GOSSIP

Οι φαν του Jim Carrey σοκαρίστηκαν με μια selfie του - Έχει γίνει αγνώριστος

Χαμός γίνεται στο twitter από σχόλια φαν του Jim Carrey που δηλώνουν πως ανησυχούν για την υγεία του διάσημου χολιγουντιανού σταρ, εξαιτίας μιας selfie που  πόσταρε ο πασίγνωστος ηθοποιός.

Ο Jim Carrey ανέβασε στο προφίλ του στο twitter μια φωτογραφία του για να ευχηθεί χρόνια πολλά για το Πάσχα. Στη φωτογραφία του, κρατά στα χέρια του ένα κουνελάκι που τρώει ένα καρότο και ο ίδιος δείχενι ευδιάθετος και χαμογελάει, ωστόσο οι φαν του αμέσως έσπευσαν να παρατηρήσουν πως δείχνει πολύ γερασμένος, αδύνατος ενώ κάποιοι εικάζουν πως ίσως είναι άρρωστος.
Ο διάσημος ηθοποιός είναι πλέον 55 ετών και σίγουρα ο χρόνος παίζει κάποιο ρόλο στην αλλαγή στην εμφάνισή του, ωστόσο πολύ σχολιάζουν πως τώρα μοιάζει με τοβ Tom Hanks στην ταινία ο "Ναυαγός" και εκφράζουν ανησυχίες για την σωματική και ψυχική του υγεία.
Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια ο διάσημος ηθοποιός βίωσε και συνεχίζει να βιώνει μια τρομερά δύσκολη κατάσταση, αφού η πρώην σύντροφός του Catriona White αυτοκτόνησε και ο ίδιος βρέθηκε κατηγορούμενος και εμπλεκόμενος σε μία δικαστική διαμάχη με τη μητέρα της πρώην συντρόφου του που τον κατηγορεί πως αυτός ευθύνεται για το θάνατο της κόρης της, πως την είχε κολλήσει με σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και πως την κακομεταχειρίζονταν .
Δείτε την επίμαχη selfie

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!