VIRAL

Αυτή η εμφάνιση στα MTV Movie Awards προκάλεσε αντιδράσεις [εικόνες]

Μια από τις λαμπερές καλεσμένες των χθεσινοβραδυνών MTV Movie Awards κατάφερε να προκαλέσει την οργή πολλών και κυρίως των Ινδών.

Ο λόγος για την Farrah Abraham, μια 25χρονη αμερικανίδα τηλεστάρ που έχει γίνει διάσημη μέσα από τηλεοπτικά reality shows με θέμα ανήλικες και έφηβες μητέρες όπως το Teen Mom και το 16 and Pregnant.

Και η αλήθεια είναι πως η Farrah πάντα επιδιώκει την προσοχή έτσι χθες αποφάσισε να φορέσει ένα ινδικό φόρεμα στο κόκκινο χαλί των τηλεοτπικών και κινηματογραφικών βραβείων του MTV γιατί όπως η ίδια είπε "ήθελα να φέρω λίγη κουλτούρα στο event".


Όμως τόσο αυτή η δήλωση όσο και η επιλογή του φορέματος προκάλεσαν την οργή πολλών Ινδών (και όχι μόνο) που έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως χλευάζει την ινδική παράδοση και πως την χρησιμοποιεί ως μέσο προβολής και πρόκλησης.


Γιατί το φόρεμα που φόρεσε είναι ένα  lehenga, δηλαδή ένα παραδοσιακό ινδικό νυφικό που το αγόρασε από το Taal Boutique & Bridal.


Βέβαια υπάρχουν και Ινδοί που αναφέρουν πως αφού και οι ίδιες οι Ινδές φοράνε πλέον τέτοια παραδοσιακά νυφικά (lehengas) ως βραδυνές τουαλέτες ή επίσημα φορέματα τότε γιατί τους ενοχλεί που έκανε κάτι αντίστοιχο μια Δυτική; 


Πάντως τα αρνητικά σχόλια στα social media δεν λένε να σταματήσουν, ενώ και οι gossip στήλες έχουν το όνομα της Farrah στην κορυφή της λίστας με τις πιο κακοντυμένες της χθεσινής βραδιάς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!