ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Μ. Πέμπτης 2017

Σήμερα η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι σχετικά απρόβλεπτη

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Το Πάσχα πλησιάζει και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα και στο πως θα καλύψεις ανάγκες –είτε δικές σου, είτε των άλλων- με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο η τάση σου να πρωτοτυπείς μπορεί να μην βρει την ανταπόκριση που θα ήθελες στους «δικούς σου» ανθρώπους αλλά πολύ περισσότερο στους «ξένους».
Ερωτικά
Από χθες έχεις «φουλάρει τις μηχανές σου» και σήμερα θα είσαι γεμάτος/η πόθο και πάθος, δύο στοιχεία που μπορούν να σε στέψουν νικητή/α στο ερωτικό παιχνίδι. Με ιδιαίτερη ευκολία μπορείς να παρασύρεις το άτομο που σου αρέσει, αφού η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και θα ήταν μάλλον απίθανο να σου αντισταθεί όποιος/α βάλεις στο στόχαστρό σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βρεθείς στο τσακ να ενδώσεις σε έναν πειρασμό πολύ μεγάλο.
Αν είσαι σε σχέση, η λίμπιντό σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι επιθυμίες σου θα είναι πολλές, γι’ αυτό και θα τις εκμυστηρευτείς στον σύντροφό σου, ο οποίος θα είναι πρόθυμος/η να σου τις ικανοποιήσει έστω ως ένα σημείο.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι σχετικά απρόβλεπτη κι ίσως υπάρξουν συμπεριφορές ή καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις «έξω από τα νερά σου». Ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς από μια αποκάλυψη αλλά το πιο δύσκολο για σένα είναι ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου απέναντι σε πρόσωπα που σε «παίζουν».
Ερωτικά
Η Σελήνη από νωρίς το ξημέρωμα βρίσκεται απέναντί σου, στον Σκορπιό, ενισχύοντας την έλξη σου στο αντίθετο φύλο. Οι πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες θα είναι αρκετά αυξημένες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αρπάξεις την ευκαιρία και να κυκλοφορήσεις, έστω και για λίγο. Δεν αποκλείεται ένα μυστηριώδες και λιγομίλητο άτομο να κεντρίσει την περιέργειά σου και να κάνεις μια απόπειρα να το πλησιάσεις, ώστε να μάθεις περισσότερα πράγματα γι’ αυτό.
Αν είσαι σε σχέση, το ερωτικό κλίμα που πλανάται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου έρχεται σε αντίθεση με την κατάνυξη των ημερών, ωστόσο, θα έχεις και μια συναισθηματική φόρτιση που ίσως γίνει η αιτία να προκληθεί μια μικρή ένταση ανάμεσά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές δουλειές, που αν και δεν είναι «πρώτης γραμμής», δεν γίνεται να τις «προσπεράσεις». Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού μπορεί να σε καταβάλλει η κούραση ή να αδιαθετήσεις προσωρινά. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη σε αιφνιδιάζει με τις επιλογές του.
Ερωτικά
Ούτε οι κινήσεις, ούτε και τα λόγια σου θα είναι αυθόρμητα σήμερα, αντίθετα θα έχεις προσχεδιάσει τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να χτυπήσεις το ευαίσθητο σημείο ενός προσώπου που προσπαθείς να κερδίσεις. Από την άλλη η συμπεριφορά ενός ατόμου μέσα από τη δουλειά σου προκαλεί μυστήριο, καθώς από διάφορα υπονοούμενα που πετάει δεν είσαι σίγουρος/η, αν όντως σε θέλει ή απλά είναι του χαρακτήρα του.
Αν είσαι σε σχέση, ένα μικρό πρόβλημα υγείας θα σας αναγκάσει -ή τουλάχιστον θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο- να σταματήσετε κάποιες ατασθαλίες στη διατροφή σας, που βέβαια εξ αιτίας της Μ. Βδομάδας είναι πιο εύκολο, μετά όμως θα πιεστείτε αρκετά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Αλλαγές και ανατροπές σε κάνουν να νιώθεις αμήχανα, αυξάνοντας την αβεβαιότητά σου για το μέλλον. Όλα αυτά όμως θα είναι ως μη γενόμενα αν κι εσύ επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα απέναντι στο νέο ή το «ασύμβατο». Εξ άλλου οι αλλαγές δεν είναι εξ ορισμού αρνητικές, όσο κι αν θέλεις να πιστεύεις κάτι τέτοιο.
Ερωτικά
Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς κάποια έντονα συναισθήματα που ενδεχομένως να σε κατακλύσουν, εκ των οποίων τα περισσότερα θα αφορούν στα ερωτικά σου, καθώς δεν είσαι ικανοποιημένος/η από την κατάσταση που βιώνεις. Αναζητάς έναν έρωτα μεγάλο που θα έχει ευτυχή κατάληξη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις συναντήσει κάποιον/α που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Σαφώς είναι και θέμα τύχης, είναι όμως και αξιοποίηση των ευκαιριών, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι σε επαγρύπνηση.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να σας επισκεφτεί ένας φίλος σας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ταίρι του και να ζητήσει τη συμβουλή σας. Ίσως μάλιστα σας εκμυστηρευτεί κάτι που δεν γνωρίζατε και αλλάξει τελείως η εικόνα σας.


