GOSSIP

Είναι οριστικό: Jennifer Garner & Ben Affleck παίρνουν διαζύγιο

Παρά τις φήμες που τους ήθελαν να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να παλεύουν να σώσουν το γάμο τους, τελικά οι δύο σταρ του Χόλιγουντ βάζουν και επίσημα τίτλους τέλους στον κοινό τους βίο.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner έκαναν αυτή την εβδομάδα αίτηση για διαζύγιο και ζητούν κοινή κηδεμονία των τριών ανήλικων παιδιών τους.
Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολες μέρες.
Όλα ξεκίνησαν την άνοιξη του 2015, όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο της παράνομης ερωτικής σχέσης του Ben Affleck με την γκουβερνάντα των παιδιών τους και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς το ζευγάρι ανακοίνωσε πως είναι σε διάσταση, ωστόσο οι δυο τους δεν πήραν διαζύγιο.
Πέρυσι ο Ben μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για να παλέψει την εξάρτησή του στο αλκοόλ και ευχαρίστησε δημόσια την Jennifer Garner για την στήριξη που του έδειξε και τον περασμένο Μάρτιο ακούστηκε πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.
Τελικά όμως η αλήθεια είναι πως το διάσημο ζευγάρι χωρίζει πλέον και επίσημα, αν και οι δυο τους έχουν πει πως θα κάνουν ότι μπορούν για να συνεχίσουν να μεγαλώνουν μαζί τα τρία παιδιά τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!