ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου 2017

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη επηρεάζει τα ερωτικά πολλών ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά τελικά δεν είναι και... τόσο! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς μετά προσοχής χωρίς «φανφάρες» και δηλώσεις. Επιπλέον είναι σκόπιμο να έχεις μαζί σου όλα τα αναγκαία έγγραφα, ενώ να ξέρεις πως αν παρανομήσεις ή κάνεις κάτι παράτυπο θα σε «τσιμπήσουν» χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ερωτικά
Με τον κυβερνήτη σου, Άρη, να κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη είσαι από τους/τις ευνοημένους/ες της ημέρας, αφού θα κινηθείς αποφασιστικά και μεθοδικά, αλλά χωρίς να σε πάρει είδηση κανείς, για να κερδίσεις την καρδιά αυτού/ης που θέλεις. Τα προγνωστικά είναι με το μέρος σου, οπότε δράσε κατά βούληση. Η κατάσταση θα παρουσιάσει επιπλοκές, μόνο αν υπάρχει κι άλλος/η υποψήφιος/α για τη θέση, όπου εκεί μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμούς και ίντριγκες και να πρέπει να δώσεις μάχη με όσα μέσα διαθέτεις για την τελική επικράτηση.
Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα είναι εκτός από γιορτινό και ερωτικό, οπότε θα ζήσεις έντονες στιγμές με τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μοιραστείς μια κρυφή σου επιθυμία ή φαντασίωση και να τον πείσεις να πραγματοποιήσετε.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Ο αργός ρυθμός σου ταιριάζει απόλυτα και τελικά μπορεί να φτάσεις στον προορισμό σου ή να πετύχεις τον στόχο σου πολύ πιο γρήγορα από κάποιους... βιαστικούς! Επιπλέον το αλάνθαστο κριτήριό σου στα οικονομικά θα σε προστατέψει από τις κακοτοπιές, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από μια πώληση ή την ασφαλή αξιοποίηση των αποθεματικών σου.
Ερωτικά
Είσαι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ημέρας με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου που σου χαρίζει έντονο σεξαπίλ και θέληση να διεκδικήσεις ό,τι πιστεύεις ότι σου ανήκει. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι μεγάλη, η ερωτική σου διάθεση στα ύψη γι’ αυτό κι η μέρα σου αναμένεται συναρπαστική. Καλό λοιπόν είναι να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ζήσεις την περιπέτεια χωρίς, ωστόσο, να ξεχάσεις και τα ζητούμενά σου, αν και μια καινούργια γνωριμία δε θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια σκέψης, αφού μάλλον θα χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, αν δεν αναζωπυρώσεις τη φλόγα της σχέση σου σήμερα, πότε θα το κάνεις; Προκάλεσε τον σύντροφό σου, παίξε μαζί του και πρόσφερε τόσο στον εαυτό σου, όσο και σε αυτό μια βραδιά μοναδική, που θα σας μείνει αξέχαστη. 


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Μια «συμφωνία ρουτίνας» μπορεί να κρύβει παγίδες και αν σκέφτεσαι να την προχωρήσεις μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια «εμπλοκή» για τεχνικούς ή τυπικούς λόγους. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι θα κριθείς σχετικά αυστηρά για τις επιλογές σου, οπότε «ξεσκόνισε» τις δεξιότητές σου και βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου.
Ερωτικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δε θα αφήσει ούτε εσένα ανεπηρέαστο/η, καθώς θα σου γεννήσει πλήθος συναισθημάτων που δε θα είναι εύκολο να κρατήσεις υπό τον έλεγχό σου. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν και δε θα καταφέρεις να κρατήσεις τα προσχήματα, αν εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει την περιέργειά σου με το στιλ και την συμπεριφορά του, με το οποίο θα έχετε έντονη χημεία. Οι καυτές ματιές, τα πονηρά πειράγματα και τα υπονοούμενα θα δίνουν και θα παίρνουν μεταξύ σας και δεν αποκλείεται στο τέλος κάποιος από τους δύο να κάνει την κίνηση να έρθει πιο κοντά.
