WOMEN'S GUIDE

4 μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο με βαθύ ντεκολτέ στο κόκκινο χαλί

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς οι σταρ καταφέρνουν να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με αβυσσαλέα ντεκολτέ και να μην φοβούνται πως θα πάθουν σέξι ατύχημα;

Τελικά και οι celebrities έχουν τα μικρά και ενίοτε διόλου glamorous μυστικά τους και κάποιες από αυτές, όπως η Kim Kardashian αποκάλυψαν τα τρικ που κατά καιρούς χρησιμοποιούν για να πετύχουν το τέλειο μπούστο με βαθύ ντεκολτέ στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

 

1. Μονωτική ταινία

Κια όμως η ίδια η Kim είχε αποκαλύψει πριν από χρόνια πως για να φορέσει τουαλέτες με αποκαλυπτικό μπούστο, πιάνει το στήθος της με μονωτική ταινία (αφού πρώτα έχει φροντίσει να μην έχει απλώσει ενυδατική λοσιόν στο δέρμα της στα επίμαχα σημεία για να μην γλιστράει η κολλητική ταινία) και το στηρίζει στους ώμους της.

2. Αυτοκόλλητο σουτιέν ή αυτοκόλλητα pads στήθους

Φυσικά και υπάρχει, αυτοκόλλητο σουτιέν και συχνά είναι φτιαγμένο απο σιλικόνη και το χρησιμοποιούν φανατικά celebrities όπως η Jennifer Lawrence. Επίσης υπάρχουν και τα αυτοκόλλλητα pads που καλύπτουν ακριβώς το στήθος και τη θηλή ώστε να μην διαγράφει.

3. Contouring

Μα φυσικά το μακιγιάζ με σκιάσεις στο στήθος μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός πλούσιου μπούστου. Αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούν συχνά η Jennifer Lopez και η Kylie Jenner.

4. Κολλητική ταινία διπλής όψεως 

Με ένα απλό κομματάκι κολλητικής ταινίας διπλής όψεως που κολλάει τόσο στο στήθος όσο και στο ρούχο οι σταρ μειώνουν την πιθανότητα σέξι ατυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!