ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 12 Μαΐου 2017

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ενεργοποιήσεις τα αντανακλαστικά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις επιτυχώς σε ποικίλες προκλήσεις.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου βάζουν «αέρα στα πανιά σου», κάτι που δεν συνδέεται μόνον με μια καλή ψυχολογία αλλά και με «χειροπιαστές» αποδείξεις της καλής σου τύχης. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη αναδεικνύει τις ελλείψεις σου σε πρακτικό επίπεδο, μην επιχειρήσεις λοιπόν να «απλωθείς» εκεί που δεν... φτάνεις! Αντίθετα θα ωφεληθείς τα μέγιστα αν προσανατολιστείς προς την επιμόρφωσή σου, μαθαίνοντας όσα πρέπει. Επιπλέον ίσως ταλαιπωρηθείς κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει το «ευ ζην», πολύ περισσότερο αν κι εσύ βοηθήσεις με το να πάψεις να θεωρείς κάποιες λεπτομέρειες «κομβικές», παίρνοντας πρωτοβουλίες που αντί να βοηθούν, περιπλέκουν τα πράγματα. Απλά αφέσου σε όσα σου προσφέρονται.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού με την παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση... δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν ανάγκες συγγενών ή γνωστών. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό, μπορεί να συμβάλλει σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, είτε μέσω διευκολύνσεων, είτε με μια έξτρα άδεια που θα σου επιτρέψει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου
Ερωτικά
Όσο κι αν μια υπόθεσή σου δεν μπορεί ακόμη να προχωρήσει όπως θα ήθελες, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον, αφού ό,τι «ψήνεται» στο παρασκήνιο, σύντομα θα υλοποιηθεί και «επισήμως». Πρόσεξε ωστόσο μήπως υποκύψεις και σε... αχρείαστους πειρασμούς!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη δίνει πρωτεύοντα ρόλο στο τι ζητούν οι άλλοι από σένα και γεγονός είναι ότι κάποιες από τις απαιτήσεις τους μπορεί να σε ξεπερνούν. Καλό είναι λοιπόν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια τα πράγματα θα έχουν «στρώσει» κάπως. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Κριό ευνοούν την κοινωνική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια χαρά ή μια ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Το καλό κλίμα στις φιλικές συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό αν είσαι ήδη σε μια σχέση μην διστάσεις να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο πως θα έχεις τις ευκαιρίες σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Ο Δίας στον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Κριό εξυπηρετούν τα σχέδια σου, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Επιπλέον μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν θες να κάνεις κάποιου είδους επέκταση ή αγορά ακινήτου, είναι μια από τις πλέον κατάλληλες στιγμές.
Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία, ενώ σου έχει «φυλαγμένες» και επιπλέον δουλειές, που δεν είναι απαραίτητα της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της... αδυναμίας ή άρνησης κάποιων!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που ξεχωρίζουν για το large ή «χαλαρό» στυλ τους. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια προσωρινή αβεβαιότητα για την συνέχεια.