Αν είσαι σε σχέση, από χθες μπορεί να έχει ξεκινήσει τα παράπονα ο σύντροφός σου ότι δεν του δίνεις πολύ σημασία κι όλο ασχολείσαι με διάφορα άλλα πράγματα, οπότε σήμερα καλό είναι να επανορθώσεις, αφιερώνοντάς του όλη τη μέρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Αργία μεν για τους περισσότερους αλλά δεν αποκλείεται να σου βγει όλη η κούραση μαζεμένη, με συνέπεια να μην κάνεις τίποτε από όλα αυτά τα... ωραία που είχες σχεδιάσει. Αλλά και εντελώς καλά να είσαι, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από καθήκοντα που μάλλον θα αποδειχθούν πιο βαριά από όσο υπολόγιζες. Κουράγιο λοιπόν!
Ερωτικά
Βαρετή δεν τη λες με τίποτα τη σημερινή μέρα, καθώς δε θα σε αφήσει καθόλου ασυγκίνητο/η. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα τον προσωπικό σου μαγνητισμό και σε κάνει ακαταμάχητο/η στο αντίθετο φύλο. Δεδομένου ότι είναι Πάσχα κι ο κόσμος κυκλοφορεί είναι πιθανό σε μια έξοδό σου να εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε φλερτάρει επίμονα και δε θα σε αφήσει καθόλου ασυγκίνητο/η. Κάνε κι εσύ μια κίνηση που να δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι και μην το πολυσκέφτεσαι.
Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα είναι άκρως ερωτικό γι’ αυτό πρόσεξε μην το χαλάσεις με γκρίνιες και ζήλειες και φρόντισε να περάσεις ένα καυτό βράδυ με το ταίρι σου.


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Αυτό που λαχταράς και περιμένεις περισσότερο απ’ όλα αργεί να έρθει κι όλη αυτή η αναμονή σε «σκοτώνει». Εκμεταλλεύσου ωστόσο το κενό για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον άνθρωπο που αγαπάς, αφού μπορεί να σου φέρεται κάπως «γαϊδουρινά». Είπαμε, το αίσθημα, αίσθημα αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της!
Ερωτικά
Κεραυνοβόλους έρωτες και φλογερά ειδύλλια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα που και να ήθελες να παραμείνεις αμέτοχος/η, δε θα τα καταφέρεις. Δεν αποκλείεται να γίνεις το αντικείμενο του πόθου ενός προσώπου που θα προσπαθήσει επίμονα να σε κατακτήσει κάτι που φυσικά θα σε κολακεύσει. Επειδή η έλξη που θα σου ασκεί θα είναι ακαταμάχητη και θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικός/η, ενδέχεται να ενδώσεις στις προκλήσεις του. Μπορεί μάλιστα να είναι η αρχή μιας παθιασμένης σχέσης.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, γεμάτη αισθησιασμό και απολαύσεις θα είναι η νύχτα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κι ίσως φτιάξεις το ανάλογο σκηνικό στο σπίτι για να το βάλεις στο κλίμα. Αφήστε απέξω τον υπόλοιπο κόσμο και αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλον.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Μια ακόμη δικαίωση σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις προειδοποιήσει επανειλημμένα για τα προβλήματα που έρχονται και κανείς δεν σου έδινε σημασία; Το κακό μάλιστα είναι ότι πάλι εσύ θα επωμιστείς την ευθύνη για να καθαριστεί «η κόπρος του Αυγεία», μην το κάνεις όμως χωρίς έμπρακτο αντάλλαγμα.
Ερωτικά
Η μέρα επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα ερωτικά σου με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς. Δε θα σου πάρει πολύ να καταλάβεις ότι η έλξη σου στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη, αφού όπου κι αν βρεθείς, θα τραβάς τα βλέμματα, γεγονός που σου επιτρέπει να παίξεις και να φλερτάρεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχεις και μια κρούση από ένα πρόσωπο που οι μέχρι τώρα σχέσεις σας ήταν τυπικές. Το θέμα είναι ότι θα βρεθείς σε αμηχανία γιατί εσύ δεν το βλέπεις ερωτικά και δε θα ξέρεις πώς να του το πεις.
Αν είσαι σε σχέση, καλές είναι οι οικογενειακές συνευρέσεις και τα σόγια, όμως φροντίστε σήμερα να κρατήσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και ζήστε μια βραδιά που θα θυμίζει παλιές, καλές σας στιγμές!
