ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Μ. Παρασκευής 14 Απριλίου 2017

Μία λίγο δύσκολη μέρα θα είναι η σημερινή.

Κριός

Η τάση σου να διαφοροποιηθείς από τους άλλους δεν πρέπει να σε οδηγήσει σε ακρότητες ή «προβοκάτσιες», αντίθετα προσανατολίσου σε πνευματική και δημιουργική κατεύθυνση και κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου, αλλάζοντας πρώτα εσωτερικά, αφού σε διαφορετική περίπτωση η «επανάστασή» σου θα είναι ένα «πυροτέχνημα»! 

Ταύρος 

Μια αποκάλυψη θα σου δώσει το έναυσμα για να καταλάβεις ότι ο δρόμος που ακολουθείς δεν είναι τόσο ασφαλής όσο νόμιζες, αφού υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν ελέγχεις. Αν μάλιστα αποφασίσεις να διαφοροποιήσεις την μέχρι τώρα στάση σου, όχι μόνον δεν θα χάσεις αλλά τουναντίον θα ξαναβρεις τον «παραιτημένο» εαυτό σου. 

Δίδυμοι 

Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σε ωφελήσει και θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, εμπλουτίζοντας την οπτική σου. Από την άλλη πλευρά φίλοι/ες και γνωστοί/ες που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν «εντάξει», παύουν πια να σε καλύπτουν, ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς από τις αντιδράσεις τους. 

Καρκίνος 

Όσο κι αν θες να τηρήσεις τις παραδόσεις ή να «βολευτείς» με «πάγιες» συνταγές, τα πράγματα μπορεί να έρθουν τελείως «ανάποδα» αναγκάζοντάς σε να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλάζει και ίσως θα έπρεπε να αναζητήσεις αλλού μια υποστήριξη που μέχρι χθες θεωρούσες δεδομένη. 

Λέων 

Ένα ξαφνικό συναπάντημα ή μια απρόσμενη είδηση μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια και τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, ένα άτομο του περιβάλλοντός σου δρα και κινείται απρόβλεπτα. Πέρα όμως από τα εξωτερικά συμβάντα θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε νέες γνώσεις κι αντιλήψεις, αλλάζοντας ένα μέρος της κοσμοθεωρίας σου. 

Παρθένος 

Η εξάρτησή σου από τα υλικά αγαθά μπορεί να «σπάσει» μόνον αν αρχίσεις να αδιαφορείς για αυτά πραγματικά. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι όσο τα «κάνεις πέρα», τόσο σου... έρχονται! Από την άλλη πλευρά βέβαια αν εμμείνεις πεισματικά στα οικονομικά σου σχέδια, μια ανατροπή θα φέρει τα πάνω-κάτω, όσο καλά κι αν έχεις «στήσει» το σκηνικό. 

Ζυγός 

Μια εναλλακτική πρόταση ή συνεργασία σε βγάζει από το αδιέξοδο, αρκεί να την αποδεχτείς χωρίς να υπολογίσεις το κατά πόσο κινείται εντός των κοινωνικών συμβάσεων. Ας είσαι λοιπόν ανοικτός/η στο διαφορετικό, πολύ περισσότερο που οι επιλογές ή οι αντιδράσεις κάποιων «δικών σου» ανθρώπων μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. 

Σκορπιός 

Η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να δρομολογηθεί ύστερα από την διαπίστωσή σου ότι είναι ανεπαρκής για να σε εξυπηρετήσει. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να ανοίγει ένας νέος κύκλος κι όσο πιο πρόθυμα προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τόσο το καλύτερο για σένα. 

Τοξότης 

Σήμερα, κόντρα στο κατανυκτικό κλίμα της ημέρας μπορεί να υιοθετήσεις «αιρετικές» πρακτικές ή αντίθετα να προκληθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, που «δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο». Να θυμάσαι όμως ότι όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια ενός πειραματισμού ή μιας «πρόκλησης για την πρόκληση», που θα ενταθεί αν αντιδράσεις αρνητικά. 

Αιγόκερως 

Με δεδομένο το μάλλον συντηρητικό πνεύμα σου είσαι ο... τέλειος στόχος ατόμων που αρέσκονται να προκαλούν, ιδιαίτερα σε σχέση με παραδόσεις που τηρείς ευλαβικά, μην απορήσεις λοιπόν αν γύρω σου μαζευτούν όλοι οι αντιρρησίες! Επιπλέον, μια οικογενειακή συγκέντρωση μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις. 

Υδροχόος 

Σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας κάνοντας σπάνια ή πρωτόγνωρα πράγματα για τα δεδομένα σου, φρόντισε ωστόσο να προσδώσεις κι ένα πνευματικό περιεχόμενο στις αναζητήσεις σου, αποφεύγοντας συνάμα να... εξαντλήσεις τον κυνισμό και την «ψυχρότητά» σου απέναντι στις ευαισθησίες των άλλων! 

Ιχθείς 

Σήμερα έχεις την τάση να μην καλύψεις τόσο τις «εύλογες» ανάγκες σου αλλά να... ξεφύγεις λίγο καταναλωτικά, αποκτώντας κάτι που στα μάτια των άλλων δείχνει κάπως εξεζητημένο. Από την στιγμή όμως που αυτό είναι το κλίμα της ημέρας, πράττεις ορθώς! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια έκτακτη οικονομική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!