MEN'S GUIDE

Ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις τα sneakers σου;

Τα αθλητικά παπούτσια τα αγαπούν όλοι και τα φορούν καθημερινά και ίσως επειδή πολλοί θεωρούν πως τα smeakers  είναι τα πιο απλά καθημερινά παπούτσια, γι'αυτό και δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε με τη φροντίδα τους και τον καθαρισμό τους.  

Και όμως επειδή ακριβώς φοράτε τα sneakers σας σχεδόν κάθε μέρα για αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είναι και σε καλή κατάσταση, γιατί θυμίζουμε πως έρευνες έχουν δείξει πως τα ανδρικά παπούτσια είναι τα πρώτα που προσέχουν οι γυναίκες σε μια ανδρική εμφάνιση. Και φυσικά θα πρέπει να είναι πεντακάθαρα ειδικά δε αν είναι ανοιχτόχρωμα.

Τα sneakers έχουν διαφορετικές ανάγκες για καθάρισμα ανάλογα με το αν είναι φτιαγμένα από δέρμα ή κάποιο άλλο υλικό. Τα δερμάτινα χρειάζεονται συχνά ειδική φροντίδα και ίσως έν αειδικό καθαριστικό σπρέι που θα το εφαρμόζετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Ωστόσο ο καθαρισμός των περισσότερων sneakers είναι ακόμα πιο απλή υπόθεση και απλά απαιτεί τημ τακτική χρήση ενός καθαρού και ελαφρώς βρεγμένου πανιού. Αν  δε καθαρίζετε τα sneakers σας μετά από καθε βόλτα (θα χριεαστείτε μόνο 1 με 2 λεπτά κάθε φορά) τότε τα αγαπημένα σας αθλητικά θα παραμείνουν σαν καινούργια για πολύ καιρό και μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να μπουν στο πλυντήριο που σχεδόν πάντα τους προκαλεί φθορές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!