ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής του Πάσχα 16 Απριλίου 2017

Μια θετική μέρα για πολλά ζώδια.

Κριός
Το φετινό Πάσχα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα, αφού το χάος που επικρατούσε στην καθημερινότητά σου φαίνεται να ανήκει πια στο παρελθόν και τα νέα δεδομένα σε βοηθούν να οργανωθείς εκ νέου και να φέρεις τη ζωή σου στα μέτρα σου. Γίνεσαι πλέον πιο αισιόδοξος και αντιμετωπίσεις ανάλογα τυχόν προβλήματα και δυσκολίες. Η ηρεμία και η αρμονία που επικρατεί πλέον, σε βοηθάει να πατάς γερά στα πόδια σου και να πραγματοποιείς με σχετική ευκολία ό, τι βάζεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις και εσύ και ο σύντροφός σου να χαλαρώσετε και να απολαμβάνετε αυτό που έχετε. Αν πάλι δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταμάτα να μιζεριάζεις και βγες έξω έστω και με το ζόρι, διότι η ημέρα ευνοεί γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για κάτι. Κάνε μια μικρή ανάπαυλα για να ξεκουραστείς, αφού το αξίζεις και το έχεις ανάγκη, και απλά απόλαυσε τους καρπούς της επιτυχίας σου. Προτίμησε λοιπόν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, διότι ίσως πέσεις σε παγίδες. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, ώστε να ανακουφιστείς.

Ταύρος
Τα πράγματα σήμερα θα κυλήσουν αρκετά καλά για σένα. Βάλε ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου, ώστε να τις διεκπεραιώσεις χωρίς άγχος και πίεση. Έχεις όλα τα φόντα να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στον φόρτο εργασίας σου, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Συνειδητοποιείς επίσης, πως η κρίση σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις, δεν ήταν ορθή και αναθεωρείς τη στάση σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου ίσως υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν, αλλά η σημερινή ημέρα σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες και τον απαραίτητο δυναμισμό, ώστε να κάνεις τις αλλαγές που θες, προκειμένου να είσαι ικανοποιημένος. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανανεωμένη σου αύρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα και θα έχεις αμέτρητα φλερτ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, αλλά με ηρεμία και καλή οργάνωση, θα μπεις και πάλι σε μια σειρά. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν πολύ, λόγω των πολλών εξόδων και εκκρεμοτήτων που έχεις να τακτοποιήσεις, οπότε δεν έχεις παρά να αναζητήσεις πηγές επιπλέον εισοδήματος.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον Τοξότη το φετινό Πάσχα ευνοεί τη συνεννόηση με τους γύρω σου και το γεγονός ότι οι ιδέες σου αναγνωρίζονται και βρίσκουν υποστηρικτές, σε ικανοποιεί πολύ. Ωστόσο, νιώθεις ότι δεν είσαι ακόμη σε θέση να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους, καθώς έχεις πολλές εκκρεμότητες. Ορθά σκέφτεσαι λοιπόν, αφού καλό θα ήταν πρώτα να κλείσεις κάθε ανοιχτό κεφάλαιο του παρελθόντος και κατόπιν να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές
Θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα παρέα με τον άνθρωπό σου, οπότε φρόντισε να μείνεις μακριά από καθημερινά άγχη και απλά απόλαυσέ το. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και δραστηριοποιήσου προκειμένου να κερδίσεις όσα θες και αξίζεις.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, θα προκύψουν σήμερα συμφέρουσες προτάσεις, αλλά λόγω της αρνητικής όψης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να μελετήσεις πρώτα πολύ προσεκτικά κάθε παράμετρό τους, για να αποφύγεις λάθη και παγίδες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολλή προσοχή, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με συμφωνίες και υπογραφές.

 

Καρκίνος
Επιδίωξε σήμερα να βάλεις μια σειρά στη ζωή σου, τακτοποιώντας ή λύνοντας οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος, ώστε να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση που σου προκαλούσαν. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και τόλμησε να ζητήσεις τη βοήθεια προσώπων που εμπιστεύεσαι και σε νοιάζονται.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, κυρίαρχα συναισθήματά σου θα είναι η αβεβαιότητα και ο φόβος για την πίστη του συντρόφου σου, αφού ο τελευταίος έχει αποκτήσει πολλή αυτοπεποίθηση και κινείται με μεγάλη ελευθερία. Συζήτησε μαζί του και δωσ’ του να καταλάβει ότι όλη αυτή η ανασφάλεια δεν σε βοηθάει και ότι τον θες περισσότερο προσγειωμένο και αφιερωμένο στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου φιλικές προτάσεις εξόδων, ώστε να ανέβει η ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σου και τυχόν αλλαγές, μπορεί να φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Στον οικονομικό τομέα, αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες, οπότε περιόρισε στο ελάχιστο περιττά έξοδα και δώσε προτεραιότητα στην τακτοποίηση παλιών οφειλών.

