ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 20 Απριλίου 2017

Σήμερα καλείσαι να βγεις από το «ραχάτι» σου και να περάσεις στην δράση.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικές κυρίως υποθέσεις όπου όντως μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα από επαφές και συναντήσεις με άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες ειδικές λεπτομέρειες. Κινητικότητα ωστόσο υπάρχει και στον κοινωνικό τομέα, ίσως μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή τις ιδέες τους.
Ερωτικά
Μέχρι και το μεσημέρι θα είσαι αφοσιωμένος/η σε επαγγελματικά θέματα και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να κλείσεις. Από κει και πέρα, θα αρχίσει να σε πιάνει ένα είδος επαναστατικότητας και ανεξαρτησίας και θα θέλεις να τελειώνεις απ’ όλα και να ασχοληθείς με πιο σημαντικά πράγματα. Είναι πολύ πιθανό πάντως να δεχτείς την πρόταση ενός ατόμου, σχετικού με τον κοινωνικό ή επαγγελματικό σου κύκλο, που θα ήθελες να γίνει κάτι μεταξύ σας, με το οποίο υπάρχει χημεία και σου αρέσει το στιλ του.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να θέλεις να βρεθείς μόνος/η με κάποιους φίλους σου, να πείτε τα νέα σας, να γελάσετε και να ξαναθυμηθείτε τα καμώματα και τις στιγμές σας τότε που ήσασταν ελεύθεροι.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να βγεις από το «ραχάτι» σου και να περάσεις στην δράση, αφού πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν συνάδουν με την νοοτροπία σου, σε κάνουν να νοιώθεις μεγαλύτερη ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι. Το καλό πάντως είναι ότι όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ανοικτοί, με συνέπεια να βρεθούν λύσεις ακόμη κι εκεί που δε φαίνονται!
Ερωτικά
Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, έχει ξαναγυρίσει ορθόδρομη και πλέον όλα θα μπουν σε μια σειρά στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον αυτό περιμένεις. Το θέμα βέβαια είναι να έχεις αφήσει πίσω το παρελθόν και να έχεις ξεπεράσει κάποια κολλήματά σου. Σήμερα πάντως ίσως έρθεις σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τεστάρει το κατά πόσο έχεις αλλάξει μυαλά, ενδεχομένως και προκαλώντας σε να κάνεις κάτι που ξεφεύγει τελείως από τα πλαίσιά σου. Μπορεί να σε εκνευρίσει αλλά κι έλξη μεταξύ σας θα είναι έντονη.
Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να ακούσεις τις συμβουλές του συντρόφου σου και να μην κινήσεις ακόμα καμία διαδικασία που να αφορά σε ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα. Τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ή να υπάρξουν στην πορεία εκπλήξεις που δε θα σου αρέσουν. Γι’ αυτό περίμενε.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Η διερεύνηση του παρασκηνίου εξακολουθεί να είναι το βασικό προαπαιτούμενο για να μην υποπέσεις σε λάθη και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Ίσως μάλιστα μια πληροφορία «εκ των έσω» να σε οδηγήσει στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Κατά τα άλλα βέβαια αναμένεται να υπάρξει και μπόλικος επικοινωνιακός «θόρυβος» που θα σε αποσπάσει από τον στόχο σου.
Ερωτικά
Από το μεσημέρι και μετά θα είσαι πολύ πιο χαλαρός/η και χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις για μια ερωτική σου υπόθεση, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις μια αιφνιδιαστική κίνηση για να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο που θέλεις και να αποκτήσεις στενότερη επαφή μαζί του. Το χιούμορ κι η άνεση στην επικοινωνία θα σε βοηθήσουν αρκετά, ωστόσο, είναι πιθανό από τις αντιδράσεις του να μην καταλάβεις, αν ενδιαφέρεται ερωτικά ή φιλικά.
