GOSSIP

Ποιά διάσημη ηθοποιός έκανε τυπογραφικό λάθος σε τατουάζ του Ed Sheeran;

O Ed Sheeran γνωρίζει τεράστια επιτυχία με το νέο του άλμπουμ που κάνει ρεκόρ πωλήσεων, αλλά στα τατουάζ (που πραγματικά τα λατρεύει και για αυτό έχει δεκάδες) ήταν μάλλον άτυχος και "θύμα".

Ο διάσημος βρετανός μουσικός και τραγουδιστής πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ για το τραγούδι του "Galway Girl" (ένα ακόμη track από το νέο του άλμπομ που σαρώνει) και το βιντεοκλίπ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Στο νέο βίντεο πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός Saoirse Ronan, που στα 23 της χρόνια έχει ήδη δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ (για τα φιλμ Atonement και Brooklyn) και ο Ed αποκάλυψε πως ζήτησε από τη νεαρή ηθοποιό να γράψει η ίδια τον τίτλο του τραγουδιού (το Galway Girl) στο μπράτσο του, για να χτυπήσει ένα τατουάζ με τον τίτλο από το τραγούδι γραμμένο με το δικό της γραφικό χαρακτήρα.
Όμως η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να... τρολλάρει τον Ed Sheeran και αντί για Galway Girl έγραψε Galway Grill, που όπως προέκυψε είναι το όνομα μιας μικρής ψησταριάς στο Ιλινόις των ΗΠΑ!

Πάντως ο νεαρός τραγουδιστής όχι μόνο δεν έχει θυμώσει με την ηθοποιό, αλλά δήλωσε πως είναι ερήφανος για την πλάκα που του έκανε γιατί πιθανά και ο ίδιος να έκανε μια ανάλογη πλάκα σε κάποιον.

 

Ο Ed και η Saoirse 

Η ψησταριά - μπαρ

 

Το τραγούδι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!