ΖΩΔΙΑ

Δείτε τί λένε τα ζώδια για τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα

Mε τρεις πλανήτες, (Ερμής,  Αφροδίτη και Κρόνος) να είναι σε ανάδρομη πορεία αυτές τις μέρες, η Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να είναι δύσκολη και με πολλή πίεση.

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς από το ιδιαίτερα φορτωμένο σου πρόγραμμα, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Έχεις δουλέψει σκληρά και έχεις πετύχει πολλούς στόχους, αλλά πρέπει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να συνεχίσεις. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Ζυγό, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική με όσα εκτυλίσσονται γύρω σου και να μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα. Πολλά πράγματα ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται, είτε στα επαγγελματικά σου είτε στην προσωπική σου ζωή, οπότε λίγη παραπάνω μελέτη και ανάλυση είναι απαραίτητες για να μην σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις. Από το Μ. Σάββατο και μετά, με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα δώσεις προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, βελτιώνοντάς τες και προσπαθώντας να πάρεις όσα μπορείς από αυτές για να εξελιχθείς.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να σπάσεις την κουραστική ρουτίνα που σας είχε φθείρει. Σχεδίασε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και χρησιμοποίησε τη φαντασία σου, προκειμένου να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, είναι καιρός να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και να κάνεις ένα νέο, πιο δυναμικό ξεκίνημα. Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και θα δεις ότι με την εύνοια των πλανητικών όψεων θα τα καταφέρεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν προοπτικές εξέλιξης, που αν χειριστείς σωστά, θα σε βοηθήσουν να δείξεις σε όλους την αξία και τις ικανότητές σου, αλλά και να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Επίσης, θα έρθουν στο προσκήνιο και προτάσεις για συνεργασίες που θα αποβούν άκρως ωφέλιμες και κερδοφόρες, οπότε φρόντισε να αποκομίσεις από αυτές τα μέγιστα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν κάπως αυτό το διάστημα, λόγω απρόοπτων εξόδων που θα προκύψουν και που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Περιόρισε στο ελάχιστο περιττές αγορές και κινήσου πολύ προσεκτικά, μέχρι να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη για σένα, ειδικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Δραστηριοποιήσου και επικεντρώσου στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να ηρεμήσεις τα πράγματα και να χαλαρώσεις κι εσύ η ίδια. Με την Αφροδίτη μέχρι το Μ. Σάββατο σε ανάδρομη πορεία, φρόντισε να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα. Την Μ. Τρίτη, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο Ζυγό, καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα έχεις με κοντινά σου άτομα, γιατί ενδέχεται να προκληθούν διαφωνίες που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή υπήρχαν δεδομένα και καταστάσεις που σε δυσαρεστούσαν και δεν άφηναν τη σχέση σου να εξελιχθεί. Αυτή η εβδομάδα, με το σύνολο των πλανητών να σε ευνοεί, θα σου δώσει την ώθηση να τα βάλεις όλα σε τάξη και να απαλλαγείς από οτιδήποτε δυσάρεστο. Αν είσαι single, θα γνωρίσεις πολλά ενδιαφέροντα άτομα το ακόλουθο διάστημα και ίσως βρεις ακόμη και τον άνθρωπο που θα μείνει στη ζωή σου και θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν σε άφηναν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φαίνεται να εξαλείφονται ως δια μαγείας. Έτσι, θα δεις τα όνειρά σου να παίρνουν επιτέλους σάρκα και οστά και θα προχωρήσεις στο σχεδιασμό και τη δρομολόγηση νέων πλάνων και επιδιώξεων. Μη φοβηθείς να θέσεις πιο υψηλούς στόχους αυτήν τη φορά, αφού φαίνεται ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου. Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτική και συντηρητική στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς θα είναι εύκολο να βρεθείς σε αδιέξοδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σχέσεις σου με τα κοντινά σου άτομα, αλλά και με τους συνεργάτες σου, θα είναι κάπως προβληματικές αυτήν την εβδομάδα. Θα δυσκολευτείς πολύ σε συνεργασίες και στη γενικότερη συνεννόηση μαζί τους, γεγονός που θα σε κρατήσει σε μια στασιμότητα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Μ. Τρίτη στο Ζυγό, προσπάθησε να μην επιβαρύνεις τα άτομα της οικογένειάς σου ή το σύντροφό σου με τα καθημερινά σου άγχη και προβλήματα, διότι δεν φταίνε σε τίποτα για να χαλάει η διάθεσή τους. Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις μέσα στις γιορτές και να περιορίσεις τις κυκλοθυμικές σου τάσεις. Είναι λογικό με κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις να έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά φρόντισε όσο μπορείς να παραμένεις ευδιάθετη, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν παρέα με καλούς φίλους.

