ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα [17 -23/4/2017]

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο δημιουργούν νέες προοπτικές στις ερωτικές σχέσεις

ΚΡΙΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη οι προσεγγίσεις σου θα είναι δυναμικές, οι πράξεις σου θα έχουν αποφασιστικότητα. Έντονη θα είναι η ερωτική γοητεία σου, το ελκυστικό σου παρουσιαστικό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν βάλεις στόχο να κατακτήσεις θα το πετύχεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει, τα γεγονότα θα φέρουν άνοιγμα σχέσης.

Σε σχέση: Με ερωτισμό και αμοιβαία έλξη θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, προσοχή στα καβγαδάκια, θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ίσως να είναι υπεροπτικά, το νου σου να μην θα δημιουργήσεις αρνητισμούς και δυσαρέσκειες. Στο κλείσιμο του επταήμερου η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου, ταιριαστό στις προτιμήσεις σου θα είναι το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συστηματικές επαφές και για ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και του Άρη στους Δίδυμους, θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευθεί χωρίς αναστολές και επιφυλάξεις. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, ετοιμάσου θα αποκτήσεις σταθερό ερωτικό ταίρι μελλοντικών προδιαγραφών.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ήλιο να εμφανίζεται στο ζώδιό σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις το πρόσωπο που αγαπάς. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές ερωτικές εκδηλώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, η άμεση και τολμηρή σου στάση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Αν κάνεις βήμα επανασύνδεσης η ανταπόκριση θα είναι άμεση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, ένας καινούριος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του, θα σε πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του με θερμό τρόπο, στο χέρι σου θα είναι αν θα δώσεις άνοιγμα σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, εσύ και το ταίρι σου θα ανοίξετε συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία, δεν αποκλείεται στο κλείσιμο της εβδομάδας να μιλήσετε για συγκατοίκηση. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο σταθερή, ερωτική, και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, την ανάλογη συμπεριφορά θα έχεις και από το πρόσωπο που αγαπάς. Το εξαήμερό σου θα είναι καθοριστικό, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σταθεροποιήσουν το μέλλον σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Θα σε ανανεώσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, με τον ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες και καινούριες γνωριμίες. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου. Αυτήν τη φορά δεν θα αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθειά σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για ξεκίνημα νέας σχέσης.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο θα μιλήσεις για δεσμεύσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στον Κριό απόφυγε όσο μπορείς τις παρορμητικές ενέργειες, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις ξεσπάσματα και εξάρσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αν κινηθείς διακριτικά και διπλωματικά τότε οι απαντήσεις που περιμένεις θα είναι θετικές και ελπιδοφόρες.

 

ΛΕΩΝ
Singles: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις το διαφορετικό και το καινούριο, αυτό που θα μπορεί να ανανεώσει την ψυχολογία σου και τις διαθέσεις σου. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και ο Άρης να εισέρχεται τους Δίδυμους, θα σε βοηθήσουν να διαγράψεις τα παλιά και τα δυσάρεστα, θα κυνηγήσεις τα καινούρια. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέα γνωριμία, στο χέρι σου θα είναι η περεταίρω εξέλιξη.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στον Κριό, αντιδραστική θα είναι η στάση σου, πείσματα και εξουσιαστικές διαθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Επιθυμία σου θα είναι να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς στο ταίρι σου, δεν θα λείψουν κόντρες και ανταγωνισμοί. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα δημιουργήσει μια μεγάλη μεταστροφή στη σκέψη και στη δράση σου, αλλάζεις αποφάσεις, ηρεμεί η ψυχολογία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο ερωτικό σου στόχαστρο και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αν στοχεύεις στην επανασύνδεση το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα λάβεις θερμές απαντήσεις. Εσύ που αναζητάς νέα γνωριμία, η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Άρης στους Διδύμους, θα ενδυναμώσουν τη δράση σου, με το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείτε σε θερμό τετ α τετ.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο, ετοιμάσου καταφθάνουν σοβαρές υποσχέσεις. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα μάθεις πράγματα που δεν τα γνώριζες ως τώρα, λύνονται οι συναισθηματικοί κόμποι, απαλλάσσεσαι από αυταπάτες. Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους θα καταρρίψεις τυχόν εμπόδια, θα οδηγήσεις τη σχέση σου στο αποτέλεσμα που εσύ επιθυμείς.