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Με την Σελήνη στον Τοξότη, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να συνδυάσεις το παιχνίδι με την επιμόρφωση και τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου, αφού οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις μπορεί να «κοπούν» απότομα εξ αιτίας μιας έκτακτης ανάγκης ή υποχρέωσής σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σου βάζει... δύσκολα!Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνουν ευχάριστα μαντάτα, ενώ μπορεί να αποκτήσεις μια συσκευή ή ένα εργαλείο που θα «σου λύσει τα χέρια».
Ερωτικά
Ένα μήνυμα σε γεμίζει χαρά και σου ανοίγει την... όρεξη για ακόμη περισσότερα, τελικά όμως μπορεί να διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι ακόμη αρκετό χρόνο μέχρι να «δέσει το γλυκό». Ωστόσο αν είσαι ήδη σε μια σχέση φαίνεται να βιώνεις ένα... στερητικό σύνδρομο!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες καταστάσεις ή «στριμώγματα» στο σπίτι και την οικογένεια σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις. Αντίθετα, σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κι είναι πιθανό να στενοχωρηθείς ή να νιώσεις απόρριψη από ένα οικείο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως από υπερβολική αισιοδοξία ή... πλεονεξία προβείς σε αχρείαστες αγορές.
Ερωτικά
Τα συναισθήματα σου είναι ασταθή, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια κάποιων να σε κατανοήσουν. Κι από την δική σου την πλευρά όμως αν δεν βρεις την νοητική «συνάφεια» που ζητάς, είναι δύσκολο να υπάρξει συνέχεια σε οτιδήποτε.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει συνεργασία σε.. πολλά επίπεδα! Ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, ενώπιον ατόμων που «σε πάνε». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται μεν να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά η παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο παραπέμπει σε εκείνα που πρέπει να γίνουν κι όχι τόσο στην αναψυχή σου Επιπλέον αναμένονται καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις συναλλαγές σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου «συνεργάζεται» με τον Δία, διαλύοντας κάθε «σκιά» ή ανησυχία για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Και είναι αλήθεια ότι μερικές φορές το θετικό συναίσθημα αρκεί για υλοποιηθούν ακόμη και τα πιο... τρελά σου όνειρα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και μάλιστα μετά μεγίστης προσοχής, αφού ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο είναι της... άποψης ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» κι όχι μέσω της τύχης. Ας κινηθείς λοιπόν στο πνεύμα του για να μην σε... κακοκαρδίσει! Επιπλέον είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στο να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό ή να τύχεις μιας κρυφής υποστήριξης.
Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια προκειμένου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως... όλο και κάτι σου ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην έχεις το «feedback» που θα ήθελες. Χαλάρωσε λοιπόν και άσε τα πράγματα να ακολουθήσουν τον δρόμο τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν τα καταφέρεις θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα δύσκολα. Αν ωστόσο αποτύχεις μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Κριό θα συμβάλλουν στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, φέρνοντας σε πιο κοντά σε φίλα προσκείμενα πρόσωπα.
Ερωτικά
Εδώ προμηνύονται «νίκες» ή επιτυχίες που θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά αλλά όχι μόνον. Η ευκαιρία σου να «κλειδώσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει και η αφετηρία μιας πλήρους αναβάθμισης της προσωπικής σου ζωής, αγγίζοντας την... ευτυχία!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Μπορεί ωστόσο να σου αποκαλύψει κι ένα μυστικό, που είτε σου αρέσει, είτε όχι θα σε προστατέψει από περαιτέρω «ανακατωσούρες» ή θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά και ποιοι/ες όχι
Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σημαντικής επιτυχίας ή μιας «άνωθεν» βοήθειας που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις έχοντας λυμένα κάποια βασικά θέματα, που μέχρι χθες ήταν «μπελάς».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό θα φροντίσει να μην σου λείψει τίποτα κι από την στιγμή που τα συναισθήματα σου είναι ευθέως ανάλογα με την... καλοπέραση σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν όπως τα θες. Αν όμως προσδοκάς και συναισθηματικό «βάθος», φαίνεται πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί μεν να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να επηρεάσει και την δική σου ψυχολογία. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό σε καλεί να παίρνεις τα πράγματα πιο «ανάλαφρα», ώστε να περάσεις όμορφα, χωρίς πολλές σκοτούρες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένας περίπατος ή μια εκδρομή θα σου δώσει τις... αφορμές που χρειάζεσαι, ώστε να ελπίσεις στα καλύτερα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως υπάρξουν κάποιες «υπερβολικές» αντιδράσεις ή μια «χαλαρή» συμπεριφορά που θα κάνουν τον έναν εκ των δύο να «στραβώσει»


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ενεργοποιήσεις τα αντανακλαστικά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις επιτυχώς σε ποικίλες προκλήσεις. Κι επειδή είναι βέβαιο ότι θα «πέσεις» πάνω σε άτομα με «σκληρές» αντιλήψεις και αυστηρή κρίση, το πιθανότερο τελικά είναι να «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα, επιστρατεύοντας τις ικανότητές σου στην... παραπλάνηση του εχθρού! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Ζυγό, δείχνει πρόθυμος να σου εξασφαλίσει κάποιες οικονομικές ευκολίες, που θα σου επιτρέψουν να κινηθείς πιο άνετα και δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την περίσταση.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και μάλιστα με καλή οικονομική κατάσταση.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!