GOSSIP

H 14χρονη κόρη της Kate Moss είναι φτυστή η μαμά της [εικόνες]

Μετά την κόρη της Cindy Crawford, την Gaia Gerber, τώρα και η κόρη ενός ακόμη δάσημου super model των 90s,  ξεκινά μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

Ο λόγος για την 14χρονη Lila Grace, την κόρη που η Kate είχε αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της Jefferson Hack. 
Kαι όταν η μητέρα σου είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον πλανήτη και ο πατέρας σου πασίγνωστος εκδότης και δημιουργός του περιοδικού Dazed & Confused, τότε είναι αρκετά λογικό να ξεκινάς την καριέρα σου στο μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και την εκπληκτική ομοιότητά σου με τη διάσημη μαμά σου τότε η επιτυχία σου είναι μάλλον δεδομένη.
Την ομοιότητα της Lila με τη μαμά της, την είχαν προσέξει όλοι από το 2011, όταν η Lila ήταν παρανυφάκι στο γάμο της  μαμάς της με τον  μουσικό Jamie Hince.


Μετά ακολούθησε τον Ιούνιο του 2016 το εξώφυλλο στη ιταλική Vogue και η φωτογράφηση με τον τίτλο "Love" που έκανε ο Mario Sorrenti με διάσημες μαμάδες και τις κόρες τους και εκεί η ομοιότητα ήταν ακόμα πιο εμφανής.

Και τώρα η Lila έκλεισε την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο και έγινε το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του Braid Bar, του pop up κομμωτηρίου που ειδικεύεται στις κοτσίδες και λειτουργεί στον χώρο του beauty workshop του γνωστού λονδρέζικου πολυκαταστήματος Selfridges.
Έτσι είδαμε τις πρώτες εικόνες της Lila, φυσικά με κοτσιδάκια, από τη νέα καμπάνια και η ομοιότητα με την μαμά της συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή.
Το εντυπωσιακό είναι πως η Kate είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο στην ίδια ακριβώς ηλικία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!