MEN'S GUIDE

5 στοιχεία του χαρακτήρα σου που πρέπει να αλλάξεις αν θες να βρεις γυναίκα

Είναι δύσκολο κανείς να αναγνωρίσει τα μειονεκτήματά του και να κάνει αυτοκριτική, όμως αν έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος σου ή απορείς γιατί δεν έχεις καταφέρει να διατηρήσεις μια καλή σχέση με μια γυναίκα εδώ και καιρό, τότε ίσως η αυτοκριτική να είναι απαραίτητη.

Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία στον χαρακτήρα ενός άνδρα, αλλά και συμπεριφορές που απωθούν σχεδόν όλες τις γυναίκες. Οπότε αν θέλεις να βελτιώσεις τις πιθανότητές σου να βρεις μια γυναίκα δες ποιά στοιχεία πρέπει να αποβάλλεις και ποιές συμπεριφορές πρέπει να αλλάξεις.

1.  Ανασφάλεια

Οι γυναίκες πάντα δηλώνουν πως προτιμούν άνδρες που πιστεύουν στον εαυτό τους. Αν εσένα σε κατακυριεύει η ανασφάλεια ποτέ δεν θα μπορέσεις να γοητεύσεις μια γυναίκα. Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου, μην πεις ποτέ σε μια γυναίκα ότι είναι πολύ καλή για εσένα και προσπάθησε να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή όμως μην περάσεις στην αλαζονεία, γιατί αυτό είναι ένα στοιχείο που πραγματικά απεχθάνονται οι γυναίκες σε έναν άνδρα.

2. Εγωισμός

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τους αλαζόνες, έτσι και οι εγωιστές τελικά είναι τύποι που απωθούν τις γυναίκες. Και λέμε τελικά γιατί ένας εγωιστής μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση με μια γυναίκα, αλλά δύσκολα θα την κρατήσει καθώς κάποια στιγμή είναι βέβαιο πως η γυναίκα θα αναζητήσει κάποιον που θα νοιάζεται και για τις δικές της ανάγκες.

3. Ζήλια 

Υπάρχουν γυναίκες που σε κάποιο βαθμό θεωρούν τη ζήλια του συντρόφου τους ακόμα και "απόδειξη" αγάπης και πάθους. Καμιά όμως γυναίκα δεν αγαπά την υπερβολική και παθολογική ζήλια του συντρόφου τους, ειδικά όταν αυτή γίνεται καθημερινό πρόβλημα.  Άλλωστε ένας ζηλιάρης άνδρας στα μάτια μιας γυναίκας μοιάζει ανασφαλής και άρα "θύμα" και δύσκολα μπορεί τελικά να τη γοητεύσει.

4. Νεύρα

Το ότι αρπάζεσαι εύκολα δεν εντυπωσιάζει τις γυναίκες. Αντιθέτως, τις ταπεινώνει. Το να μαλώνεις συνεχώς μαζί της όπου κι αν βρίσκεστε δεν αναδεικνύει τον ανδρισμό σου. Αν έχεις συνεχείς εκρήξεις θυμού και δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς, ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό.

5. Ανεντιμότητα

Φυσικά οι γυναίκες (όπως και όλοι) μισούν τα ψέματα. Μπορεί μια γυναίκα να σου συγχωρέσει ένα ψέμα, αλλά σίγουρα απεχθάνεται το να ψεύδεσαι διαρκώς και όχι μόνο σε αυτή αλλά και σε όλους γύρω σου. Μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα με ψέματα, γιατί αν τα ανακαλύψει δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ και κυρίως θυμήσου πως αν πεις ψέματα για να καλύψεις απιστία, αυτό η κάθε γυναίκα το θεωρεί ασυγχώρητο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!