ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 3 Μαΐου 2017

Η Σελήνη στον Λέοντα «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Με την Σελήνη στον Λέοντα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για έρωτες και διασκέδαση, από την άλλη πλευρά, όμως αναμένεται να ενταθεί η ανησυχία σου για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων και αναγκασμένος/η να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου.
Ερωτικά
Η πρώτη εργάσιμη του μήνα ξεκινά με τη Σελήνη στο Λέοντα γεμίζοντάς σε ενέργεια και ζωντάνια. Η μέρα θα είναι γεμάτη φλερτ, ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση και φυσικά αρκετό κέφι. Τολμηρός/η, προκλητικός/η και αρκετά θελκτικός/η, ίσως κάνεις μια κίνηση να εντυπωσιάσεις ένα άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά και τελικά η απόπειρά σου να στεφθεί με επιτυχία. Δεν αποκλείεται επίσης να σου γίνει μια κρούση από κάποιο άλλο που του άρεσες καιρό και προσπαθούσε να βρει μια αφορμή να σε προσεγγίσει και να σου εκφράσει τα αισθήματά του.
Αν είσαι σε σχέση, για να έχεις μια όμορφη βραδιά, καλό θα ήταν να μετριάσεις λίγο τον εγωισμό σου και να μην πάρεις προσωπικά κάποιο σχόλιο του συντρόφου σου, αφού αν παρατηρήσεις καλά, θα διαπιστώσεις ότι κάνει πλάκα. Χαλάρωσε και μην ψάχνεις αφορμές για να κοντραριστείς, εκτός αν έχεις κάποιο λόγο και θέλεις να ξεσπάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου και πέρα από τις εσωτερικές αλλαγές στην διαρρύθμιση, δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς. Παράλληλα όμως, η ζωή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με πράγματα που δεν ξεγίνονται ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της.
Ερωτικά
Σήμερα αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις και την επιβεβαίωση των άλλων, αλλά δε χρειάζεται να ζοριστείς ή να κάνεις υπερβολές. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες, αρκεί να αποβάλλεις το άγχος ή τις όποιες ανασφάλειές σου. Αν ο στόχος σου είναι να τραβήξεις την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου που σου αρέσει κι ενδεχομένως σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου χώρο, γίνε πιο εξωστρεφής, βγάλε το χιούμορ και τη γοητεία σου και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
Αν είσαι σε σχέση, αν χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες ή αλλαγές στο σπίτι, καλό θα ήταν να τις συναποφασίσετε με τον σύντροφό σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι είναι προτιμότερο να δώσετε κάποια χρήματα παραπάνω για κάτι πιο ποιοτικό, παρά να πάρετε κάτι φθηνό που θα είναι της... Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη. 


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Ψάξε το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο σε σχέση με μια οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να μην μείνεις «στα κρύα του λουτρού», πέφτοντας θύμα μιας υπονόμευσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάτι που μεταξύ άλλων μπορεί να συμβάλλει στην «σωτήρια» πληροφόρησή σου.
Ερωτικά
Λογικό είναι η επιστροφή στην καθημερινότητα να είναι γεμάτη δουλειές, μετακινήσεις, συναντήσεις και τηλεφωνήματα που δε θα σε αφήσουν στιγμή να ηρεμήσεις. Ωστόσο, όσο πιο απασχολημένος/η είσαι, τόσο αποσπάται η προσοχή σου από μια ερωτική σου υπόθεση για την οποία δεν έχεις καταλήξει ακόμα τι θα κάνεις. Αργότερα όμως που θα χαλαρώσεις και θα σου ξανάρθει στο μυαλό, ίσως σε πιάσει το εγωιστικό σου και τσαντιστείς που έχεις φτάσει στο σημείο να επηρεάζεσαι από τις κινήσεις και τις διαθέσεις ενός προσώπου.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται ένας στενός συγγενής του συντρόφου σου να μη σε βλέπει με καλό μάτι και να μη χάνει την ευκαιρία να σου πετά διάφορες «μπηχτές» κι υπονοούμενα. Γνωρίζοντάς το όμως, είσαι αποφασισμένος/η να το βάζεις στη θέση του, όποτε χρειάζεται, χωρίς όμως να ρίχνεις το επίπεδο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας είναι «too much», αφού περιορίζουν ασφυκτικά την ελευθερία των κινήσεών σου. Αναζήτησε λοιπόν μια εναλλακτική λύση ακόμη κι αν όλα σου παρουσιάζονται ως «μονόδρομος». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να κάνει πιο ασταθή την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και τα οικονομικά σου.
