MEN'S GUIDE

O David Beckham επαναφέρει στη μόδα ένα ανδρικό hair trend [εικόνες]

Στα 41 του χρόνια ο David Beckham παραμένει fashion icon για εκατομμύρια άνδρες ανά τον πλανήτη.

Και όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, ο David έχει συχνά πειραματιστεί με την εμφάνισή του και έχει καταφέρει να λανσάρει μόδες.
Ειδικά δε τα μαλλιά του, συχνά τα έχει αλλάξει: από μαλλί - μοϊκάνα μέχρι ξυρισμένο κεφάλι ή χτενίσματα με κοτσιδάκια, ο Beckham έχει κατά καιρούς υιοθετήσει πολλά hair trends.

Τώρα μας έδειξε πως έχει υιοθετήσει ένα hair trend που είχαμε καιρό να δούμε, αλλά άρχισε να επανέρχεται δυναμικά μέσα στο 2016 και η τάση συνεχίζεται και το 2017. Ο λόγος για το το manbun, δηλαδή τον ανδρικό κότσο.

Ο David στο παρελθόν (και συγκεκριμένα και το 2003 και το 2010) είχε ξανά εμφανιστεί με κότσους, όμως τώρα μας παρουσίασε έναν πολύ πιο μικρό κότσο.
Ο πρώην άσσος των γηπέδων, τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει τα μαλλιά του να μακραίνουν και την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκε στα βραβεία της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών PFA (Professional Footballers' Association), όπου και παρέλαβε ένα τιμητικό βραβείο για την συνολική του προσφορά στο ποδόσφαιρο και εκεί μας έδειξε το νέο του hair look.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!