GOSSIP

8 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τα τηλεοπτικά "Φιλαράκια"

Τα «Φιλαράκια» έγραψαν τηλεοπτική ιστορία στα 10 χρόνια που προβάλλονταν και απέκτησαν φανατικό κοινό σε όλο τον πλανήτη. Τίποτα όμως δεν έγινε τυχαία.

      1.Οι δημιουργοί του  David Crane και Marta Kauffman ήθελαν να φτιάξουν μια σειρά με βάση τις προσωπικές τους ιστορίες από την εποχή που μόλις είχαν αποφοιτήσει από το κολέγιο και έκαναν μια νέα αρχή στη Νέα Υόρκη.

      2.Ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν «Insomnia Café», ενώ στην πορεία έπεσαν στο τραπέζι και οι τίτλοι «Six of One», «Across the Hall» και «Once Upon a Time in the West Village».

      3. Αρχικά για τον ρόλο της Phoebe είχε επιλεγεί η Ellen DeGeneres η οποία όμως απέρριψε τον ρόλο.

      4. Επίσης αρχικά για τον ρόλο του Joey είχε περάσει από δοκιμαστικά ο Hank Azaria που τελικά βρέθηκε να ερμηνεύει τον Ρώσο επιστήμονα σύντροφο της Phoebe από το Μινσκ.

      5. Ο ρόλος του Chandler αρχικά προβλέπονταν να είναι gay αλλά επειδή ο ίδιος ο Matthew Perry στην οντισιόν του ανάφερε πως ήταν ντροπαλός με τις γυναίκες ξαναέγραψαν τον ρόλο πάνω σε αυτό τον χαρακτήρα.

      6. Το love story της σειράς αρχικά αφορούσε τον Joey και την Monica αλλά ήταν τέτοια η χημεία μεταξύ των Aniston και Swimmer που οι παραγωγοί έσπευσασν να στήσουν το ειδύλλιο Ross – Rachel

      7. Αρχικά για τραγούδι των τίτλων είχε επιλεγεί το «Shiny Happy People» των REM

      8. Το σενάριο άλλαζε συνέχεια. Τα γυρίσματα γίνονταν παρουσία κοινού και αν έβλεπαν πως δεν υπήρχαν θετικές αντιδράσεις άλλαζαν αμέσως τους διαλόγους ακόμα και την πλοκή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!