Ερωτικά
«Τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία» λέει το ρητό αλλά σίγουρα, αν τα έχεις, γλυτώνεις από πολλά άγχη και μιζέριες και περνάς καλύτερα, συν το ότι, στη δική σου περίπτωση, καλύπτεις και συναισθηματικά κενά. Αν αισθάνεσαι πεσμένος/η ή σε τρώει ο καημός ενός προσώπου που θέλεις πολύ, μια καλή αγορά, ίσως σε έκανε να ξεχαστείς. Αν, πάλι, δεν έχεις την οικονομική άνεση, σκέψου ότι το να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου, θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και σίγουρα δε θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.
Αν είσαι σε σχέση, η επίγνωση των βαθύτερων αναγκών σου είναι το ένα σκαλοπάτι για να είσαι ικανοποιημένος/η, το άλλο είναι το να τις μοιραστείς με το σύντροφό σου και να μάθεις τις δικές του, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη αλληλοκάλυψη. Να θυμάσαι ότι μόνο έτσι δε μαζεύεις απωθημένα. 


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των συμπαντικών δυνάμεων και γι’ αυτό οφείλεις να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις δυσκολίες και να εκμεταλλευτείς άριστα τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα, ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές που... οφείλεις να γνωρίζεις!
Ερωτικά
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το πρωί θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να λάμψεις με το αγέρωχο παρουσιαστικό σου και το ξεχωριστό σου στιλ και να κλέψεις εντυπώσεις και καρδιές. Ο ερωτισμός που θα βγάζεις θα είναι έντονος και ξέρεις καλά πώς να γίνεσαι το επίκεντρο, οπότε δε θα σου είναι καθόλου δύσκολο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου δίνεται είτε να έρθεις κοντά σε ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και καιρό και να το κατακτήσεις είτε να ελκύσεις ένα καινούργιο που θα σε συναρπάσει. Επίσης, ίσως επιχειρήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τις μετοχές σου.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να έχεις απαιτήσεις από τη σχέση και το σύντροφό σου είναι ως ένα σημείο λογικό, ιδιαίτερα όταν εσύ προσφέρεις απλόχερα όσα διαθέτεις. Το θέμα είναι να μην φτάνεις σε υπερβολές και να έχεις επίγνωση ότι αυτό που του ζητάς γίνεται γιατί εκεί σίγουρα θα χάσεις το δίκιο σου και θα φανείς εγωιστής/α. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αποτραβηχτείς για λίγο από το προσκήνιο προκειμένου να «τα βρεις» με τον εαυτό σου ή να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία αλλά και να επανεξετάσεις επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση για τα προσωπικά σου.
Ερωτικά
Η συμπεριφορά ενός προσώπου που σου αρέσει και θεωρείς ότι υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάτι μεταξύ σας, πιθανόν να μη σου αρέσει καθόλου και να αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι και να αμφιβάλλεις, αν τελικά είναι κατάλληλο για σένα ή ότι έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου. Όμως, πριν βγάλεις οποιοδήποτε συμπέρασμα, σκέψου μήπως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και δε θέλει να φανεί πόσο το απασχολεί. Μάθε πρώτα και μετά κρίνε.
Αν είσαι σε σχέση, οι δουλειές σου είναι αρκετές αλλά σήμερα δεν έχεις την όρεξη ή θα σε πιάσει ξαφνική αδιαθεσία και δε θα μπορείς να είσαι τόσο παραγωγικός/η όσο συνήθως. Επειδή όμως κάποιες είναι απαραίτητο να γίνουν, θα πιέσεις τον εαυτό σου να τις τελειώσεις και μετά θα πας γραμμή στο σπίτι και το σύντροφό σου και θα αφεθείς στη φροντίδα και το κανάκεμά του. 


