τι είναι αυτό που ζητάς. Έτσι, ούτε εσύ θα βασανίζεσαι, αλλά ούτε και οι γύρω σου. Επίσης, καλό θα ήταν να βάλεις σε τάξη και ζητήματα υπόλοιπων τομέων της ζωή σου, για να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός και θελκτικός γίνεται απέναντι στον σύντροφο σου, γιατί τον τελευταίο καιρό οι αναστολές και οι φοβίες σου σε έχουν κλείσει για τα καλά στο καβούκι σου. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Αν προκύψει και κάτι ερωτικό… καλώς να έρθει!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργασίες σου είναι αποδοτικές και η επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους σου πραγματικά ωφελεί την εξέλιξη σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και σου διώχνουν το άγχος που νιώθεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πράγματα στη ζωή σου δείχνουν να κυλούν ομαλά, ενώ παράλληλα πετυχαίνεις καθετί που βάζεις στο μυαλό σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μόνο μην αφήσεις την ασυγκράτητη χαρά σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια, ή στην λήψη πολλών καθηκόντων, που θα είναι αδύνατο να διαχειριστείς ταυτόχρονα. Προγραμματίσου λοιπόν και κάνε σωστές κινήσεις, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το και λίγο έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Μία εσωτερική αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Τώρα αισθάνεσαι ανακουφισμένος και θα έχεις τον χρόνο αλλά και την διάθεση να σκεφτείς και να συζητήσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν και μην αγχώνεσαι.

 

ΛΕΩΝ
Μην πιέσεις σήμερα τον εαυτό σου στην προσπάθεια να έχεις υπό απόλυτο έλεγχο τα πράγματα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο. Δέξου τις καταστάσεις όπως έρχονται και κλείσου λίγο περισσότερο στον εαυτό σου για να είσαι ήρεμος μέσα στην όλη αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου. Μην το παρακάνεις πολύ όμως με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι σε χρειάζονται δίπλα τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού το σημερινό βράδυ σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!!!

Επαγγελματικές
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ότι κι αν γίνει και όση πίεση κι αν σου ασκηθεί από τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά. Κάνε υπομονή!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μείνε σήμερα μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου κάνουν καλό και προτίμησε να περάσεις όμορφα με φίλους που σε καταλαβαίνουν. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση πολύ και θα γίνεις πιο αισιόδοξος. Έτσι, με ηρεμία και θετική σκέψη, θα μπορέσεις να φέρεις σε πέρας καθετί που θα βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα θα προκύψει. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει.

 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί επιπολαιότητες, οπότε φρόντισε να μελετάς πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σου, για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Από την άλλη, πολύ εύκολο θα είναι σήμερα να έρθεις σε ρήξη με οικεία σου άτομα, λόγω έντονων διαφωνιών που θα έχετε. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και φέρσου διπλωματικά, για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την Τρίτη και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου για να ανανεώσεις το κλίμα στην σχέση σου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν χωρίς ενδοιασμούς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος και ανησυχία. Μπορείς άφοβα να προωθήσεις τα σχέδια σου αλλά και να δώσεις πνοή στις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα σου διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπάθησε σήμερα να μην επηρεαστείς από εκνευριστικά σχόλια και ενέργειες τρίτων ατόμων, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να νευριάσεις και να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Μη δίνεις λοιπόν βάση σε λόγια ατόμων που δε σε ενδιαφέρει η άποψή τους και μείνε κοντά με κοντινούς σου ανθρώπους που συνεννοείσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Εσύ φίλε Σκορπιέ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα και αλόγιστα τα χρήματα σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνετό θα ήταν από μέρους σου να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα τη ζωή σου. Οργάνωσε καλά και με σωστή προτεραιότητα τις δουλειές σου, για να τις φέρνεις σε πέρας χωρίς πίεση και άγχος. Σε αυτό θα συμβάλλει σημαντικά η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου, ώστε να ολοκληρώσεις επιτυχώς ό, τι έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, επικρατεί ηρεμία και αλληλοκατανόηση. Ο σύντροφος σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει και αυτό στο δείχνει εμπράκτως, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε φέρνει πιο κοντά του. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη «ξεφύγει» προ πολλού. Φρόντισε να συμμαζευτείς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι καιρός να σταματήσεις να αγχώνεσαι διαρκώς, προσπαθώντας να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Άφησε τα πράγματα να κυλούν αβίαστα, ειδικότερα τώρα που αναμένεται να έρθουν απανωτές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι συνετός και να κινηθείς με βάση την λογική σου. Μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δείς τα πράγματα πως εξελίσσονται για να πάρεις τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος μέσα στην όλη σύγχυση που θα επικρατεί και με πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, κάνε ό, τι μπορείς να ισορροπήσεις την κατάσταση. Κατόπιν, καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από όλη αυτή την πίεση που δέχτηκες, γιατί το έχεις ανάγκη και το αξίζεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη, γεγονός που σε κάνει και αισθάνεσαι ήρεμος μέσα στην σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο, να βγείτε και να κυνηγήσετε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα, ώστε να διώξετε μια και καλή την μοναξιά από το πλάι σας.

Επαγγελματικές
Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό είναι σύμμαχος σου σε αυτά που θέλεις να πετύχεις αρκεί να μείνεις προσγειωμένος. Προσοχή μόνο στα έξοδά σου γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Επιστράτευσε τη λογική σου και τις υψηλές ικανότητές σου, και να είσαι σίγουρος πως στο τέλος οι κόποι σου θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία. Όταν πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σου, συνέχισε να κινείσαι με την ίδια τακτική και μην επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς τώρα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να δρομολογήσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας, για κάποια ζητήματα που έχουν πατήσει παύση και σας δυσκολεύουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!