Αισθηματικές
Ώριμο θα ήταν από την πλευρά σου να αντιμετωπίσεις πιο υπεύθυνα την προσωπική σου ζωή και να βάλεις μια τάξη σε αυτή. Οι έντονες διαφωνίες με το σύντροφό σου, έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση και οφείλεις να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να επανορθώσεις. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, από το Μ. Σάββατο που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα ευνοηθείς σημαντικά ώστε να συναντήσεις ένα άτομο, η γνωριμία με το οποίο εύκολα θα καταλήξει σε ερωτική περιπέτεια ή ακόμη και σε σχέση.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα υποστείς μεγάλη πίεση αυτή την εβδομάδα, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και καθηκόντων που θα κληθείς να αναλάβεις. Οργανώσου σωστά και με υπομονή θα τα βγάλεις πέρα. Και στα οικονομικά σου όμως θα πρέπει να έχεις ένα πρόγραμμα, για να μην κάνεις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματα που θα σε κυριεύσουν αυτή την εβδομάδα, θα είναι η καχυποψία και η έντονη ανασφάλεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε έχει εξαντλήσει με τις πολλές ευθύνες που έχει φέρει στο προσκήνιο. Φρόντισε να οργανωθείς και να τις διευθετήσεις, και κατόπιν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και κυρίως την υγεία σου, που έχεις αμελήσει. Το γενικότερο σκηνικό της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό, με τις εξελίξεις να κινούνται ταχύτατα και να φέρνουν αποκαλύψεις για τα πιο κοντινά σου άτομα, που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να αφοσιωθείς σε προβλήματα οικογενειακής φύσεως, ενώ και στα επαγγελματικά σου θα συναντήσεις εμπόδια, που θα σε κρατήσουν πίσω στα σχέδιά σου. Από το Μ. Σάββατο όμως και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, όλα θα μπούνε σε μια τάξη και εσύ επιτέλους θα ανακουφιστείς.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή θα είναι κάπως δύσκολη αυτήν την εβδομάδα. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, εύκολα θα καταλήξουν σε καυγά. Πρόσεξε πολύ λοιπόν, να μην πεις πράγματα που δεν εννοείς και αργότερα θα μετανιώσεις. Κράτα πιο διπλωματική στάση και χαμηλούς τόνους για να κυλήσουν οι μέρες όσο το δυνατόν πιο ήρεμα. Αν είσαι single, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα γεμίσει χρώμα και χαρά τη ζωή σου, ενώ το Πάσχα, με τις θετικές επιρροές των άστρων, θα περάσεις αξέχαστα.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ πριν δεχτείς, όσο δελεαστικές και αν είναι, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Απόφυγε λοιπόν βεβιασμένες κινήσεις και ρίσκα, γιατί μπορεί έτσι να χάσεις και όσα έχεις πετύχει. Ανάλογα θα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, γιατί είσαι ήδη σε δύσκολη θέση και επιπλέον ανοίγματα θα σε κάνουν να χάσεις εντελώς τον έλεγχο.

 

