VIRAL

Ένα σποτ που θυμίζει πορνό διαφημίζει το ακριβότερο σπίτι στο Beverly Hills

Το Opus είναι ένα νέο πανάκριβο σπίτι, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, που μόλις χτίστηκε στο Beverly Hills και αναζητεί να βρει το νέο του ιδοκτήτη.

Το δημιούργησε η real estate εταιρεία Hilton & Hyland, που συνεργασία με έναν πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ (τον Nile Niami) δημιουργήσαν ένα υπερπολυτελές σπίτι που διαφημίζεται ως το πιο ακριβό και χλιδάτο νεόδμητο σπίτι στο Beverly Hills.


Το Opus από χθες αναζητά να βρει το νέο του ιδιοκτήτη και οι μεσίτες βρήκαν έναν πολύ προκλητικό τρόπο για να το προωθήοσυν φτιάχνοντας ένα σποτ που θυμίζει τρέιλερ ταινίας (και συγκεκριμένα όπως πολλοί σχολιάζουν θυμίζει το "Μάτια Ερμητικά Κλειστά") και στο οποίο ημίγυμνες, προκλητικές γυναίκες κυκλοφορούν μέσα στο χλιδάτο σπίτι.


Αυτό το σποτ έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια καθώς κάποιοι το χαρακτηρίζουν ακόμα και "soft" πορνό, δεν καταλαβαίνουν γιαί χρειάζονται ημίγυμνες γυναίκες για να διαφημίσουν ένα σπίτι, ενώ κάποιοι σχολιάζουν πικρόχολα πως αυτό το σποτ αποδεικνύει πως ακόμη και με 100 εκατομμύρια δολάρια δεν μπορείς να αγοράσεις το καλό γούστο.

Ιδού το επίμαχο βίντεο

OPUS | Red Band Trailer from Drew Fenton on Vimeo.

Πάντως αν αναρωτιέστε τί μπορεί να διαθέτει ένα τόσο ακριβ;o σπίτι η απάντηση είναι τα πάντα! Το Opus, είναι ένα σπίτι 1904 τετραγωνικών μέτρων έχει απίστευτη θέα, πολλά σαλόνια, μπάμια, κρεβατοκάμαρες και ξενώνες, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γκαράζ με υπερπολυτελή αυτοκίνητα (μια χρυσή Lamborghini και μια χρυσή Bentley) και μηχανές, ιδιωτικό κομμωτήριο, σπα, γυμναστήριο, σινεμά, δωμάτιο - κάβα γεμάτο μόνο με σαμπάνιες Cristal. Παράλληλα όλα τα έπιπλα και οι οικιακές συσκευές είναι πανάκριβα και φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων ενώ υπάρχουν δεκάδες έργα τέχνης από καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol και ο Damien Hirst 

Δείτε φωτογραφίες


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!