 

ΖΥΓΟΣ
Singles: Στη διεκδίκηση θα σε ωθήσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κριό. Θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, θα προσπαθήσεις να βάλεις καινούριο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή και θα το καταφέρεις. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο και τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα κερδίσεις το θερμό ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, ο χειρισμός σου θα ανοίξει πορεία σταθερών επαφών. Στο τέλος της εβδομάδας ξεκινάς νέα ερωτική διαδρομή ευχάριστης κατάληξης.

Σε σχέση: Προσοχή στην είσοδο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό, αν αφήσεις ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σου ή την ανυπομονησία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά από ποιες καταστάσεις απειλείται η ισορροπία της σχέσης σου, συνεπώς είσαι σε θέση να καταλάβεις τι δεν πρέπει να κάνεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά, κινήσου εκδηλωτικά και με χαλαρότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα αναζητήσεις ερωτικές περιπέτειες. Ένταση, πάθος και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειές σου. Σε συνδυασμό με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο και τη Σελήνη στον Υδροχόο, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σου διαθέσεις, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς. Ο ερχομός του Άρη στους Διδύμους θα σταθεί στο πλευρό σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο, αν στοχεύσεις στη δέσμευση, χωρίς όμως να έχεις πιεστική στάση, τότε το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ των επιθυμιών σου. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, αν νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια αποτυχημένη σχέση, θα βρεις τη δύναμη να διακόψεις και να απομακρυνθείς. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς θα καταφέρεις να χαλαρώσεις, η σκέψη σου θα είναι ήρεμη, η στάση σου ρομαντική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, δεν θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα το αφήσεις ελεύθερο το πάθος σου, θα κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα η καινούρια γνωριμία που θα προκύψει ή που ήδη έχει προκύψει, θα καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση, με την εμφάνιση του Άρη στους Διδύμους οι προσεγγίσεις σου θα έχουν θερμό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιηθείς με το πρόσωπο που αγαπάς, θα το κατοχυρώσεις δίπλα σου, μπαίνεις σε στάδιο δεσμεύσεων. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να εμφανιστούν ανασφάλειες και φοβίες ωστόσο θα είναι περαστικές. Τα γεγονότα σε βοηθήσουν να βεβαιωθείς πως η αγάπη που νιώθεις για το ταίρι σου είναι αμοιβαία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου και λίγο μετά να εμφανίζεται στον Υδροχόο, καταφθάνει νέα γνωριμία. Ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με τον Άρη να εμφανίζεται στους Διδύμους θα έχεις τη δύναμη να κατακτήσεις, θα βρεις το σωστά λόγια και θα προσεγγίσεις με επιτυχία. Το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα έχει θερμές και ειλικρινείς βλέψεις για σένα, ανοίγεται δυνατότητα σταθερού δεσμού.

Σε σχέση: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, με μελετημένα βήματα και σταθερές επιθυμίες θα στρέψεις τη σχέση σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Θα καταφέρεις να επηρεάσεις το ταίρι σου, ωστόσο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, καλό θα είναι να αποφύγεις την απαιτητική ή πιεστική στάση. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ, η στάση σου θα είναι διπλωματική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα την κάνεις τη νέα γνωριμία , ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθησή σου, σύμμαχο θα έχεις τη γοητεία σου. Με τον Άρη να εμφανίζεται στους Διδύμους, με δυναμισμό θα κυνηγήσεις τα γεγονότα, θα δώσεις άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση και δεν θα απογοητευθείς. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσα στην εβδομάδα θα το ερωτευθείς και θα σε ερωτευθεί.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Ταύρο, σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική στάση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και λίγο αργότερα στους Ιχθείς, ενδυναμώνονται οι συναισθηματικοί δεσμοί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, η σχέση σας περνά σε σταθερή τροχιά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, ο ερχομός του Ήλιου στον Ταύρο και η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις σταθερή ερωτική σχέση. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα είναι άξιο της αγάπης και την εμπιστοσύνης σου. Σε περίπτωση που νιώσεις συναισθηματικό δίλλημα ή προκύψουν επιφυλάξεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση, η κρίση σου θα σε οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και του Ήλιου στον Ταύρο βγαίνεις από τις ανασφάλειές σου. Το ταίρι σου σε αγαπάει και σε νοιάζεται και σε αυτή τη διαπίστωση θα σε οδηγήσει η πρόταση που θα λάβεις. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις, ανοίγεται ενδεχόμενο δέσμευσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου ερωτισμός και έλξη θα εκδηλωθεί, θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε κρυμμένες επιθυμίες και βαθιά αισθήματα.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!