ΛΕΩΝ
Η περίοδος που ακολουθεί σε θέλει απόλυτα προσγειωμένη και ενεργή, ώστε να πετύχεις τις επιδιώξεις σου και να διεκδικήσεις όσα θέλεις και αξίζεις. Δώσε το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, για να δείξεις σε όλους τις ικανότητες και τη δύναμη που έχεις. Φρόντισε μόνο να δίνεις περισσότερο χρόνο σε όσα διαδραματίζονται γύρω σου, για να μη σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις. Την Μ. Τρίτη που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο Ζυγό, καλό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου δυσάρεστες λεπτομέρειες που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου, είτε με τον αγαπημένο σου είτε με τους γύρω σου. Αναθεώρησε τις τακτικές σου και επικεντρώσου στα ευχάριστα για να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, βάλε μια σειρά στις εκκρεμότητές σου, ώστε να απαλλαγείς οριστικά από αυτές και να μη σε κουράζουν άλλο.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα έχεις αρκετές αμφιβολίες και υποψίες για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, αλλά είσαι δικαιολογημένη, διότι σου δίνει τις αφορμές. Όσο κι αν βλέπεις ότι έχεις δίκιο, μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Άφησε τον εαυτό σου να ηρεμήσει, ώστε να είσαι σε θέση να διαχειριστείς οτιδήποτε ακούσεις και κατόπιν να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν είσαι single και σε έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Ένα άτομο που θα γνωρίσεις σύντομα, θα σε συναρπάσει και θα τονώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε δυσκόλευαν και σε πήγαιναν πίσω στα σχέδιά σου. Έτσι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πλέον, θα μπορέσεις να αφοσιωθείς ανενόχλητη με το μέλλον σου. Θα κάνεις νέα σχέδια, που με την υλοποίησή τους θα πας ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή. Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, αφήνοντάς τες για αργότερα, που οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Τα οικονομικά σου είναι σε κάπως δύσκολη φάση, οπότε καλά θα κάνεις να είσαι πολύ συγκρατημένη στα έξοδά σου, για να μην επιδεινώσεις κι άλλο την κατάσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η Μ. Εβδομάδα φέρνει αρκετή αναστάτωση στην καθημερινότητά σου και σε βγάζει εντελώς από το πρόγραμμά σου. Αντί να σε πάρει από κάτω και να απελπιστείς, προτίμησε να το δεις από τη θετική του πλευρά όλο αυτό, σαν μια ευκαιρία ανανέωσης. Εφόσον όλα σχεδόν τα δεδομένα της ζωής σου ανατρέπονται, κάνε μια νέα αρχή, απομακρύνοντας ό,τι σε δυσαρεστούσε ή σε άγχωνε μέχρι τώρα και διεκδίκησε όσα θέλεις να έχεις, προκειμένου να είσαι ικανοποιημένη σε κάθε τομέα. Τα οικονομικά σου δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά δεδομένης της γενικότερης δύσκολης κατάστασης, φρόντισε να κρατάς τις ισορροπίες σου, ώστε να μη χάσεις τον έλεγχο με τυχόν απρόοπτα έξοδα.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, ώστε να είσαι ευχαριστημένη και ήρεμη. Καλό ήταν βέβαια να φροντίσεις να κάνεις κάτι και για τις ανάγκες του αγαπημένου σου, αφού κι εκείνος θέλει να είναι εξίσου καλά μέσα σε αυτή τη σχέση. Αν είσαι single, η προσωπική σου ζωή θα αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον, μέσα από διάφορες νέες γνωριμίες. Ειδικότερα από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου θα έχεις κάποια προβλήματα, αν κάνεις βιαστικές και λανθασμένες κινήσεις. Απόφυγε ρίσκα και επιπολαιότητες, γιατί θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ανάλογα θα πρέπει να κινηθείς και σε οικονομικά ζητήματα, διότι αχρείαστες αγορές και σπατάλες θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά δύσκολα για σένα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Η επικοινωνία και η συνεννόηση με τους γύρω σου δεν θα είναι καθόλου εύκολη και θα νιώσεις ότι κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει. Όλο αυτό θα είναι αδύνατο να το διαχειριστείς, αλλά φρόντισε όσο γίνεται να ελέγξεις τα νεύρα σου, για να μην κάνεις τα πράματα χειρότερα. Αρκετά δεδομένα θα αλλάξουν στη ζωή σου και καλά θα κάνεις να συντονιστείς με αυτά, για να μη χάσεις την πρόοδο που έχεις κάνει και να φτάσεις στην επίτευξη των σκοπών σου. Μην ξεχνάς να είσαι συνεπής στο πρόγραμμά σου και να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά καλό θα ήταν να βρεις και χρόνο για τον εαυτό σου και τους φίλους σου, που σε βοηθάνε να χαλαρώνεις και να ξεφεύγεις από τα προβλήματά σου. Το Μ. Σάββατο, με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να επιστρέφει σε ορθή πορεία, σχεδίασε μια απόδραση που θα σε φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους και θα σε ανανεώσει.