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την κοινωνικότητά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να «ξεφύγεις» από όλα εκείνα που σε «ζορίζουν» στον οικογενειακό και οικονομικό τομέα. Ίσως μάλιστα ένας φίλος ή μια φίλη να σου «σταθεί», αυτό όμως δεν αλλάζει το ότι θέλοντας ή μη πρέπει να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου, οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα.
Ερωτικά
Σήμερα, ετοιμάσου να καταπλήξεις τα πλήθη, αφού με το μοναδικό σου στιλ και την έντονη γοητεία σου, όπου κι αν βρεθείς, όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σου, ενώ τα κομπλιμέντα και τα θετικά σχόλια θα απογειώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να έρθεις σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, να συμμετάσχεις σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή απλά να πας με την παρέα σου σε ένα ξεχωριστό μέρος γιατί η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα δυναμικό και με έντονο σεξαπίλ άτομο είναι πολύ μεγάλη.
Αν είσαι σε σχέση, θα ήθελες να πάτε απόψε κάπου με τον σύντροφό σου να ξεσκάσετε αλλά μιας και είναι καθημερινή ίσως δεν καταφέρεις να το πείσεις. Αντίθετα όμως, είναι καλή ιδέα να καλέσεις τους φίλους σας σπίτιγια κουβέντα ή για να δείτε μια ταινία και να περάσετε έτσι ευχάριστα το βράδυ σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, αναζητώντας τις κατάλληλες συμμαχίες ακόμη και με πρόσωπα που «δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας». Επιπλέον, μπορείς να ακολουθήσεις μια στρατηγική που σε φέρνει πιο κοντά σε ισχυρά συμφέροντα κι εδώ το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να «ξεχάσεις» κάποιες από τις «απαράβατες» αρχές σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, αναζητώντας τις κατάλληλες συμμαχίες ακόμη και με πρόσωπα που «δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας». Επιπλέον, μπορείς να ακολουθήσεις μια στρατηγική που σε φέρνει πιο κοντά σε ισχυρά συμφέροντα κι εδώ το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να «ξεχάσεις» κάποιες από τις «απαράβατες» αρχές σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η ανάγκη σου να καλοπερνάς, μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια οικονομική ή επαγγελματική επιλογή που σε δεσμεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε «δένει» στο άρμα ισχυρών συμφερόντων, που μπροστά στο κέρδος τους δεν έχουν «μπέσα», ούτε ανθρωπιά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα σε ταξιδεύει στον κόσμο με κάθε δυνατό τρόπο.
Ερωτικά
Το να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που δε γνωρίζεις ακόμα πολύ καλά τον χαρακτήρα του είναι ρίσκο αλλά πλέον, με τον Άρη απέναντί σου, είσαι έτοιμος/η να το πάρεις, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αυτή σου η κίνηση μπορεί να το αιφνιδιάσει, ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να κολακευτεί και να εκτιμήσει ιδιαίτερα το θάρρος και την ειλικρίνειά σου. Άσε τους άλλους να λένε και κάνε αυτό που νιώθεις. Στο κάτω-κάτω ο... τολμών νικά!
Αν είσαι σε σχέση, μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις την άποψή σου στο ταίρι σου, θεωρώντας την πιο σωστή γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε τσακωμένοι. Υποστήριξέ την, άκου και την δική του και κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο. Αν δεις ότι η κουβέντα ξεφεύγει, είναι καλύτερα να την κόψεις και να την ξανακάνετε μια άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου «απαιτεί» να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, μαζί με τις κακές στιγμές του και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε πραγματικά θα «αναστηθείς», ακόμη κι αν σε πρώτη φάση όλα τα προγνωστικά είναι σε βάρος σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου θέτει οικονομικά διλήμματα.