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Η διαφορετικότητα έχει τα καλά και τα στραβά της
Η τάση σου να ξεχωρίζεις κάνοντας «μοναδικά» πράγματα δεν είναι δυνατόν να επιφέρει αποτελέσματα που θα αρέσουν σε όλους. Επιπλέον, το «εκκεντρικό» πνεύμα σου θα σε φέρει πιο κοντά με όσους/ες δεν έχουν «κολλήματα», από την άλλη πλευρά όμως θα σε απομακρύνει από εκείνους/ες που θα σε... προτιμούσαν πιο «του χεριού τους»!
Ερωτικά
Θα είσαι πιο εσωστρεφής και συγκρατημένος/η σήμερα ίσως γιατί το mood της ημέρας είναι πιο βαρύ ή αντιλαμβάνεσαι ότι είναι καλύτερα να παρατηρείς και να καταγράφεις παρά να προβείς σε δράσεις. Τις εντυπώσεις πάντως ενός προσώπου που σου αρέσει θα τις κερδίσεις, ενδεχομένως γιατί ασυναίσθητα θα αλλάξεις τη συμπεριφορά σου και παρά το ότι δε θα βγάζεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου, θα εκπέμπεις έντονο ερωτισμό.
Αν είσαι σε σχέση, ένα μυστικό που θα ανακαλύψετε σχετικό με την οικογένειά σας ή ένα ακίνητο θα σας αναστατώσει, αφού η εντύπωσή σας μέχρι τώρα ήταν τελείως λανθασμένη. Τα νέα δεδομένα θα σας αναγκάσουν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ μέχρι να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Η ημέρα σου θα είναι ζωηρή επικοινωνιακά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις διάφορα πράγματα από πολύ ενδιαφέροντα έως εντελώς... άχρηστα! Κατά τα άλλα, φαίνεται πως μια εξέλιξη «αλλάζει το τοπίο» στα οικονομικά σου, αντιστρέφοντας την πορεία των πραγμάτων.
Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις σήμερα, καθώς ένα πρόσωπο, ενδεχομένως από το κοντινό σου περιβάλλον, θα σε προσεγγίσει και θα σου εξομολογηθεί τα αισθήματά του. Το θέμα είναι ότι εσύ το συμπαθείς αλλά δεν το βλέπεις κατά αυτόν τον τρόπο. Επειδή είναι πιθανό να σε πιέσει να αποδεχτείς μια πρότασή του, μη το κάνεις και φρόντισε με ειλικρίνεια να του ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, διαφορετικά θα του δώσεις ελπίδες και μετά μπορεί να σε κατηγορήσει κιόλας.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να έχετε μια πολύ σταθερή κι αυστηρή στάση απέναντι σε ένα στενό συγγενή σας που επιμένει να ανακατεύεται στα της σχέσης σας και να σας δημιουργεί προβλήματα.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Η «συνήθης» αναποφασιστικότητά σου κορυφώνεται σε σχέση με το τι θέλεις πραγματικά και τι όχι, με πιθανή συνέπεια να παλινδρομείς σε επιλογές και στρατηγικές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, φαίνεται να αλλάζει το πλαίσιο στις συνεργασίες σου, ενώ ένας «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να σε... τρελάνει με τις επιλογές του!
Ερωτικά
Μια μέρα μετά την Πανσέληνο είσαι ακόμα σε υπερδιέγερση. Το ένστικτό σου λέει ότι κάτι θα γίνει σύντομα στα ερωτικά σου, γι’ αυτό δε θέλεις να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό σήμερα να συμπέσουν οι δρόμοι σας με ένα πρόσωπο με έντονο μαγνητισμό, που με την έλξη που θα σου ασκεί θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς, όσο κι αν κρατήσεις τις αποστάσεις.
Αν είσαι σε σχέση, η οικονομική σας κατάσταση θα σε αγχώσει λίγο σήμερα και θα επηρεάσει τη διάθεσή σου. Όμως, από τη στιγμή που δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις κάτι, πέρα από μια σωστή διαχείριση, καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με το ταίρι σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη, με συνέπεια να είσαι ικανός/η για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο! Κι όσο η διαίσθησή σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου, άλλο τόσο η «σκοτεινή» σου πλευρά μπορεί να σε παρασύρει σε εκδικητικές ή αυτοκαταστροφικές πρακτικές. Φρόντισε λοιπόν να επικεντρωθείς σε δημιουργικές δράσεις.
Ερωτικά
Η Σελήνη έχει περάσει νωρίς τα ξημερώματα στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τη θέληση, τη σιγουριά και τον προσωπικό σου μαγνητισμό, γι’ αυτό παρακινείσαι να βάλεις σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια που είχες σκαρώσει εδώ και μέρες για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά δε θα σταυρώσεις τα χέρια σου περιμένοντας από αυτή, θα φροντίσεις κι εσύ να δημιουργήσεις όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να μπει το «νερό στο αυλάκι».
