GOSSIP

Η Kim Kardashian απαντά καυστικά στη Caitlyn Jenner [βίντεο]

Η ριάλιτι σταρ Kim Kardashian μίλησε στη Ellen DeGeneres χθες στο «The Ellen Show». Ανοίχτηκε πραγματικά για μια σειρά θεμάτων - ρίξτε μια ματιά στα κορυφαία τρία σημεία της συνέντευξης.

 

Ληστεία στο Παρίσι:

Η Κίμ μίλησε στην Ellen για τη νύχτα την διάρρηξη στο Παρίσι. Αποκάλυψε με λεπτομέρειες για το πώς μπήκαν οι διαρρήχτες, πώς τους απάντησε και τι συνέβη από τότε. Συγκινημένη η Κιμ είπε ότι είναι πραγματικά ευγνώμων για την εμπειρία της, καθώς την έχει κάνει ένα καλύτερο και λιγότερο υλιστικό άνθρωπο.

Τα παιδιά της:

Συζητώντας για τα δύο παιδιά της, North και Saint, η Kim αποκάλυψε ότι ο Saint μοιάζει περισσότερο στην προσωπικότητά της, ενώ η κόρη της North είναι η ίδια με τον σύζυγο της Kanye. Αστειευόμενη είπε ότι η North είναι η χειρότερη από τους δύο, χτυπάει συνεχώς τον Saint.

"Είναι τόσο ζηλιάρα, νόμιζα ότι ήταν μια φάση αλλά δεν λέει να περάσει", είπε.

Η Kim είπε στην Ellen ότι η North είναι τόσο ζηλότυπη, που έβαλε ένα γαλατάκι με καλαμάκι στο σουτιέν της Kim για να μπορέσει να «θηλάσει» εκείνη και τον αδερφό της την ίδια ώρα.

Τον πρώην πατριό της Caitlyn:

Στη συνέχεια, η Kim απάντησε στις φήμες για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην οικογένεια Kardashian και της Caitlyn Jenner, γύρω από το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Caitlyn.

"Η καρδιά μου πονάει για τη μαμά μου", είπε.

"Αισθάνομαι ότι έχει περάσει τόσα πολλά και αυτή, ξέρετε... Προωθεί αυτό το βιβλίο και λέει όλα αυτά τα πράγματα και ξέρεις, απλά δεν νομίζω να είναι απαραίτητο. Και αισθάνομαι ότι απλά είναι άδικο, τα πράγματα που λέει δεν είναι ειλικρινείς».

Συνέχισε λέγοντας, «Της εύχομαι όλη την επιτυχία σ ’αυτό το κόσμο, αλλά όχι εις βάρος μας».

Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της είδησης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!