GOSSIP

Μια οργισμένη και μια συγκινητική επιστολή έγραψε η Serena Williams στο Instagram

Πρόσφατα η πιο διάσημη τενίστρια στον κόσμο, η 35χρονη Serena Williams, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της και συνιδρυτή του Reddit, τον 34χρονο Alexis Ohanian.

Η Serena έκανε πριν λίγες μέρες  την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μέσω Snapchat και μας πληροφόρησε πως διανύει την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, και αυτό εντυπωσίασε πολλούς καθώς συνειδητοποίησαν πως η Serena ήταν έγκυος όταν κέρδιζε στην Αυστραλία τον 23ο τίτλο της που της χάρισε τον τίτλο της νο1 τενίστριας όλων των εποχών.

Η συγκινητική επιστολή

Η Serena δηλώνει κατενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της και έγραψε μια συγκινητική επιστολή προς το αγέννητο παιδί της και την ανέβασε στο Instagram.

Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρει πως το μωρό της τής έδωσε δύναμη και της έμαθε τί θα πει ηρεμία και γαλήνη, πως ανυπομονεί να το γνωρίσει και να το έχει μαζί της και στα γήπεδα τένις και πως είναι χαρούμενη που είναι νο.1 και μπορεί να το μοιραστεί μαζί του. Και η Serena έκλεινε την επιστολή της υπογράφοντας ως "η γηραιότερη νο 1 προς τον/την νεότερο/η νο. 1". 

Η οργισμένη επιστολή

Λίγες ώρες μετά, η Serena ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα κείμενο για να εκφράσει την οργή της.

Αυτό που εξόργισε την Serena ήταν ένα ρατσιστικό σχόλιο του πρώην άσσου του τένις, του 70χρονου σήμερα Ilie Nastase. Σύμφωνα με το BBC o Ρουμάνος τενίστας που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 70 ακούστηκε να εικάζει δημόσια για το αν το αγέννητο μωρό της Serena θα γεννηθεί "milk or chocolate" (γάλα ή σοκολάτα) δηλαδή λευκό ή μαύρο.

Η Serena έγραψε για το πόση μεγάλη απογοήτευσει αισθάνεται όταν ακούει τέτοια σχόλια, αλλά τόνισε πως ο ρατσισμός δεν την τρομάζει και πως η ίδια δεν θα σταματήσει να προσφέρει αγάπη, φως και θετική ενέργεια σε ό,τι κάνει και πως αν και την πυροβολούν με λόγια και προσπαθούν να τη σκοτώσουν με το μίσος αυτή πάντα θα σηκώνεται ψηλά σαν τον αέρα.

 Τώρα η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις (International Tennis Federation - ITF) αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν και η Serena είπε πως θα τους στηρίξει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!