GOSSIP

H Kylie Minogue έκλεψε την καρδιά ενός πασίγνωστου πρίγκιπα; [εικόνες]

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue να έχει βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά ενός γαλαζοαίματου.

Η 48χρονη ποπ σταρ πριν από λίγο καιρό χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον 29χρονο ηθοποιό Joshua Sasse, αλλά τώρα ξένα δημοσιεύματα την θέλουν ξανά ερωτευμένη και μάλιστα με έναν πρίγκιπα.
Συγκεκριμένα βρετανικά μέσα σε δημοσιεύματά τους αποκαλύπτουν πως οι η Kylie εδώ και αρκετές εβδομάδες βγαίνει ραντεβού με τον πρίγκιπα Άντριου, τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ που είναι γνωστός με τον τίτλο του Δούκα του Γιόρκ.
Ο 57χρονος είχε έναν άτυχο γάμο με την Sarah Ferguson που κράτησε 10 χρόνια και έληξε το 1996 και έχει αποκτήσει δύο κόρες (τις πριγκίπισσες Beatrice και Εugenie) αλλά έκτοτε δεν παντρεύτηκε ποτέ ξανά.
Τώρα δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές από το παλάτι αναφέρουν πως ο Δούκας του Γιορκ είναι ξετρελαμένος με τη διάσημη τραγουδίστρια και πως δεν αποκλείεται αυτή τη σχέση να έχει μέλλον.
Πάντως αρκετοί αμφισβητούν πως αυτός ο δεσμός είναι αληθινός και επισημαίνουν πως η Kylie όλα αυτά τα χρόνια είχε πάντα πλάι της όμορφους, νεαρούς και γοητευτικούς άνδρες όπως οι τραγουδιστές Jason Donovan και Michael Hutchence  (ο αδικοχαμένος frontman των INXS), ο Γάλλος ηθοποιός Olivier Martinez και το πρώην μοντέλο και παρουσιαστής James Gooding.

Ο χρόνος θα δείξει αν οι φήμες αληθεύουν.

Ο πρίγκιπας Άντριου

Η Kylie και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Joshua Sasse

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!