Ερωτικά
Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και τουλάχιστον σήμερα θα καταφέρεις να παραμερίσεις ή να «κρύψεις» κάποιες ανασφάλειές σουγια να μην γίνουν αντιληπτές και αποτελέσουν το αδύνατο σημείο σου στη διεκδίκηση ενός προσώπου που θέλεις πολύ να εντυπωσιάσεις και φυσικά να κάνεις δικό σου. Έλξη ασκείς, εύνοια έχεις, οπότε δύσκολα θα χάσεις. Οφείλεις ωστόσο να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μην υποτιμήσεις την κατάσταση ή να μην προβάλλεις αξιώσεις για άμεσες δεσμεύσεις. Μην ξεφεύγεις από το «ένα βήμα τη φορά».
Αν είσαι σε σχέση, σεξουαλικά είσαι στα πολύ πάνω σου, οικονομικά όμως, έχεις ένα άγχος, μια πίεση που μπορεί να βγάλεις σε άκυρη στιγμή και να χαλάσεις το ερωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί. Φρόντισε λοιπόν να τα ξεχάσεις προσωρινά και αφοσιώσου στον σύντροφό σου. Το κάθε τι έχει την ώρα του. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και μπορεί μεν να σε φέρει σε επαφή με «ιδιοφυή» άτομα που σε εμπνέουν δημιουργικά, σίγουρα όμως θα συναντήσεις και «ψώνια», που είναι μάλλον ένα παράδειγμα προς αποφυγήν! Παράλληλα, φαίνεται πως ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό μυστικό βγαίνει στο φως.

Ερωτικά
Η Σελήνη από το πρωί έχει περάσει απέναντί σου, στον Λέοντα, προσφέροντας ζωντάνια, κέφι και ενθουσιασμό. Βγάζεις έναν αέρα υπεροχής, είσαι γοητευτικός/η και σίγουρος/η για τον εαυτό σου, οπότε ακόμα κι αν ήθελες, δε θα περάσεις απαρατήρητος/η στο αντίθετο φύλο. Θα φλερτάρεις, θα παίξεις και πολύ πιθανό να κάνεις και μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο που εύκολα θα κερδίσεις, όμως φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος/η ως προς τις προθέσεις σου για να μην περιμένει από σένα περισσότερα από αυτά που είσαι διατεθειμένος/η να του προσφέρεις.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να βγάλεις μια μικρή έπαρση στο σύντροφό σου, που όμως περισσότερο το κάνεις για να τον προκαλέσεις, παρά γιατί πιστεύεις αυτά που του λες. Ωστόσο, αν δεις ότι πειράζεται, ενοχλείται ή εκνευρίζεται, μην το τραβάς άλλο γιατί θα καταλήξετε τσακωμένοι.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σου έχει «φυλαγμένες» ποικίλες εργασίες κι εκείνο που χρειάζεσαι πάνω απ’ όλα είναι καθαρό μυαλό και ιεράρχηση των στόχων σου, ώστε να μην χάσεις χρόνο με «δεύτερες» ή ανούσιες υποθέσεις. Επιπλέον, οφείλεις να ασχοληθείς και με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη.
Ερωτικά
Ενδεχομένως να τραβήξει το ενδιαφέρον σου ένα πολύ γοητευτικό και γεμάτο ενέργεια πρόσωπο, που μπορεί να σχετίζεται και με την εργασία σου, οπότε λογικό είναι να αποσπαστεί η προσοχή σου και ξεχάσεις τα πάντα. Συμμάζεψε όμως το μυαλό σου και επικεντρώσου σε ό,τι έχεις αναλάβει γιατί αν είναι κάτι να συμβεί, αργά ή γρήγορα θα γίνει. Που ξέρεις; Ίσως στην πορεία ανακαλύψεις ότι το παρουσιαστικό του δεν είναι ανάλογο με το χαρακτήρα του και να σου χαλάσει κάθε όμορφη εικόνα που είχες φτιάξει στο κεφάλι σου.
Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σας θα είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί κάθε ερωτική διάθεση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να την ανακτήσετε το βράδυ, όταν θα μαζευτείτε στο σπίτι και χαλαρώσετε. Απλά φροντίστε το όποιο ζήτημα, να το αφήσετε... στο χαλάκι της εισόδου.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!