GOOD LIFE

Πώς φαντάζονται το τέλειο κορμί οι άνδρες και οι γυναίκες; [εικόνες]

Μια έρευνα κατάφερε να δείξει πόσο διαφορετική εικόνα για το πώς είναι το τέλειο ανδρικό και γυναικείο κορμί έχουν οι άνδρες και οι γυναίκες.

Η έρευνα έγινε πριν από καιρό από γνωστή εταιρεία εσωρούχων, και την αναδημοσιεύει τώρα το περιοδικό Time. Η εταιρεία εσωρούχων ζήτησε από 500 άνδρες και 500 γυναίκες να συνθέσουν το ιδανικό ανδρικό κα γυναικείο κορμί χρησιμοποιώντας χρακτηριστικά από το σώμα διάφορων celebrities.
Το αποτέλεσμα ήταν  να δημιουργηθούν 4 εικόνες με κολάζ από χαρακτηριστικά στοιχεία του σώματος και της εμφάνισης διάσημων ανδρών και γυναικών που αποτυπώνουν την τέλεια γυναίκα και τον τέλειο άνδρα με βάση τα κριτήρια των γυναικών και αντίστοιχα τον τέλειο άνδρα και την τέλεια γυναίκα όπως τους δημιούργησαν οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα.
Η τελική σύγκριση δείχνει πως οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν πολύ διαφορετικά κριτήρια για το τί θεωρούν όμορφο.

Έτσι για παράδειγμα οι γυναίκες θεωρούν ιδανικά τα πόδια του David Beckham ενώ οι άνδρες το πρόσωπό του, οι γυναίκες θεωρούν ιδανικά τα μεσαίου μεγέθους στήθη σαν αυτά της Aniston ενώ οι άνδρες προτιμούν ένα πλούσιο μπούστο σαν αυτό της Kim Kardashian, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως οι άνδρες θεωρούν ως ιδανικό ένα πολύ πιο "φουσκωμένο" γυμνασμένο σώμα με μυώδη μπράτσα, ενώ ο γυναίκες έχουν άλλη εικόνα για το καλογυμνασμένο ανδρικό σώμα.

Ο τέλειος άνδρας σύμφωνα με τις γυναίκες (αριστερά) και τους άνδρες (δεξιά)

Η τέλεια γυναίκα σύμφωνα με τις γυναίκες (αριστερά) και τους άνδρες (δεξιά) 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!