GOSSIP

Ben Affleck & Jennifer Garner χωρίζουν αλλά είναι διαρκώς μαζί [εικόνες]

Αυτό το χολιγουντιανό ζευγάρι βάλθηκε να μας δείξει τί θα πει πολιτισμένο διαζύγιο.

Την Μεγάλη Πέμπτη η Jennifer Garner κατέθεσε πλέον και επίσημα αίτηση διαζυγίου, διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να έχει σώσει το γάμο της με τον Ben Affleck.
Φυσικά το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εδώ και χρόνια και ειδικά μετά την Άνοιξη του 2015, όταν αποκαλύφθηκε ο παράνομος δεσμός του Affleck με την γκουβερντάντα των παιδιών τους και λίγο μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε τότε πως είναι σε διάσταση.
Τους τελευταίους μήνες ο Ben ολοκλήρωσε με επιτυχία πρόγραμμα αποτοξίνωσης και έδωσε μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ και ευχαρίστησε δημόσια τη σύζυγό του και τότε όλοι πίστεψαν πως οι δυο τους θα τα ξαναβρούν.
Τελικά η αυτή η επανασύνδεση δεν έγινε και το διαζύγιο είναι γεγονός, αλλά οι δύο διάσημοι χολιγουντιανοί σταρ αποδεικνύουν πως είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν ένα διαζύγιο να διαλύσει την οικογένειά τους.
Έτσι την Κυριακή του Πάσχα, οι δυο τους πήγαν μαζί στην εκκλησία (μια εκκλησία Μεθοδιστών στη γειτονιά Pacific Palisades στο Λος Άντζελες) και ήταν όλο χαμόγελα, ενώ είχαν μαζί τους και τα τρία τους παιδιά: την 11χρονη Violet, την 8χρονη Seraphina και τον 5χρονο Samuel. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!