 

Λέων
Η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο αλήθειες που θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Είναι λογικό να αναστατωθείς, αλλά προσπάθησε να συνέλθεις γρήγορα από το σοκ και να αναθεωρήσεις την τακτική σου, διατηρώντας πολύ επιφυλακτική στάση στο εξής. Έτσι, δεν θα κινδυνεύεις ούτε να εκτεθείς εσύ, ούτε να απογοητευτείς ξανά από τους άλλους.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα, οπότε φρόντισε να βελτιώσεις κι άλλο το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, παραμερίζοντας εγωιστικές τάσεις. Η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς βγάζει στην επιφάνεια όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου και σε βοηθάει να ζήσεις αξέχαστες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι και συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις ερωτικό σύντροφο, γιατί είσαι πολύ κοντά στο να το πετύχεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, ο φόρτος εργασίας σου είναι μεγάλος και οι απαιτήσεις υψηλές, οπότε δεν βοηθάει να έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά, γιατί θα χάσεις κάθε έλεγχο. Επιδίωξε να τακτοποιείς μια υποχρέωση κάθε φορά, μέχρι να απαλλαγείς από όλες και μετά φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να σημειώνουν άνοδο, οπότε θα κάνεις τις κινήσεις που θες, με άνεση.

 

Παρθένος
Ζητήματα που κωλυσιεργούσαν και σε πήγαιναν πίσω στα πλάνα σου, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και μπορείς να ασχοληθείς ανεπηρέαστος από εμπόδια, με το μέλλον σου. Ακόμη και προβλήματα οικογενειακής φύσεως φαίνεται να ευνοούνται κι έτσι θα καταφέρεις να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις. Σε γενικές γραμμές, οι εξελίξεις στη ζωή σου θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν πολύ, αλλά αυτό μόνο αν χαλαρώσεις και αρχίσεις να βασίζεσαι περισσότερο στον σύντροφό σου. Εσύ που εξακολουθείς να είσαι μόνος, τόλμησε να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει και να του εκφράσεις τον έρωτά σου για εκείνον. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς, αφού έχει ανάλογα αισθήματα και απλά δίσταζε όσο κι εσύ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν ήρεμα και ομαλά, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μην επηρεάζεσαι από γνώμες και σχόλια τρίτων, που ίσως σε οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες και αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου.

 

Ζυγός
Οι στόχοι και οι επιδιώξεις σου είναι αρκετά υψηλές, οπότε για να οδηγηθείς στην επιτυχία τους θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να δουλέψεις σκληρά. Θέματα που αφορούν την οικογένειά σου θα έρθουν στο προσκήνιο και αφού ασχοληθείς όσο πρέπει για να βοηθήσεις στη διευθέτησή τους, φρόντισε να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Επικεντρώσου την ξεκούρασή σου, γιατί το χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφα με το δεσμό σου και να κάνεις πράγματα που θα ανανεώσουν τρομερά εσένα και το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει να γεμίσει με χρώμα τη ζωή σου και ν σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειά σου θα έρθεις σήμερα αντιμέτωπος με δυσκολίες και προβληματικές καταστάσεις και θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, ώστε να μη χαλάσεις τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου. Με ανάλογη προσοχή θα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου όμως, αποφεύγοντας το κλείσιμο συμφωνιών ή τη διευθέτηση νομικών υποθέσεων και αφήνοντάς τες για μια πιο ευνοϊκή ημέρα.

