WOMEN'S GUIDE

Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss: Η Clinique σου χαρίζει πλούσια γεμάτα χείλη

Αναζητάτε γεμάτα, δροσερά, σαγηνευτικά χείλη; Αν ναι τότε ανακαλύψτε το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss, ένα lip gloss το οποίο προσφέρει την απόλυτη λάμψη και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο πλούσια, μαλακά και γεμάτα.

Απλά ανοίξτε και εφαρμόστε το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss - ο καθρέφτης δεν είναι απαραίτητος! Μόλις το εφαρμόσετε θα νιώσετε άμεση αναζωογόνηση και η υπέροχη λάμψη του θα προσθέσει άμεσα μια επιπρόσθετη διάσταση στα χείλη σας.

Προσφέροντας άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss είναι εύκολο και βολικό,  ενώ ελκύει μόνο την επιθυμητή προσοχή στα χείλη.

Κυκλοφορεί σε 8 λαχταριστούς χρωματισμούς και μια γκάμα αποχρώσεων από φυσικό μέχρι βιολετί και από κρεμ μέχρι περλέ, τα χείλη σας όχι μόνο θα φανούν αλλά και θα «ακουστούν»…

Το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss βοηθά τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα με πλούσια ενυδατική λάμψη και είναι 

Σε 8 λαχταριστούς χρωματισμούς και μια γκάμα αποχρώσεων από φυσικό μέχρι βιολετί και από κρεμ μέχρι περλέ, με το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss  τα χείλη σας όχι μόνο θα φανούν αλλά και θα «ακουστούν»…

Το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss  βοηθά τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα με πλούσια ενυδατική λάμψη ενώ όλα τα προίόντα της νέας σειράς είναι δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία και είναι 100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Στη Clinique πρώτα δημιουργούν τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουν κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα και ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινούν από την αρχή.

Το ΝΕΟ ChubbyPlump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!