WOMEN'S GUIDE

Δείτε βήμα - βήμα πώς να αποκτήσετε πλούσια χείλη με προϊόντα Clinique [βίντεο]

Ένα απλό how to βίντεο σας δείχνει βήμα βήμα πώς μπορείτε με πολύ απλές κινήσεις να δώσετε  λάμψη στα χείλη σας και να τα κάνετε να μοιάζουν πολύ πιο πλούσια.

Συνολικά στο βίντεο θα δείτε να χρησιμοποιούν 4 συνολικά προϊόντα Clinique: το All About Lips, το Quickliner for Lips Intense, το Clinique Pop Lip Colour + Primer, και το νέο Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss.
Ξεκινήστε με το να προετοιμάσετε τα χείλη σας κάνοντας απολέπιση και ενυδάτωση με το All About Lips. Επιλέξτε ένα κραγιόν Clinique σε τόνους που να σας ταιριάζουν (οι ψυχροί τόνοι με μπλε στοιχεία θα κάνουν ακόμα και το κίτρινο στα δόντια σας να μην φαίνεται έντονο). Χρησιμοποιείστε το Clinique Quickliner For Lips Intense για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας και συνεχίστε με το γέμισμα, χωρίς όμως να γεμίσετε το κέντρο των χειλιών σας. Μετά εφαρμόστε το Clinique Pop Lip Colour + Primer κραγιόν της επιλογής σας αποφεύγοντας και πάλι το κέντρο των χειλιών σας. Τέλος χρησιμοποιείστε το νέο Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss στο κέντρο των χειλιών σας: η αντίθεση θα δημιουργήσει την αίσθηση πως τα χείλη σας είναι πολύ πιο πλούσια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!