MEN'S GUIDE

Ο Chris Pratt εξηγεί πως και οι άνδρες απολαμβάνουν μια καλή μάσκα ομορφιάς

Είναι ένας από τους διασημότερους σταρ στο Χόλιγουντ, αφοσιωμένος σύζυγος  και καλός οικογενειάρχης, ενώ τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει και με το άψογο κορμί του κα τις στυλιστικές του επιλογές.

Προσθέστε σε όλα αυτά και το πηγαίο χιούμορ και την αμεσότητα και άνεση που έχει με όλους και θα καταλάβετε γιατί ο ηθοποιός Chris Pratt θεωρείται ανδρικό πρότυπο για πολλούς. 

Τώρα ο Chris πρωταγωνιστεί στο The Guardians of the Galaxy: Vol. 2 και πρόσφατα μιλώντας στο Yahoo Style αποκάλυψε (πάντα με χιούμορ) πως η γυναίκα του, η διάσημη κωμικός Anna Faris, πρόσφατα του έκανε δώρο μια περιποίηση προσώπου δε γνωστο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και ομολόγησε πως βρήκε την όλη εμπειρία "εξαιρετική".

Ο Chris είπε πως πήγε στο ξενοδοχείο αρχικά για να κάνει μασάζ στο σπα, αλλά τελικά... "Κάποια στιγμή με ρώτησαν αν ήθελα να μου τρίψουν χαβιάρι στο πρόσωπο! Και όποτε νομιζετε πως είμαι ένας απλός ταπεινός τύπος, να θυμάστε πως βάζω χαβιάρι στο πρόσωπο " είπε αστειευόμενος ο Chris και πρόσθεσε πως "Πάντως ένιωσα πολύ ωραία, άνοιξαν όλα τα σπυράκαι στο πρόσωπό μου και εξαφανίστηκαν όλα τα μαύρα στίγματα" ενώ έκανε πλάκα και για την τσουχτερή τιμή αυτής της εμπερίας ομορφιάς αφού η επίσκεψη στο σπα του ξενοδοχείου κοστισε 350 δολάρια.

Και αν αναρωτιέστε ποιό είναι το σπα σε ποιό ξενοδοχείο και ποιά είναι η μάσκα που δοκίμασε και με την οποία ενθουσιάστηκε ο 37χρονος Chris Pratt, μάθαμε πως ο διάσημος ηθοποιός επισκέφτηκε το La Prairie spa που λειτουργεί μέσα στο ξενοδοχείο  Ritz-Carlton της  Νέας Υόρκης και δοκίμασε μια μάσκα λάμψης και περιποίηση προσώπου με τα προϊόντα της σειράς με λευκό χαβιάρι La Prairie’s White Caviar collection.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!