VIRAL

Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" Robert Powell [εικόνες]

Από το 1974 που πρωτοπροβλήθηκε η δημιουργία του διάσημου σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι, "ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" μέχρι και σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν συνδέσει την εικόνα του Ιησού με τη μορφή του Βρετανού ηθοποιού Robert Powell.

Σήμερα ο Robert Powell είναι 72 ετών και έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά ενώ έκανε και έναν πετυχημένο γάμο, αφού με τη σύζυγό του Babs είναι μαζί εδώ και 43 χρόνια!
Ο ίδιος είχε συχνά μιλήσει για τον ρόλο που σημάδεψε τη ζωή του λέγοντας 
"Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία.” και σε άλλη συνέντευξη είχε πει “Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.” για να καταλήξει “Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού”.
Σήμερα ο Ribert Powell δανείζει συχνά τη φωνή του σε ντοκιμαντέρ και κάνει μικρούς ρόλους σε σήριαλ αλλά στην καρδιά όλων θα παραμείνει ως ένας από τους ηθοποιούς που κατάφεραν να ενσαρκώσουν με μοναδικό τρόπο τον Θεάνθρωπο.

Μια από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του.

Mε τη σύζυγό του Babs σε φιλανθρωπικό γκαλά πριν από λίγα χρόνια

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!