Αν είσαι σε σχέση, είστε εφευρετικοί κι οι ιδέες δε σας λείπουν, ακόμα και για να αυξήσετε το εισόδημά σας, όμως όσο είναι ο κυβερνήτης σου, Ερμής ανάδρομος, τα πράγματα στραβώνουν. Αυτό βέβαια δε σας εμποδίζει να κάτσετε και να τις επεξεργαστείτε περισσότερο, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να είστε ετοιμοπόλεμοι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Για σένα η ημέρα έχει έναν κοινωνικό χαρακτήρα κι έχεις μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, δε θα λείψουν και οι ανησυχίες ή οι προβληματισμοί για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένονται έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Μέχρι και αργά το μεσημέρι που η Σελήνη θα είναι απέναντί σου θα έχεις μια συναισθηματική διέγερση ή μια νευρικότητα που θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου. Σταδιακά όμως θα αποφορτιστείς και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι και να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, ακόμα και στα ερωτικά σου. Μάλιστα μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι το να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να ρισκάρεις λίγο περισσότερο με ένα πρόσωπο που θέλεις, αρκετά διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα που σε έλκυαν στο παρελθόν, θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία.
Αν είσαι σε σχέση, από το απόγευμα και μετά θα είσαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος, με διάθεση ακόμα και να συζητήσεις με τον σύντροφό σου μια αγορά που μέχρι πρότινος αρνιόσουν, θεωρώντας το κόστος της υψηλό. Ωστόσο, θα πειστείς ότι αξίζει τα λεφτά της.


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Η αναζήτηση συμμάχων αλλά και η διευθέτηση κάθε είδους αντιπαλότητας δείχνουν να είναι το κύριο μέλημά σου σε μια ημέρα που τα έχει όλα: Επαγγελματικές συναντήσεις, κοινωνική ζωή και -γιατί όχι;- μια πιο στενή σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτό το τελευταίο όμως δεν θα είναι για καλό αφού θα αναδειχθούν θέματα που βρίσκονται «κάτω από το χαλί».
Ερωτικά
Πιο εξωστρεφής και με περισσότερη ενέργεια θα είσαι από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει απέναντί σου, στον Υδροχόο, γι’ αυτό θα θέλεις να συναντήσεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Είναι πολύ πιθανό να μετέχεις σε μια γιορτή ή εκδήλωση, περισσότερο όμως για να έρθεις σε επαφή με διαφορετικό κόσμο, μήπως και θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε συναρπάσει, ώστε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Πάντως η αυτοπεποίθηση και το ξεχωριστό σου στιλ θα σε κάνουν το επίκεντρο του αντίθετου φύλου, οπότε όλα είναι πιθανά.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε πιάσει ο εγωισμός που καλό θα ήταν να μην τον αφήσεις να σε παρασύρει γιατί το πιο πιθανό είναι να ενοχληθείς από ένα πείραγμα του συντρόφου σου και τελικά να τσακωθείτε για ασήμαντο λόγο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Ποικίλα καθήκοντα σε κρατούν «stand by» αλλά επειδή όλα εκείνα που δεν ορίζεις αποκλειστικά εσύ θα πηγαίνουν σαν τον κάβουρα, ίσως τελικά δεν είναι σκόπιμο να θυσιάσεις τον χρόνο σου, ασχολούμενος/η με θέματα των άλλων. Αντίθετα, αν απεμπλακείς από το αίσθημα ευθύνης σου και «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όλα θα σου φανούν πιο βατά.
Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανό να έχεις τραβήξει το ενδιαφέρον ενός προσώπου από τη δουλειά σου που όμως, πέρα από τα βλέμματα που σου ρίχνει ή τα χαμόγελα που σου πετά, δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να σε προσεγγίσει περισσότερο. Κι εσύ όμως δεν το προκαλείς ώστε να αρχίσει να εκδηλώνεται και να γίνει πιο συγκεκριμένο. Μπορεί να σου αρέσει αυτή η κατάσταση ίσως γιατί ακόμα κι έτσι, κάπως σπάει τη μονοτονία, συν το ότι δεν έχεις αποφασίσει αν θέλεις να γίνει κάτι μεταξύ σας ή όχι.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αισθάνεσαι μια κούραση αλλά ψυχολογικά είσαι καλά κι έτσι θα χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου σου και θα απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Καλείσαι να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στα ενδιαφέροντά σου και τα κελεύσματα της καρδιάς σου, από την μια πλευρά και τις οικονομικές προτεραιότητές σου από την άλλη. Και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις εξ ίσου καλά σε αμφότερους τους τομείς, εξασφαλίζοντας τόσο τις εφήμερες απολαύσεις σου, όσο και μια συμφέρουσα ρύθμιση ή συμφωνία.
