VIRAL

H Bella Hadid ζήτησε συγγνώμη για το φιάσκο με το Fyre festival [εικόνες]

Όσοι  έκαναν το λάθος και πίστεψαν το top model Βella Hadid και τις διάσημες φίλες της πως το φετινό Fyre fstival θα ήταν η απόλυτη εμπειρία χλιδής και εξωτικών διακοπών παρέa με όμορφους και διάσημους ανθρώπους απογοητεύτηκαν πικρά και η Bella αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από όλους.

Όλα ξεκίνησαν όταν πέρυσι η Bella Hadid παρέα με διάσημες φίλες της με μεγάλη επιρροή στα social media (όπως η Kendall Jenner, η Hailey Baldwin κ.ά.) κλήθηκαν να πάνε σε ένα μικρό εξωτικό νησί στις Μπαχάμες για να προωθήσουν ένα νέο φεστιβάλ, το Fyre που θα γίνονταν φέτος για πρώτη χρονιά και υπόσχονταν πως θα είναι η απόλυτη εμπειρία χλιδής που θα... έβαζε τα γυαλιά στο γνωστό Coachella,
Η Bella και τα υπόλοιπα διάσημα μοντέλα, τους τελευταίους μήνες, ανέβαζαν διαρκώς στα προφίλ τους στα social media φωτογραφίες από το πόσο τέλεια πέρασαν στο νησί προωθώντας το Fyre festival που τα εισιτήριά του κόστιζαν από 1500 δολάρια μέχρι και 12.000 δολάρια! 
Όμως το Fyre festival μόνο... χλιδάτο δεν ήταν και αποδείχτηκε μεγάλο φιάσκο και τελικά ακυρώθηκε, αφού τα social media και ειδικά το twitter, τα τελευταία 24ωρα γέμισαν με φωτογραφίες που έδειχναν πως οι χλιδάτες καμπάνες στη παραλία που τους είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές, τελικά ήταν σκηνές, πως τα gourmet γεύματα ήταν απλά τοστ με τυρί, υπήρχε έλλειψη νερού και χώρων καθαριότητας, ενώ ακόμη και τις αποσκευές των επισκεπτών του φεστιβάλ τις πετούσαν από φορτηγά στην παραλία μέσα στο σκοτάδι!
Έτσι δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος και όλα τα μοντέλα δέχτηκαν σφοδρή κριτική και οργισμένα μηνύματα από όσους τις πίστεψαν και βρέθηκαν στο αποτυχημένο φεστιβάλ και τελικά η Bella Hadid πριν λίγες ώρες αναγκάστηκε να απαντήσει μέσω twitter και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να πει πως αγνοούσε πως θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα.

Δείτε tweets για το αποτυχημένο φεστιβάλ και το μήνυμα - συγγνώμη της Bella.

 

Kαι έτσι είχαν παρουσίασει το Fyre τα μοντέλα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!