GOOD LIFE

Ο χρόνος που μοιράζεστε με τα παιδιά σας είναι πολύτιμος!

H αιώνια έγνοια των γονιών είναι αν τα παιδιά τους τούς «συμπαθούν»! Έτσι, προσπαθούν συνέχεια να βρίσκουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ώστε να χτίσουν και να αναπτύξουν οικειότητα μαζί τους και να έρθουν πιο κοντά. 

Εμείς σας προτείνουμε κάποιες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας για να πετύχετε αυτή την οικειότητα, οι οποίες, παράλληλα, θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη φύση, τον αθλητισμό και την τέχνη!

  • Εξερευνήστε ένα μονοπάτι της φύσης! Η Κύπρος προσφέρεται για πεζοπορία και μπορείτε να βρείτε μονοπάτια της φύσης που δεν έχουν βαθμό δυσκολίας για τα παιδιά σας.
  • Αφιερώστε τους μία ολόκληρη μέρα για παιχνίδι. Χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς αυστηρότητα, χωρίς δουλειά. Μόνο παιχνίδι!
  • Ετοιμάστε μια εξόρμηση στο χωριό του παππού ή της γιαγιάς. Εξερευνήστε το χωριό, διηγηθείτε τους ιστορίες, δείξτε τους τι κάνατε εσείς όταν ήσασταν στην ηλικία τους.
  • Μαγειρέψτε μαζί! Μπορεί τα παιδιά σας να κρύβουν έναν ταλαντούχο σεφ μέσα τους και να μην το γνωρίζετε. Χαλαρώστε κι αφήστε τα να λερωθούν και να το ευχαριστηθούν.
  • Επισκεφθείτε ένα μουσείο! Είναι σημαντικό τα παιδιά να χτίζουν δεσμούς με την πολιτιστική τους κληρονομιά από μικρή ηλικία. Πολλά μουσεία έχουν πακέτα για οικογένειες αλλά και δραστηριότητες για παιδιά.

Αποτυπώστε τα όλα σε φωτογραφίες και βίντεο. Θα ξετρελαθούν με τη φύση, με τη μέρα παιχνιδιού, με τα χάλια της κουζίνας, θα θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους στα social media τους (#myparentsarebetterthanyours) και, κυρίως, θα θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί σας. 

Ακόμα,

  • Πηγαίνετε μαζί cinema και αφήστε αυτά να επιλέξουν την ταινία! Ζητήστε τους να σας δείξουν από πριν το trailer για να ξέρετε τι σας περιμένει. (Τι εννοείτε δεν σας αρέσουν τα thriller; Να σας αρέσουν!)
  • Φτιάξτε ένα μικρό περιβολάκι στην αυλή ή ένα ανθόκηπο στο μπαλκόνι σας και παρακολουθήστε μαζί την εξέλιξή τους, καταγράφοντάς την στο κινητό σας. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν βλέποντας τους καρπούς της αφοσίωσής τους και θα γίνουν πιο υπεύθυνα!

Η Cytamobile-Vodafone ξέρει πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεστε με την οικογένειά σας εμπειρίες, αλλά και επικοινωνία, γι’ αυτό δημιούργησε το RED Family, ώστε κάθε οικογένεια να ικανοποιεί τις επικοινωνιακές της ανάγκες με ένα οικονομικό πρόγραμμα και να μοιράζεται μεταξύ της πολλά GB!

Με €79,90 μόνο, για τα πρώτα δύο μέλη, και με €15 για κάθε επιπρόσθετο μέλος, με μέγιστο αριθμό τα πέντε μέλη, όλη η οικογένεια έχει στη διάθεσή της απεριόριστα λεπτά και SMS προς όλα τα δίκτυα, καθώς και 5GB Mobile Internet για να τα μοιράζεστε μεταξύ σας.

Κι αν πιστεύετε ότι τα 5GB δεν είναι αρκετά για τη δική σας οικογένεια, έχετε τη δυνατότητα επιλογής του RED Family με 10GB ή 20GB/μήνα. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα RED Family μπορείτε να βρείτε στο www.cytamobile-vodafone.com.

Χτίστε λοιπόν μια δυνατή σχέση με τα παιδιά σας με κοινές εμπειρίες και ετοιμαστείτε για πολύ sharing! 

Sponsored Content

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!