Αν είσαι σε σχέση και θέλεις κάτι πολύ, κανείς και τίποτα δε μπορεί να σε εμποδίσει να το αποκτήσεις και σήμερα θα γίνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σου, αρκεί να μιλήσεις στο σύντροφό σου που θα τσακιστεί γιατί η επιθυμία σου γι’ αυτόν είναι διαταγή.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Εκπλήξεις και απρόβλεπτες καταστάσεις διαμορφώνουν μια καθημερινότητα που ακόμη κι αν κάποιες πλευρές της δεν σου αρέσουν, σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον, αφού κινείται έξω από τα καθιερωμένα. Παράλληλα βέβαια, οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία σε ένα θέμα υγείας, αφού μπορεί να σε πάει πίσω στις δουλειές σου.
Ερωτικά
Θα τιθασεύσεις τον ενθουσιασμό και τις παρορμήσεις σου γιατί διαισθάνεσαι ότι μια ερωτική σου υπόθεση δεν είναι εύκολη. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να έχεις αντιληφθεί ότι κάποιος/α από τον στενό σου κύκλο έχει τις αντιρρήσεις του και προσπαθεί να σε μεταπείσει για ένα πρόσωπο που θέλεις, σπέρνοντάς σου αμφιβολίες για το χαρακτήρα του. Είσαι όμωςαποφασισμένος/η να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα γι’ αυτό θα κρατήσεις μυστικές τις κινήσεις σου και δε θα πεις τίποτα και σε κανέναν.
Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της αλλά προτιμάς να μη συζητήσεις το λόγο, αν και ο σύντροφός σου θα σε πιέσει αρκετά για να του πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Η ημέρα παραπέμπει σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον χώρο σου, είτε πρόκειται για λειτουργικά ζητήματα, είτε για μια αλλαγή σκηνικού στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» κοινωνικά θα συμβάλλει σε νέες γνωριμίες, που όμως δεν θα είναι όλες του γούστου και της νοοτροπίας σου.
Ερωτικά
Προβληματίζεσαι για την κατάσταση στα ερωτικά σου και θέλεις να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τη βελτιώσεις, στην παρούσα φάση όμως είναι προτιμότερο να πας με το ρεύμα και να μην επιμένεις. Αν πάντως υπάρχει ήδη ένα άτομο που σου αρέσει, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά του, είτε πηγαίνοντας στα μέρη που συχνάζει είτε πλησιάζοντάς το φιλικά. Αν βάλεις στην άκρη τις όποιες ανασφάλειές σου και βγάλεις τη γοητεία σου, έχεις καλές πιθανότητες.
Αν είσαι σε σχέση, θα αρνηθείς να συμμετέχεις σε μια εκδήλωση ή να πας κάπου που σας έχουν προσκαλέσει με το ταίρι σου, ίσως γιατί οι δουλειές σου μέχρι το Πάσχα είναι αρκετές και πρέπει να τελειώσεις και δεν έχεις χρόνο για χάσιμο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από έκτακτα περιστατικά ή εναλλασσόμενα καθήκοντα, που όμως δεν έχουν όλα την ίδια αξία για σένα. Φρόντισε λοιπόν να αξιολογήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου και κυρίως να μην «θυσιάσεις» τον χρόνο σου, προσπαθώντας να πείσεις «αγύριστα κεφάλια», που μάλιστα έχουν προαποφασίσει το τι «πρέπει» να γίνει.
Ερωτικά
Δεν αποκλείεται σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο ελκυστικό αλλά αινιγματικό, που θα εξάψει την φαντασία σου και θα αρχίσεις να πλάθεις διάφορα σενάρια στο νου σου για τους δυο σας. Όμως, εκτός από τη χημεία μεταξύ σας, ενδεχομένως στην πορεία να διαπιστώσεις ότι δεν έχετε αρκετά κοινά ή ότι ψάχνει ένα στενό δεσμό που στην παρούσα φάση δυσκολεύεσαι να προσφέρεις.
Αν είσαι σε σχέση, κάλο θα ήταν, όσο κι αν σε πιέσει ο σύντροφός σου, να μην αποδεχτείς μια επαγγελματική πρόταση που πιθανόν να σου γίνει, αν πρώτα δεν σιγουρευτείς ότι μπορείς να αντέξεις τις ανάλογες δεσμεύσεις που θα απαιτεί. Αν βιαστείς να πεις το «ναι», μετά ίσως δεν γίνεται να κάνεις πίσω.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Την ίδια στιγμή που ένα απρόσμενο δώρο θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα, μια δική σου προσφορά μπορεί να μην γίνει αποδεκτή, τουλάχιστον με τον τρόπο που θα ήθελες. Παράλληλα, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα... ασχοληθείς και με θέματα ουσίας!
Ερωτικά
Ευχάριστοι και δυσάρεστοι αιφνιδιασμοί.
Την ίδια στιγμή που ένα απρόσμενο δώρο θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα, μια δική σου προσφορά μπορεί να μην γίνει αποδεκτή, τουλάχιστον με τον τρόπο που θα ήθελες. Παράλληλα, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα... ασχοληθείς και με θέματα ουσίας!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!