GOOD LIFE

Πώς θα είναι οι άνθρωποι μετά από 1000 χρόνια; [βίντεο]

Η τεχνολογία και η επιστήμη διαρκώς κάνουν άλματα και είναι βέβαιο πως χάρη στα επιτεύγματά τους η ανθρωπότητα θα είναι εντελώς διαφορετική στο μέλλον.

Το Business Insider έκανε ένα βίντεο στο οποίο καταγράφει τις αλλαγές που εκτιμά πως θα δούμε στους ανθρώπους μέσα στα επόμενα 1000 χρόνια.
Το βίντεο ξεκινά με τη διαπίστωση πως οι άνθρωποι διαρκώς γίνονται πιο ψηλοί, άρα είναι βέβαιο πως μελλοντικά οι άνθρωποι θα γίνουν ακόμα ψηλότεροι.


Παράλληλα αναφέρεται σε διάφορες έρευνες πανεπιστημίων που έχουν διαπιστώσει πως το ανθρώπινο είδος καθώς εξελίσσεται εμφανίζει ανοσία και εκτιμά πως ακόμα και η ανοσία σε διάφορους ιούς (πχ. το AIDS) μπορεί να εμφανιστεί στο μέλλον ή με τη χρήση της τεχνολογίας να αλλάζουμε το ανθρώπινο DNA ώστε ο άνθρωπος να μην νοσεί από διάφορες ασθένειες και να μην γερνάει.


Παράλληλα αναφέρει πως η τεχνολογία θα δημιουργήσει "βιονικούς" ανθρώπους και πως μηχανές θα αντικαθιστούν ζωτικά όργανα ενώ τα ρομποτικά προσθετικά μέλη δεν θα απευθύνονται μόνο σε άτομα με αναπηρίες, ενώ μιλά και για μια πιθανή μετοίκηση ανθρώπων σε άλλους πλανήτες όπως ο Άρης και πώς αυτό πιθανά να αλλάξει ακόμα και την μορφολογία της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης.


Τέλος καταλήγει με το να αναφέρει πως η πιο σημαντική εξέλιξη στην ιστορία της ανθρωπότητας στα επόμενα χρόνια θα είναι μια πιθανή κατάκτηση της αθανασίας με το να αποθηκεύονται όλα τα στοιχεία ενός ανθρώπου σε μια μηχανή και να διατηρούνται για πάντα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!