Αισθηματικές
Αυτές τις μέρες προσπάθησε να βρεις χρόνο και διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, που θα βελτιώσουν τη σχέση σου. Μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τον εαυτό σου να εκνευριστεί από τυχόν διαφωνίες με το ταίρι σου, γιατί θα έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Αν είσαι single, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση συντρόφου και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα.

Επαγγελματικές
Το πρόγραμμα της δουλειάς σου θα είναι πολύ φορτωμένο και οι απαιτήσεις πολύ υψηλές. Μην πανικοβάλλεσαι, διότι με καλό προγραμματισμό θα ολοκληρώσεις επιτυχώς καθετί που θα σου ανατεθεί. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αν αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, θα καλυτερεύσουν ακόμη περισσότερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα κυριαρχούν οι εντάσεις και τα σκαμπανεβάσματα, που θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν κυκλοθυμική. Διατήρησε την καλή σου διάθεση όσο μπορείς χωρίς να δώσεις συνέχεια σε διαφωνίες και περιόρισε στο ελάχιστο τάσεις εσωστρέφειας. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το Μ. Σάββατο και μετά, θα δεχτείς καλές επιρροές και θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να δεις τα πράγματα στη ζωή σου από τη θετική τους πλευρά. Έλα πιο κοντά με τα αγαπημένα σου άτομα, που η καλή σας σχέση θα σε ωφελήσει πολύ στην καθημερινότητά σου. Όποια στιγμή σε χρειαστούν να είσαι δίπλα τους και να τους στηρίζεις, ώστε να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο για σένα όταν έχεις προβλήματα.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, την εβδομάδα αυτή τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Οι αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και τόλμησε να κάνεις την πρώτη κίνηση προς αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα βελτιώσεις πολύ τις συνθήκες, ώστε να διευκολύνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Θα τακτοποιήσεις κάθε ζήτημα που στεκόταν εμπόδιο σε αυτό, αλλά και θα ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με ορισμένους συνεργάτες σου που δημιουργούσαν προβλήματα. Ορισμένα απρόοπτα έξοδα θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα ήταν να μην πελαγώνεις, γιατί αυτό θα κάνει χειρότερα τα πράγματα, και να προτιμήσεις να βάλεις σιγά-σιγά μια τάξη, μέχρι να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στο Ζυγό που πραγματοποιείται την Μ. Τρίτη, φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στη συνεννόησή σου με τους γύρω σου, ενώ έχει άμεσο αντίκτυπο στη συμπεριφορά και τη γενικότερη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λίγο, αλλά και να δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να κάνεις αλλαγές υπέρ σου και να υλοποιήσεις στόχους σου. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να πορεύεται στον Ταύρο για τελευταίες μέρες, φρόντισε να διευθετήσεις κάθε επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που έχεις σε αναμονή. Πρόσεχε στο εξής να μην αφήνεις τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται, γιατί καταλήγεις να χάνεις τον έλεγχο και να απελπίζεσαι. Ακόμη, προσπάθησε να είσαι πιο επιφυλακτική και να μη μιλάς σε κανέναν για τις ιδέες σου, διότι εχθροί και ανταγωνιστές μπορεί να υπάρχουν ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά αυτήν την εβδομάδα. Η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή και η συνεννόηση μεταξύ σας άψογη. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα ειλικρινής και να μιλάς ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί, ώστε να μη δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση. Αν είσαι single, μην απελπίζεσαι και φόρα την καλή σου διάθεση, αφού στο άμεσο μέλλον θα ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία το Μ. Σάββατο σε επηρεάζει θετικά στον ερωτικό τομέα, οπότε εκμεταλλεύσου το και απόλαυσε ό,τι προκύψει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, προτίμησε να φτιάξεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ώστε να έχεις βοηθούς και όχι ανταγωνιστές. Να είσαι βέβαια επιλεκτική, κρατώντας δίπλα σου τους πιο έμπιστους και ικανούς, ώστε ενώνοντας τις δυνάμεις σας να πετύχετε πολλά. Τα οικονομικά σου δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, καθώς θα μπορέσεις επιτέλους να βρεις επιπλέον πηγές εσόδων. Μην προβείς σε σπατάλες και μείνε πιστή στο πλάνο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τελευταίο διάστημα η αυτοπεποίθησή σου είναι μάλλον χαμηλή και η διάθεσή σου πεσμένη. Όλο αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις με τους γύρω σου και σου δημιουργεί σημαντικά προβλήματα. Αυτήν την εβδομάδα όμως, που έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα, φρόντισε να παραμερίσεις εγωισμούς και ανασφάλειες. Έλα πιο κοντά με φιλικά και οικεία σου άτομα και κάνε πράγματα μαζί τους, που σε ευχαριστούν. Από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, όλα εξαρτώνται από εσένα. Καλό θα ήταν λοιπόν να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, φέρνοντας τα πράγματα στο σημείο που τα θέλεις για να είσαι ικανοποιημένη.