Ερωτικά
Η κοινωνικότητά σου θα φτάσει στα ύψη σήμερα και πέρα από φίλους που θέλεις να συναντήσεις και να ανταλλάξεις ευχές και νέα, ίσως επιχειρήσεις να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, αλλά λόγω Πάσχα και αργιών, δεν έχετε καταφέρει ακόμα να βρεθείτε. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ιδιότυπο φλερτ με κάποιον/α που ανήκει στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο που θα σε διασκεδάσει αρκετά, αν και θα αφεθούν σαφή υπονοούμενα ότι θέλει κάτι παραπάνω από σένα.
Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος για φαγητό ή σε ένα κινηματογράφο με την παρέα σας ή οι δυο σας, είναι καλή ιδέα για να αλλάξετε περιβάλλον και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Υπάρχει ακόμα περίπτωση άλλο να κανονίσετε κι άλλο τελικά να κάνετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Μάλλον ήρθε η στιγμή να βάλεις στην άκρη το συναίσθημά σου και να επιλέξεις εκείνο που σε συμφέρει περισσότερο. Ίσως βέβαια να στενοχωρήσεις κάποιον/α με τις επιλογές σου αλλά δεν γίνεται αλλιώς, αφού δεν είναι σοφό να χάσεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Επιπλέον θα χρειαστεί να μετακινηθείς ή τουλάχιστον να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο ίσως είναι προτιμότερο στην παρούσα φάση να αφήσεις το στίγμα σου και μετά να κάνεις πίσω, περιμένοντας την ανταπόκρισή του, παρά να επιμείνεις. Μπορεί να σου φανεί ότι παραχωρείς τον έλεγχο, στην ουσία όμως εσύ κάνεις κουμάντο. Αν μάλιστα αποστασιοποιηθείς ή στρέψεις την προσοχή σου σε άλλα θέματα, μάλλον θα το τσιγκλήσεις, αφού θα το εκλάβει ως αδιαφορία και θα αντιδράσει άμεσα. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις, γιατί οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.
Αν είσαι σε σχέση, το πρώτο μισό της ημέρας θα τρέχεις να διευθετήσεις διάφορα γραφειοκρατικά σου θέματα ή άλλες υποχρεώσεις που δεν πρόλαβες χθες, ενώ μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να σου προκαλέσει αναστάτωση. Θα προσπαθήσεις όμως να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί θέλει το βράδυ να είναι όλο για σένα και το ταίρι σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για την διεκπεραίωση επαγγελματικών και εργασιακών υποθέσεων, όπου καλείσαι να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» αλλά και να διορθώσεις σφάλματα ή ατέλειες που σε «κρατάνε» πίσω. Επιπλέον μπορεί να ξαναβρεθείς σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αναβιώνοντας προοπτικές του παρελθόντος. Παράλληλα, θα σου γίνει μιαπρόταση για ταξίδι.
Ερωτικά
Η ανταλλαγή απόψεων με κάποια κοντινά σου πρόσωπα για μια ερωτική σου υπόθεση που σε καίει θα σε βοηθήσει να δεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, αφού όσο είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η η κρίση σου δεν είναι σωστή. Αν μάλιστα ακολουθήσεις τη συμβουλή τους να αφήσεις χώρο στο άλλο άτομο, χωρίς τη στενή σου παρουσία κι επικοινωνία, τότε μπορεί να δεις την κατάσταση να αλλάζει πολύ γρήγορα προς τη θετική κατεύθυνση.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να μη σου αρέσει ένας συγγενής ή γνωστός σας, με τον οποίο ο σύντροφός σου έχει στενότερες επαφές αλλά να μην είχες αναφέρει και τίποτα γι’ αυτό και στην πρότασή του να βρεθείτε σήμερα, θα αρνηθείς, λέγοντάς του ειλικρινά τη γνώμη σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς και να συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, βρίσκοντας μάλιστα δημιουργικές διεξόδους στους κοινούς προβληματισμούς σας. Βέβαια, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στον οικονομικό τομέα αναμένονται διακυμάνσεις κι ίσως τελικά το πιο σημαντικό για σένα σε αυτήν την φάση είναι το να καταλήξεις στο τι θες πραγματικά και τι όχι.
