MEN'S GUIDE

Πώς θα φορεθεί το t-shirt φέτος το καλοκαίρι [εικόνες]

Το dorky στυλ είναι πλέον σημείο αναφοράς για όλους τους καλοντυμένους άνδρες κατά την διάρκεια του καλοκαιριου. Ίσως η τελευταία φορά που φορέσατε το φανελάκι μέσα από το παντελόνι να ήταν στην τρίτη δημοτικού όταν η μαμά σας ανάγκαζε, πιθανόν ο μπαμπάς σας ακόμη έτσι ντύνεται.

Κι όμως, πλέον η τάση του "tucked-in" t-shirt υιοθετείται από αρκετά κορυφαία style icons και εμείς σας αποκαλύπτουμε τρείς τρόπους για να το φορέσετε.

Συνδύασε ένα μακρυμάνικο ριγέ μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μαύρο παντελόνι με βαριές μπότες. Βάλε μέσα το μπροστινό μέρος και εμφάνισε ελαφρώς την πόρπη της ζώνης. Αυτό είναι ένας τρόπος που κολακεύει τους γυμνασμένους σωματότυπους και τους άνδρες που δεν έχουν πολύ λεπτή φιγούρα.

Η δεύτερη πιο edgy εκδοχη, είναι να τοποθετήσετε ολόκληρο το μπλουζάκι μέσα σε ψηλόμέσο παντελόνι. Αυτό σίγουρα είναι μια επιλογή αν είστε πιο λεπτός και ψηλός τύπος που δεν φοβάται να τολμήσει. Δεν είναι τρελό, απλά λίγο πιο εξελιγμένο!

Ενώ μια άλλη εκδοχή και η πιο ασφαλής, είναι να βάλετε ένα απλό μπλουζάκι μέσα στο τζιν με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Το μυστικό εδώ είναι η μονοχρωμία και η ωραία αντίθεση της λευκής φανέλας ενάντια στο σκούρο παντελόνι. Γυρίστε το μανίκι και τοποθετήστε μέσα στο παντελόνι όλο το μπλουζάκι για το καλύτερο αποτέλεσμα αυτού του απλού, χαλαρού ντυσίματος.

Υπάρχουν άφθονες επιλογές στη μπλούζα που θα επιλέξετε να βάλετε μέσα στο παντελόνι, για όλα τα στυλ και όλους τύπους σώματος.

Επίσης, στο πιο κάτω βίντεο δείτε τους καινούργιους κανόνες του πως να φορέσετε ένα t-shirt:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!