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για την αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε μόνο να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας. Κατόπιν θα χαλαρώσετε πολύ, ενώ ο έντονος ερωτισμός και των δύο θα σας φέρει πολύ κοντά και θα ζήσετε μοναδικές στιγμές. Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα η ανανεωμένη σου αύρα και η γοητεία σου θα φέρουν πολλές γνωριμίες στο προσκήνιο, ανάμεσα στις οποίες ενδέχεται να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες και θα πρέπει να προγραμματιστείς σωστά, προκειμένου να τα καταφέρεις χωρίς να αγχωθείς. Και στα οικονομικά σου όμως πρέπει να είσαι οργανωμένη και εγκρατής, διότι εύκολο θα είναι να χάσεις τον έλεγχο και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις αρκετές αξιόλογες επαφές, που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στο αντικείμενο της εργασίας σου, αν φυσικά τις εκμεταλλευτείς σωστά. Με τον Ερμή να παραμένει στον Ταύρο και να σε ευνοεί, πολλές ευκαιρίες θα έρθουν στο προσκήνιο, οι οποίες θα αποβούν άκρως κερδοφόρες στο μέλλον. Θα κάνεις όλες τις απαραίτητες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, που θα σε διευκολύνουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη σχέση με τους συνεργάτες σου, για να έχεις υποστηρικτές στις ιδέες και τις επιδιώξεις σου. Γενικότερα στη ζωή σου θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, διότι μέχρι τώρα η τακτική που ακολουθούσες δεν έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αξιοποίησε τα λάθη του παρελθόντος, κάνοντάς τα παραδείγματα προς αποφυγή στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σου. Από το Μ. Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα έχεις μια άριστη επικοινωνία και συνεννόηση με το σύντροφό σου, ώστε να τακτοποιήσετε κάθε ζήτημα που δεν σας άφηνε να χαρείτε τον έρωτά σας. Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα θα είσαι ιδιαίτερα ελκυστική για το αντίθετο φύλο, προκαλώντας πολλά φλερτ που θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρεις επιτέλους την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε εμπόδιζαν και σε καθυστερούσαν. Η επαναστατική σου διάθεση σε βοηθάει να αλλάξεις τα δεδομένα, ώστε οι συνθήκες στη δουλειά σου να είναι υπέρ σου και να μπορέσεις να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή και καλό θα είναι να μείνεις μακριά από ρίσκα και νέα ανοίγματα, γιατί θα βρεθείς σε μεγάλο αδιέξοδο.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Νιώθεις ότι τελευταία έχεις βαλτώσει και έχεις πέσει σε μια πολύ κουραστική ρουτίνα. Εφόσον η κατάσταση στη ζωή σου δεν σε ικανοποιεί, άλλαξε άμεσα ό,τι δεν σου αρέσει. Φρόντισε να ξέρεις τι ζητάς και κατόπιν κινήσου ανάλογα, μένοντας πιστή στις ιδέες σου, για να πετύχεις όσα θέλεις. Μην ξεχνάς ότι οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας και ιδιαίτερα η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από το Μ. Σάββατο, σε επηρεάζουν πολύ θετικά ώστε να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου και να βρεις ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις για να ανανεώσεις τη ζωή σου και να γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις τη δυνατότητα να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό πήγαινε πίσω τη σχέση σου και δεν σε άφηνε να χαρείς αυτό που έχεις. Αν είσαι single, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα, με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, οφείλεις να κινείσαι πιο ώριμα και υπεύθυνα. Φρόντισε να είσαι επιφυλακτική και να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου, αλλά και να οπλιστείς με υπομονή, προκειμένου να φέρεις σε πέρας τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα πιεστούν αρκετά, οπότε περιόρισε στο ελάχιστο περιττά έξοδα, για να μη βρεθείς σε χειρότερη κατάσταση.

Πηγή: tlife.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!