VIRAL

Η κόρη της Kim Kardashian έβαλε τις φωνές στους παπαράτσι [βίντεο]

Το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West εκνευρίζεται με τους παπαράτσι, κάνει το γύρο των social media.

Και σίγουρα δεν είναι εύκολο για κανένα παιδί να έχει καθημερινά να αντιμετωπίσει ορδές φωτογράφων που ακολουθούν το ίδιο και τη διάσημη μητέρα του σε κάθε βήμα, αλλά πρώτη φορά είδαμε τόσο μικρό παιδί δύο celebrities να έχει τέτοιο ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες.


Η μόλις 4 ετών North West περπατούσε με ένα παγωτό στο χέρι δίπλα τη μητέρα της Kim Kardashian και οι παπαράτσι κατέγραφαν τα πάντα και η μικρή δεν άντεξε και άρχισε να ουρλιάζει "No pictures". 


H Kim δεν είχε καμία αντίδραση και απλά έβαλε γρήγορα την κόρη της στο αυτοκίνητο και έφυγε, ωστόσο αυτά το βίντεο κάνει το γύρο των social media με πολλούς να σχολιάζουν πικρόχολα πως το παιδί έχει κληρονομήσει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του μπαμπά του Kanye West και τους περισσότερους να σχολιάζουν πως πραγματικά πρέπει να είναι ανυπόφορο για ένα παιδί να έχει τέτοια έκθεση στη δημοσιότητα από τόσο τρυφερή ηλικία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!