WOMEN'S GUIDE

Supermodel των '80s αποκαλύπτει μυστικά της αντί-γήρανσης [βίντεο]

Η Joan Severance, το supermodel της δεκαετίας του ’80 που είχε μια εκρηκτική πορεία στο χώρο μόδας και τις ομορφιάς, σίγουρα μπορεί να μας δώσει όλα τα απαραίτητα μυστικά αντιγήρανσης και ομορφιάς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η Severance έκανε αμέτρητες φωτογραφίσεις στο κορυφαίο περιοδικό της Vogue και περπάτησε στα fashion showς των οίκων Chanel, Versace και Giorgio Armani. Υπήρξε το πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες όλων των Αμερικανών μεγιστάνων ομορφιάς, όπως Revlon και Maybelline. Ενώ αυτές τις μέρες, ακόμη εργάζεται μπροστά από την κάμερα σκιαγραφώντας την πορεία της ως ηθοποιός σε ρόλους αμερικάνικων τηλεοπτικών επιτυχιών.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Severance ζει με λεύκη, μια δερματική ασθένεια που προκαλεί την απώλεια μελανοκυττάρων γύρω από τα μάτια της από τότε που ήταν 8. Μας αποκαλύπτει την καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς σε ένα μικρό βίντεο, που αποτελείται από μια ιδιαίτερη προετοιμασία του προσώπου με βιταμινούχα προϊόντα πριν να αρχίσει την διαδικασία του μακιγιάζ.

Ποιο είναι το μυστικό για το αιώνιο νεανικό της πνεύμα και το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό; Με λίγα λόγια και σύμφωνα με την Severance, "Παραμείνετε φυσικοί και θετικοί!".

Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της είδησης:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!