GOSSIP

Υπάρχει λόγος που ίσως δεν θα δείτε ποτέ την Kate Middleton πάνω σε άλογο

Αρκετοί ίσως δεν το έχουν προσέξει, αλλά η Kate Middleton, που πλέον είναι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι το μόνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που δεν έχουμε δει ποτέ να είναι πάνω σε άλογο σε δημόσια εμφάνιση.

Η βασίλισσα Ελισσάβετ για χρόνια εμφανίζονταν (ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία) πάνω σε άλογα, το ίδιο και ο σύζυγός της. Η κόρη της πριγκίπισσα Anna και η εγγονή της Zara Phillips λατρεύουν την ιππασία και έχουν αποσπάσει και τίτλους, οι γιοι της πρίγκιπας Κάρολος και Άντριου επίσης αγαπούν την ιππασία, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ λατρεύουν τα άλογα και το άθλημα του πόλο. 
Μόνο η Kate Middleton δεν εμφανίζεται ποτέ πάνω σε άλογο. Έτσι κατά καιρούς την έχουμε δει σε ιπποδρομίες και ιππικούς αγώνες, την έχουμε δει σε άμαξες με άλογα, αλλά ποτέ να καβαλάει ένα από αυτά.
Και εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως ο λόγος που η Kate Middleton απέχει από την ιππασία είναι γιατί έχει αλλεργία στα άλογα.
Ωστόσο η συγγραφέας Marcia Moody, που έγραψε το βιβλίo "Kate: A Biography",  μιλώντας στο περιοδικό Town & Country, αποκάλυψε πως οι φήμες για αλλεργία στα άλογα δεν ευσταθούν και πως η Kate Middleton δεν εμφανίζεται δημόσια πάνω σε άλογα, απλούστατα γιατί δεν έμαθε ποτέ ιππασία. 
Και μάλλον αυτή η εξήγηση ισχύει, αφού και ο χρυσός παραολυμπιονίκης στην ιππασία Lee Pearson, όταν το 2012 είχε επισκεφτεί το παλάτι είχε πει στην εφημερίδα Telegraph πως η Kate Middleton του ζήτησε να της μάθει ιππασία. Άρα απλά η Kate δεν ξέρει ιππασία ή δεν ξέρει καλά και για αυτό αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις πάνω σε άλογα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!