 

ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι μια σοβαρή συζήτηση μπορεί να ισορροπήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να βάλει «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Αν όμως ο «κατεργάρης» είσαι... εσύ, τότε θα κληθείς να πληρώσεις και το αντίστοιχο «τίμημα» ζητώντας ενδεχομένως συγνώμη από εκείνον/η που έθιξες με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.
Ερωτικά
Διπλή χαρά θα έχεις σήμερα, όχι μόνο γιατί είναι Πάσχα, αλλά γιατί το εξάγωνο του Άρη με την Αφροδίτη κρύβει όμορφες εκπλήξεις για τα ερωτικά σου. Η πέραση σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί στο μέγιστο γι’ αυτό όπου κι αν βρεθείς τα φλερτ και οι προτάσεις θα πέφτουν βροχή. Σεξουαλικά είσαι ακαταμάχητος/η και έτοιμος/η να αποκτήσεις ό,τι ποθεί η καρδιά σου, ακόμα και ρισκάροντας λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, οπότε μη διστάσεις να πλευρίσεις το πρόσωπο που σε έχει ξετρελάνει και να του εκφράσεις το ενδιαφέρον σου.
Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να μην εκτονώσεις την ενέργεια που θα έχεις με ζήλειες, αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς με το ταίρι σου αλλά στο ερωτικό πεδίο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Τα έξοδά σου αυξάνονται, ίσως μάλιστα να προκύψουν και κάποια που δεν ήταν στο πρόγραμμα, με συνέπεια να «στριμωχτείς» οικονομικά. Κι αν επείγει να πληρώσεις μια υποχρέωση, το πιο εφικτό είναι να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι άμεσα. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου «ψήνεται» μια μείωση αποδοχών.
Ερωτικά
Με τον Άρη στον 7° οίκο σου να κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, σου είναι αδύνατο να αντισταθείς και να κρατήσεις τον απόλυτο έλεγχο στα ερωτικά σου, άλλωστε είσαι άνθρωπος με έντονα πάθη κι η μέρα φαίνεται αρκετά πρόθυμη να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Μια καινούργια γνωριμία που θα σε συναρπάσει, ένα ειδύλλιο που θα γεννηθεί, ακόμα και μια κρούση από ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος είχατε κοινωνική ή φιλική επαφή είναι πολύ πιθανά να συμβούν, βάζοντας φωτιά στη νύχτα σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα απόψε.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι η κατάλληλη στιγμή να τονώσεις σεξουαλικά τη σχέση σου. Απομονώσου κάπου με τον σύντροφό σου, φλέρταρε μαζί του, δείξε του ότι τον ποθείς το ίδιο όπως παλιά και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Μετά την καλοπέραση και το εορταστικό κλίμα ήρθε η ώρα για την.. περισυλλογή σου! Αν μάλιστα «δεν ιδρώσει το αυτί σου» και συνεχίσεις το «πάρτι δίχως αύριο», τότε ο ενθουσιασμός μπορεί να σου «κοπεί» απότομα, εξ αιτίας μιας στενόχωρης εξέλιξης στα προσωπικά σου ή ενός θέματος που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Όλα σε σπρώχνουν να δράσεις σήμερα αλλά και να γευτείς μια νίκη στα ερωτικά σου, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις, αλλά να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να δώσεις στόχο. Δεν αποκλείεται ήδη να υπάρχει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια κίνηση για να έρθεις πολύ κοντά του. Επίσης, είναι πιθανό να σε βάλει σε πειρασμό κάποιος/α που όμως θα είναι δεσμευμένος/η ή κάτι θα κρύβει, γι’ αυτό πρόσεξε μην βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια κατάσταση που δε θα έχει θετική εξέλιξη.
Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις κάτι για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου. Μια καλή ιδέα είναι να πάτε κάπου ρομαντικά οι δυο σας ή να κλειστείτε στο σπίτι κι εξαφανισμένοι από όλους να χαρείτε τον έρωτά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Ανήκεις κι εσύ στους δικαιωμένους της ημέρας κυρίως λόγω των πρότερων επιλογών σου που κινούνται στο πνεύμα του «τα πάντα εν σοφία εποίησες»! Από την άλλη πλευρά όμως θα χρειαστεί να συνδράμεις έναν δικό σου άνθρωπο που είτε δεν ήταν και τόσο... προνοητικός, είτε αντιμετωπίζει ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ερωτικά
Η γοητεία σου θα είναι έντονη σήμερα και θα κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις και το θαυμασμό του αντίθετου φύλου. Λογικό είναι να σε προσεγγίσουν διάφορα άτομα και να θέλουν κάτι παραπάνω από σένα, αν κυκλοφορήσεις. Ιδιαίτερα ένα θα είναι τόσο ελκυστικό που θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς και καλό θα ήταν να ανταποκριθείς. Φλέρταρε, τράβηξε και λίγο παραπάνω το παιχνίδι, ζήσε το παρόν και μη στέκεσαι στο αν έχει προοπτικές για κάτι περισσότερο. Αυτό θα το δεις στην πορεία.
Αν είσαι σε σχέση, ένα καβγαδάκι με το ταίρι σου μάλλον θα ανεβάσει τη θερμοκρασία, παρά θα χαλάσει τη διάθεσή σας. Αν μάλιστα έχεις γρήγορα αντανακλαστικά, θα πάρουν φωτιά τα στρώματα. Αρκεί βέβαια να μην λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα λεγόμενά του και σου βγει ανταγωνισμός.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η ημέρα συστήνεται για εσωστρεφείς δράσεις, όπως διάβασμα και μελέτη ή για λεπτομερείς εργασίες, που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα μέσα στην ροή της καθημερινότητας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιολογήσεις τις φιλικές σου σχέσεις, κρατώντας εκείνες που αποδείχτηκαν ανθεκτικές στον χρόνο. Οι υπόλοιπες ας πάνε στο... καλό!
Ερωτικά
Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη η εύνοια στα ερωτικά σου σήμερα είναι δεδομένη γι’ αυτό τα τυχερά δε θα λείψουν και μιας κι είσαι άτακτο παιδί, θα εκμεταλλευτείς την κάθε ευκαιρία που θα σου προκύψει. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα μια καινούργια γνωριμία να σε ενθουσιάσει αρκετά και να οδηγήσει σε ένα φλογερό ειδύλλιο. Από την άλλη, ίσως κάνεις μια «επίθεση» στο αντικείμενο του πόθου σου, εκφράζοντάς του τα συναισθήματά σου και δεν υποχωρήσεις, αν δεν καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου. Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα η ανταπόκρισή του θα είναι αρκετά θερμή.
Αν είσαι σε σχέση, προετοιμάσου να περάσεις μοναδικές, αισθησιακές στιγμές με το σύντροφό σου, καθώς τόσο η δική σου διάθεση όσο κι η δική του θα είναι αρκετά ερωτική. Σε περίπτωση που προκύψει μια οικογενειακή κρίση, απλά αγνοήστε την, αφού έτσι κι αλλιώς δε θα είναι κάτι σοβαρό.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Το φετινό Πάσχα μπορεί να ήταν για σένα κάπως κουραστικό ή «φορτωμένο» ψυχολογικά και το θέμα είναι ότι αυτή η κατάσταση όχι μόνο συνεχίζεται αλλά σήμερα μπορεί να φτάσεις στα όριά σου από απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Ευκαιρία λοιπόν να ορίσεις καθήκοντα και υποχρεώσεις σε εκείνους/ες που σε δείχνουν με το δάκτυλο αλλά... κάθονται!
Ερωτικά
Το εξάγωνο της Αφροδίτης σου με τον Άρη σήμερα είναι λογικό να εκτοξεύσει τις ερωτικές σου επιθυμίες στα ύψη. Θα αισθάνεσαι ακαταμάχητος/η, αφού τα φλερτ κι οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι πολλές κι εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι την καλύτερη επιλογή. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος/α θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά κι ίσως ξεκινήσει ένα παιχνίδι μεταξύ σας, αρκετά ενδιαφέρον. Για να τα ζήσεις όμως όλα αυτά πρέπει να βγεις, οπότε ντύσου, στολίσου και κανόνισε μια βραδινή εξόρμηση.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να χρησιμοποιήσεις διάφορα κόλπα για να πείσεις το σύντροφό σου να πάτε κάπου που θέλεις ή να σου κάνει μια χάρη, κάτι που βέβαια θα γίνει αντιληπτό, αλλά δε θα «κλωτσήσει», αφού κατά βάθος θα του αρέσει ο τρόπος που το... χειρίστηκες.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!