Ερωτικά
Μέχρι το μεσημέρι που θα βρίσκεται η Σελήνη στο ζώδιό σου θα φροντίσεις να κρατήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική σου και δε θα πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετική με τα ερωτικά σου. Από κει και πέρα όμως, οι επιθυμίες σου θα ενταθούν και η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ερωτικής σου ζωής θα είναι μεγάλη, οπότε δεν αποκλείεται μια αλλαγή τακτικής, εφ’ όσον βλέπεις ότι ακολουθώντας την πεπατημένη το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Ίσως μάλιστα σκεφτείς ότι δεν θα ήταν κακό να στραφείς προς την προσωρινή σου ικανοποίηση και να μην είσαι μόνος/η, μέχρι να βρεθεί κάτι πιο αξιόλογο για σχέση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να υπάρξει ένα έκτακτο έσοδο που όμως δε θα το χαρείτε για πολύ αφού θα έρθει να καλύψει ένα έξοδο των προηγούμενων ημερών. Τουλάχιστον όμως, έστω κι έτσι, θα είστε η μία η άλλη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Σήμερα ο ρόλος σου είναι πρωταγωνιστικός και καλείσαι να αντεπεξέλθεις σε ποικίλες προκλήσεις της καθημερινότητας. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα θα πιστοποιήσεις πως όταν τίθενται πρακτικά ζητήματα, τα καταφέρνεις μια χαρά, έστω και με τον δικό σου «ασύμβατο» τρόπο. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις.
Ερωτικά
Πιο χαλαρός/η έως υποτονικός/η θα είσαι τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας, όμως από το αργά το μεσημέρι που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου θα αρχίσεις να ανακτάς την ενεργητικότητά σου. Για ένα τουλάχιστον διήμερο θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρουν του αντίθετου φύλου, οπότε καλό θα ήταν να βγάλεις τα καλύτερα στοιχεία σου. Μια θετική εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σου αρέσει καιρό είναι πολύ πιθανή, ενώ δεν αποκλείεται ένα καινούργιο να μπει στη ζωή σου με μάλλον παράδοξο τρόπο. Γενικά πάντως, η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ερωτικά σου.
Αν είσαι σε σχέση, επειδή είναι λογικό να αυξηθεί η τάση σου για ανεξαρτησία, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η σου να ασχοληθείς με ένα ενδιαφέρον σου ή να συναντήσεις φίλους σου και βέβαια το ταίρι σου δε θα σου πει «όχι».


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Τα «εσωτερικά» θέματα που σε απασχολούν δεν μπορούν να βρουν άμεσα μια λύση, οπότε μην «τρώγεσαι με τα ρούχα σου» και προσπάθησε είτε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου με άλλους είτε να «ξεχαστείς», παράγοντας έργο και τακτοποιώντας πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Αν ωστόσο νοιώσεις κουρασμένος/η, μην ζορίσεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη ακόμα στο ζώδιό σου και ορθόδρομη, οι ευκαιρίες να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή είναι αρκετές. Αυτό που όμως είναι απαραίτητο για σένα και οφείλεις να προσέξεις είναι να μην χαραμίσεις την ενέργειά σου με πρόσωπα που δεν είναι κατάλληλα για σένα ή οι επιδιώξεις τους είναι τελείως διαφορετικές. Προσπάθησε λοιπόν να αντισταθείς στην έλξη, όσο κι αν σου είναι δύσκολο και μην πιστέψεις ότι αν είσαι εσύ αλλιώς, ο/η άλλος/η θα αλλάξει γιατί θα φας χρόνο τσάμπα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα πολύ στενό σου πρόσωπο ίσως σήμερα σε ενοχλήσει, λέγοντάς σου ότι «κρέμεσαι» από το ταίρι σου και θα έπρεπε να κάνεις προσπάθειες να ανεξαρτητοποιηθείς γιατί έτσι θα κάνεις καλό και στη σχέση. Πριν αντιδράσεις, σκέψου ότι τουλάχιστον ως ένα σημείο μπορεί να έχει δίκιο.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!