GOSSIP

5 ανόητους βασιλικούς κανόνες που θα πρέπει να μάθει η Meghan Markle

Αν τελικά επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν την αμερικανίδα ηθοποιό να παντρεύεται τον πρίγκιπα  Χάρι, τότε στη ζωή της θα αλλάξουν πολλά.

Η βρετανική Mirror δημοσιεύει μερικές από τις πιο περίεργες και ενίοτε ανόητες νέες συνήθειες που θα πρέπει να υιοθετήσει η 35χρονη Meghan Markle αν γίνει σύζυγος του 32χρονου πρίγκιπα.


1. Δεν θα ξαναπαίξει ποτέ Monopoly
Όσο και αν σας ακούγεται παράξενο, από το 2008 το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι έχει απαγορευτεί στο βρετανικό παλάτι. Εικάζεται πως το απαγόρευσε ο πρίγκιπας Άντριου (δούκας του Γιόρκ) γιατί το θεωρούσε πολύ "επιθετικό" και "μοχθηρό" για μια βασιλική οικογένεια.


2. Θα πρέπει να μάθει να αποφεύγει τα οστρακόδερμα.
Αν της αρέσουν τα στρείδια, τα μύδια και τα λοιπά οστρακόδερμα, καλό θα ήταν να τα αποχαιρετήσει. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εδώ και αιώνες αποφεύγουν τα οστρακόδερμα για να προστατευτούν από πιθανή δηλητηρίαση ή αλλεργία. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια αυτό το μέτρο έχει χαλαρώσει, αφού εικάζεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος ενίοτε τρώει οστρακόδερμα και ειδικά στρείδια.


3. Θα αλλάξει το όνομά της και το πώς την αποκαλούν
Αν παντρευτεί τον πρίγκιπα θα πάρει τον τίτλο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότης Πριγκίπισσα της Ουαλίας (Her Royal Highness Princess of Wales) και όλοι οι άλλοι θα μπορούν να την αποκαλούν είτε με τον πλήρη τίτλο της είτε με τη λέξη "Ma'am" (και αντίστοιχα Sir για του άνδρες) και όχι με το όνομά της.


4. Δεν θα πρέπει να εκφράζει πολιτικές απόψεις
Μολονότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να ψηφίζουν, επιλέγουν να μην το κάνουν για να διατηρούν μια ουδέτερη στάση. Παράλληλα δεν μπορούν να έχουν πολιτικό γραφείο.


5. Θα πρέπει να μάθει πού να στέκεται.
Το πρωτόκολλο ορίζει αυστηρά το ποιά είναι η θέση κάθε μέλους της βασιλικής οικογένειας στις δημόσιες εμφανίσεις και υπάρχει αυστηρή ιεραρχία. Έτσι αν η Meghan παντρευτεί τον πρίγκιπά της, τότε πρώτη παραμένει σε σειρά η Βασίλισσα και ο Φίλιππος, ακολουθεί ο Κάρολος και η Καμίλα, μετά ο William και η Kate και τέλος ο Harry και στο πλάι του η Meghan.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!