WOMEN'S GUIDE

Η Rihanna στο φετινό φεστιβάλ Coachella παραδίδει μαθήματα στυλ [εικόνες]

Και στο φετινό Coachella βρέθηκαν εκατοντάδες celebrities που φόρεσαν τα πιο extreme looks τους προκειμένου να μπουν στο κλίμα ενός από τα διασημότερα φεστιβάλ στον κόσμο.

Όμως αυτή που έκλεψε την παράσταση και παρέδωσε μαθήματα στυλ είναι η Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια, που έχει αποδείξει πως δικαίως έχει στενούς δεσμούς με τον κόσμο της μόδας (διαθέτει δική της συλλογή με παπούτσια που σχεδίασε για τον Manolo Blahnik, casual wear και αθλητικά για την Puma - Fenty και τώρα και συλλογή με κοσμήματα που σχεδίασε για τον οίκο Chopard), έκανε μια τολμηρή εμφάνιση στο φεστιβάλ και μας έδειξε πως μπορεί να συνδυάσεις την υψηλή ρπτική με το casual και extreme ύφος ενός open air φεστιβάλ. 
Έτσι φόρεσε μια ολόσωμη κολλητή φόρμα που στραφτάλιζε και τζην σορτσάκι με τοπ που σχεδίασε ο Alessandro Michele για τον οίκο Gucci και το είδαμε στη φετινή εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.
Έτσι η Rihanna (που ανέβασε η ίδια πόζες της με το λουκ της στο Instagram) έμοιαζε τόσο glam όσο μια σταρ με λαμέ τουαλέτα σε κόκκινο χαλί, και ταυτόχρονα τόσο casual όσο μια teenager.


 

 

A post shared by Rihanna-Diva.com (@rihannadiva) on Apr 16, 2017 at 2:28am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!