GOSSIP

O Bradley Cooper ξέχασε πως μόλις έγινε πατέρας; [βίντεο]

Ο διάσημος ηθοποιός Bradley Cooper πριν από λίγες εβδομάδες έγινε μπαμπάς αλλά μάλλον το... ξέχασε!

Είναι η πρώτη φορά που ο Bradley έγινε πατέρας (έχει αποκτήσει μια κορούλα με τη σύντροφό του και πασίγνωστο μοντέλο τη Ρωσίδα Irina Shayk) αλλά παράλληλα έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς όχι μόνο πρωταγωνιστεί στο Guardians of the Galaxy 2 που πρόσφατα έκανε πρεμιέρα, αλλά κάνει την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα γυρίζοντας το φιλμ "Ένα Αστέρι Γεννιέται" (μια σύγχρoνη εκδοχή του κλασικού μιούζικαλ A Star Is Born).
Στο νέο φιλμ εκτός από σκηνοθέτης είναι και πρωταγωνιστής, έχοντας στο πλευρό του την Lady Gaga.


Τώρα ο 42χρονος Bradley βρέθηκε καλεσμένος το σόου της Ellen Degeneres για να μιλήσει για τη νέα του ταινία Guardians of the Galaxy 2, και όταν η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια θέλησε να τον ρωτήσει για την κόρη του (την αυτός έκανε για πλάκα πως δεν θυμόταν πως έχει γίνει μπαμπάς.
Μάλιστα η Ellen συνέχισε το αστείο με το να του πει να πάει στο σπίτι του και να κοιτάξει τριγύρω γιατί κάπου θα είναι ένα μωρό! 

Όμως και πάλι ο Bradley δεν θέλησε να μιλήσει για την κορούλα του Lea de Seine Shayk Cooper και προτίμησε να μιλήσει για την ταινία που σκηνοθετεί και για τη συνεργασία του με την Lady Gaga.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!