 

Σκορπιός
Η καθημερινότητά σου από σήμερα και στο εξής μπαίνει σε μια νέα φάση ηρεμίας και αρμονίας. Τη θέση της γενικότερης σύγχυσης που επικρατούσε, παίρνει η ισορροπία και η γαλήνη, κι έτσι θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Με οργάνωση και καθαρή σκέψη λοιπόν θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά πράγματα που καιρό τώρα σχεδίαζες.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να αρχίσεις να γίνεσαι πιο εξωστρεφής και εκδηλωτικός απέναντι στον αγαπημένο σου. Βγάζοντας στην επιφάνεια τα βαθιά και ειλικρινή σου συναισθήματα, θα καταφέρεις να έρθετε πολύ κοντά και να αναβαθμίσετε τη σχέση σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Προτίμησε σήμερα να δουλέψεις μόνος σου, γιατί δεν όχι μόνο δε ευνοούνται συνεργασίες, αλλά είναι και πολύ πιθανό να διαφωνήσεις έντονα με συνεργάτες σου και να έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Τα οικονομικά σου θα πιεστούν κι άλλο, λόγω έκτακτων εξόδων, αλλά με καλή οργάνωση θα καταφέρεις να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου.

 

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από θέματα οικογενειακής φύσεως, όπου θα πρέπει να δώσεις όλη σου την προσοχή και ενέργεια, προκειμένου να δώσεις λύσεις και να πετύχεις αυτό που θες. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, οπότε μην παραιτείσαι με την πρώτη δυσκολία.

Αισθηματικές
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τη σχέση σου και τώρα είσαι σε θέση να απολαμβάνεις μια αρμονική και ευχάριστη καθημερινότητα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, θα τα καταφέρεις, αφού ένα άτομο θα έρθει για να μείνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Ο φόρτος εργασίας σου είναι μεγάλος, αλλά εξίσου μεγάλες είναι και οι ικανότητές σου, οπότε ανασκουμπώσου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό για να βάλεις μια τάξη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες και πρέπει να συμμαζευτείς.

 

Αιγόκερως
Οι απανωτές εξελίξεις και οι αυξημένες σου υποχρεώσεις, σε κάνουν αρκετά οξύθυμο και κυκλοθυμικό. Περιόρισε τα νεύρα σου και προγραμματίσου σωστά, ώστε να διευθετήσεις όλα σου τα ζητήματα και να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα. Έτσι, θα καταφέρεις να ανακουφιστείς και κυρίως να αποφορτιστείς από την όλη πίεση.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες στα ερωτικά σου είναι ιδανικές, οπότε είσαι σε θέση να περνάς πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου ή και ακόμη να κάνεις σχέδια για το κοινό σας μέλλον, επιδιώκοντας να δώσετε περισσότερη επισημότητα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω σήμερα που ευνοούνται οι γνωριμίες και ίσως γνωρίσεις τον ιδανικό ερωτικό σύντροφο για εσένα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε μια χαρά, αρκεί μόνο να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποθέσεις. Μόνο έτσι θα είσαι σε θέση να ασχοληθείς απερίσπαστος με το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου διορθώνονται, αλλά μην επαναπαύεσαι.

 

Υδροχόος
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας, είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των κοντινών σου ανθρώπων, που θέλουν και μπορούν να σε στηρίξουν.

Αισθηματικές
Σήμερα προτίμησε να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό δείπνο ή μια μικρή απόδραση, ώστε εσύ και το ταίρι σου να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από την πιεστική πραγματικότητα. Θα ανανεωθείτε και οι δύο τόσο πολύ, που θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και ευχάριστοι απέναντι σε όλα σας τα θέματα. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν και κάνε εσύ ο ίδιος τις απαραίτητε ενέργειες για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα βαίνουν καλώς, οπότε κάνε μια μικρή ανάπαυλα για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την επιτυχία σου, και κατόπιν συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς, ώστε να πας ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, θα πρέπει να γίνεις πιο οργανωμένος και εγκρατής, για να μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση.

 

Ιχθείς
Ορισμένες καταστάσεις της ζωής σου δε σε ικανοποιούν, οπότε βρες σήμερα το θάρρος και την αποφασιστικότητα να τις αλλάξεις ή ακόμη και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Όσο κι αν δυσκολευτείς, μην το βάζεις κάτω, γιατί σίγουρα το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο και θα σε δικαιώσει. Επίσης, φρόντισε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, ώστε να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικές
Κάνε σήμερα ξεκαθαρίσματα, που είναι απαραίτητα για να βελτιώσεις τη σχέση σου και να χαλαρώσεις. Αν δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και δραστηριοποιήσου άμεσα, προκειμένου να έχεις ό, τι ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Θα έρθεις αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σου, αλλά με ψυχραιμία και λογική σκέψη θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις και να συνεχίσεις την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά δεν είναι ακόμη καιρός για ανοίγματα. 

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!