VIRAL

To "άστοχο" σχόλιο της Katy Perry για τα μαλλιά της και τον Obama [βίντεο]

Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry θέλησε να κάνει ένα μάλλον αποτυχημέο αστείο και τώρα δέχεται βροχή από αρνητικά σχόλια στα social media.

H Katy πρόσφατα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη όπου και μοίρασε κερασόπιτες σε περαστικούς προωθώντας το νέο της single που φέρει τον τίτλο "Bon Appétit" και έκανε και live streaming στο Instagram.
Επίσης θυμίζουμε πως η Katy μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Orlando Bloom αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και πλέον τα έχει πολύ κοντά και τα έχει βάψει κατάξανθα.
Το πρόβλημα είναι πως η ίδια θέλησε κατά τη διάρκεια του live streaming να κάνει πλακίτσα για το νέο της hair look και ακούστηκε να λέει με γερές δόσεις σαρκασμού
"Κάποιοι μου λένε 'μου λείπουν τα παλιά μαύρα σου μαλλιά' και εγώ τους λέω 'αλήθεια; μήπως σου λείπει και ο πρόεδρος Ομπάμα; Τί να κάνουμε οι καιροί αλλάζουν Κρίμα'.
Αυτό το σχόλιο όπου η Katy στην ουσία ακούγεται να συγκρίνει το χρώμα των μαλλιών της με τον πρώτο αφροαμερικανό πρόεδρο των ΗΠΑ προκάλεσε οργισμένα σχόλια στα social media.
Μάλιστα πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν και για υποκρισία τονίζοντας πως η ίδια συχνά προσπαθεί να το παίξει ακτιβίστρια αλλά δείχνει να αγνοεί και να αδιαφορεί για τον σεβασμό βασικών ιδεών.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!