GOOD LIFE

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που μισεί ο σκώρος

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει ήρθε η ώρα να αποθηκεύσετε τα χειμερινά σας ρούχα. Προσοχή όμως γιατί ο σκώρος καραδοκεί.

Καμία νοικοκυρά δεν αγαπάει τους σκώρους. Για να μην χρειαστεί, λοιπόν, να έρθετε αντιμέτωποι με σκώρους στη ντουλάπα σας, δείτε ποια πράγματα «μισούν» οι σκώροι και φροντίστε να τα αποκτήσετε άμεσα.

Ξύλινες κρεμάστρες 

Οι ξύλινες κρεμάστρες απωθούν τον σκώρο και είναι η καλύτερη επιλογή για το κρέμασμα των ρούχων αλλά και για την αποθήκευσή τους. Επειδή είναι λίγο πιο ακριβές από τις πλαστικές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μερικές πλαστικές ώστε να μην είναι όλες ξύλινες.

Αιθέρια έλαια 

Κάποιες μυρωδιές είναι απωθητικές για τους σκώρους και σας τις αποκαλύπτουμε! Η λεβάντα, το θυμάρι και η μέντα είναι 3 μυρωδιές που οι σκώροι δεν αγαπάνε ιδιαίτερα και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε είτε σε αιθέρια έλαια ή ακόμα και σε αποξηραμένα άνθη που θα κλείσετε μέσα σε μικρά πουγγιά. Το σανταλόξυλο είναι ακόμα μια μυρωδιά που απωθεί τον σκώρο. Ρίξτε μερικές σταγόνες σε λίγο βαμβάκι και τοποθετήστε το σε διάφορα σημεία της ντουλάπας σας.

Φλούδες κέδρου 

Αυτό το αρωματικό δέντρο είναι θαυματουργό εναντίον του σκώρου. Απλά βάλτε μερικές φλούδες κέδρου σε ένα σακουλάκι και κρεμάστε το στην ντουλάπα σας. Ο σκώρος θα απομακρυνθεί εύκολα και γρήγορα!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!