VIRAL

16χρονη "μαγείρεψε" το κατοικίδιό της και προκάλεσε οργή [βίντεο]

Την οργή πολλών προκάλεσε αυτή η 16χρονη από τη  Βραζιλία η οποία ανέβασε στα social media ένα σοκαριστικό βίντεο με το βασανισμό του κατοικίδιού της.

Η κοπέλα λέγεται Vitoria Muller και αναγκάστηκε να σβήσει όλα τα προφίλ της στα social media καθώς δέχεται βροχή από οργισμένα μηνύματα από χρήστες του Διαδικτύου που είδαν το βίντεο με την αποτρόπαιη πράξη της, ενώ το hashtag #punaoparavitoria (δηλαδή τιμωρία για την Vitoria) έγινε viral στη Βραζιλία.


Η κοπέλα παραδέχτηκε στην αστυνομία πως μετά από προτροπές φίλων της έβαλε το ινδικό χοιρίδιο που έχει ως κατοικιδιο μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και το 'έψησε' ενώ βιντεοσκοπούσε το ζώο την ώρα που αυτό ήταν εγκλωβισμένο μέσα στον φούρνο και μετά ανέβασε το βίντεο στα social media.


Το ζώο ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα αλλά η οργή που προκάλεσε αυτό το βίντεο ήταν τέτοια, που ο ίδιος ο πατέρας της κοπέλας ήταν αυτός που μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να πάει την κόρη του στις Αρχές και ανακοίνωσε πως η κόρη του έχει τιμωρηθεί, έχει μετανιώσει για την πράξη της  και ζήτησε και ο ίδιος δημόσια συγγνώμη για την πράξη της.


Το άτυχο ζώο το πήραν οι αστυνομικοί και πλέον έχει μεταφερθεί σε κτηνιατρική κλινική.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με το βασανιστήριο του ζώου που δημοσίευσε η βρετανική Metro

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!