GOSSIP

O Brad Pitt ξεπέρασε το διαζύγιο; Δείτε με ποιά σταρ φλέρταρε [εικόνες]

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Brad Pitt να φλερτάρει με πασίγνωστη ξανθιά και στυλάτη ηθοποιό.

Σύμφωνα με την Page Six ο 53χρονος Brad πήγε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας The Lost City Z που έγινε στο Λος Άντζελες και φλέρταρε πολύ με την 35χρονη ηθοποιό και πρωταγωνίστριά του φιλμ Sienna Miller.
Συγκεκριμένα οι δυο σταρ εμφανίστηκαν χώρια στο κόκκινο χαλί που στήθηκε για την ταινία της οποίας την παραγωγή υπογράφει ο Brad, και μάλιστα η Sienna πόζαρε κυρίως με τους συμπρωταγωνιστές της  Tom Holland, Charlie Hunnam και Robert Pattinson και όχι με τον Brad.

Όμως το δημοσίευμα αναφέρει πως σε κλειστό δείπνο που έγινε μετά την προβολή της ταινίας, στο οποίο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα - συντελεστές του νέου φιλμ, ο Brad φλέρταρε ανοιχτά την Sienna.
Θυμίζουμε πως πριν από δύο χρόνια, όταν γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας, είχε κυκλοφορήσει ξανά η φήμη πως ο Brad και η Sienna φλέρταραν στα πλατό, αλλά η ίδια το είχε τότε διαψεύσει, λέγοντας σε συνέντευξή της πως τον είχε δει μόνο δυο φορές στη ζωή της.
Τώρα όμως η Sienna στο κόκκινο χαλί δήλωσε πως ο Brad είναι προφανώς ένας πολύ γοητευτικός παραγωγός και όλοι σχολιάζουν πως ίσως ο Brad είναι πλέον έτοιμος να αφήσει πίσω του το διαζύγιο με την Angelina Jolie ενώ κάποιοι επισημαίνουν πως το στυλ της Miller θυμίζει την Jennifer Aniston.

H Sienna Miller στην πρεμιέρα

Ο Bard στην ίδια πρεμιέρα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!