ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 9 Απριλίου 2017

Τον άκρατο χθεσινό ενθουσιασμό διαδέχεται ο έντονος προβληματισμός.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Φαίνεται πως το δράμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης ήρθε... λίγο νωρίτερα για σένα και βέβαια το μήνυμα είναι να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε καθηλώνουν. Ίσως βέβαια χρειαστεί να πολεμήσεις με τις «σκιές», είτε αυτές υπάρχουν μέσα σου είτε κυριαρχούν στον εξωτερικό σου κόσμο.
Ερωτικά
Θα σου δοθεί η ευκαιρία σήμερα να συναντήσεις, να μιλήσεις και να βγεις με άτομα που είχες αρκετό καιρό να δεις αλλά δεν είναι κι από τις καλύτερες ημέρες για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Ίσως είναι προτιμότερο να συζητήσεις και να διευθετήσεις ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν και παλιές ερωτικές υποθέσεις που καλό θα ήταν, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να τις κλείσεις οριστικά.
Αν είσαι σε σχέση, η κουβέντα σε μια βραδινή έξοδό σου με το σύντροφό σου και φιλική παρέα ενδέχεται να περιστραφεί γύρω από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας αλλά και αναμνήσεις από παλιές όμορφες στιγμές. Δεν αποκλείεται όμως κάτι να ειπωθεί που θα το εκλάβεις στραβά και να στενοχωρηθείς.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Το σύμπαν σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η, αφού το άγνωστο και το «μοχθηρό» εισβάλλουν στην ζωή σου καταλύοντας την αθωότητά σου. Κατ’ αρχήν λοιπόν δώσε βάση σε ότι μπορεί να γίνεται «πίσω από την κουρτίνα» αλλά μην παραλείψεις να «χορτάσεις» και την πνευματική «πείνα» σου.
Ερωτικά
Σε αντίθεση με χθες, σήμερα δε θα είσαι στα πολύ πάνω σου, κυρίως το πρώτο μισό τη ημέρας που κάποιες αναμνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για το αν έκανες καλά που απομακρύνθηκες από ένα άτομο ή έπρεπε να του δώσεις λίγο ακόμα χρόνο μήπως κι αλλάξει η κατάσταση. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά θα ισορροπήσεις κάπως κι ίσως πάρεις απόφαση να μην ασχοληθείς ξανά με το συγκεκριμένο θέμα.
Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα οικονομική φύσεως αλλά η στάση του συντρόφου σου θα είναι πολύ βοηθητική και κάπου θα νιώσεις ότι τουλάχιστον έχεις κάποιον να βασιστείς.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Τα οικονομικά σου επηρεάζονται και ορίζονται από παράγοντες που δεν ελέγχεις κι αν κάτι δεν σου «βγει», απλά εγκατάλειψέ το και μη διανοηθείς να τα βάλεις με τα «θηρία». Επιπλέον, καλείσαι να διαχειριστείς ένα δυσάρεστο περιστατικό στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς.
Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε επηρεάσει αρκετά, αφού σου βγάζει μια διάθεση αυτοπεριορισμού και αυτοελέγχου κυρίως στα ερωτικά σου και γι' αυτό θα είσαι πιο συγκρατημένος/η στη στάση σου απέναντι σε ένα άτομο που θέλεις μεν, αλλά δεν θεωρείς ότι στην παρούσα φάση το να βγάλεις στη φόρα τα συναισθήματά σου θα βοηθήσει. Από την άλλη, ίσως νιώσεις ενοχές για μια παλιότερη συμπεριφορά σου αλλά δε θα μπορείς να επανορθώσεις.
Αν είσαι σε σχέση, ένα γεγονός σχετικό με την οικογένειά σου μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά αντί να ψυχρανθείτε, είναι προτιμότερο να βρείτε τρόπους να το αντιμετωπίσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Για μια ακόμη φορά βρίσκεσαι σε κρίσιμη καμπή, αναγκασμένος/η ίσως να λάβεις «σκληρές» αποφάσεις. Και πέρα από σκοπιμότητες της στιγμής, εκείνο που σε συμφέρει πραγματικά είναι να χαράξεις τον δρόμο της απελευθέρωσης και της αναγέννησής σου, ρίχνοντας «μαύρη πέτρα» πίσω σου.
Ερωτικά
Διάφορες σκέψεις και συναισθήματα θα σε κατακλύσουν σήμερα και μπορεί να σε πιάσει μια μικρή μελαγχολία. Μπορεί η χθεσινή μέρα να σε γέμισε με προσδοκίες και να περίμενες μια εξέλιξη από ένα άτομο, που όμως δεν ήρθε. Ωστόσο, καλό θα ήταν για σένα να μην το σκέφτεσαι και πολύ. Δεν αποκλείεται επίσης να γυρίσει πίσω ένας/α μετανοημένος/η πρώην που προτίθεται να κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την καρδιά σου. Σκέψου όμως καλά πριν πεις το «ναι» γιατί το πιο πιθανό είναι να ξαναζήσεις τα ίδια και να φτάσετε και πάλι στο ίδιο σημείο.
Αν είσαι σε σχέση, δεν είσαι για πολλά-πολλά και παρά μια πρόσκληση που σας έχει γίνει από κάποιους γνωστούς ή συγγενείς σας, να προτιμήσετε τελικά την ηρεμία του σπιτιού.


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Αν ένα πρόσωπο δρα υπονομευτικά απέναντί σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποστασιοποιηθείς από όλα εκείνα που «κατεβάζουν» το επίπεδο πολύ χαμηλά κι απλά να «κόψεις» οριστικά μαζί του. Επιπλέον, στη δουλειά σου ξεκινά μια νέα εποχή, έστω κι αν σε πρώτη φάση στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις.
Ερωτικά
Θέλεις να βγεις έξω να ξεσκάσεις, όμως ή δε θα υπάρχει το ανάλογο κέφι κι η διάθεση από τους άλλους της παρέας και δε θα περάσεις καλά ή θα ακυρωθεί ένα ραντεβού σου που θα σε χαλάσει και δε θα έχεις όρεξη για τίποτα. Αν επιλέξεις τελικά να πας κάπου, μπορεί να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που όμως μάλλον θα ψάχνει παρηγορητή/α ή έναν/μία να του λύσει τα προβλήματά του, που δεν είσαι διατεθειμένος/η σε καμία από τις δύο περιπτώσεις να παίξεις αυτό το ρόλο.
Αν είσαι σε σχέση, τα πλάνα που είχες κάνει για μια χαλαρή έξοδο με το σύντροφό σου σήμερα ίσως δε σου βγουν αφού είναι πολύ πιθανό είτε να υπάρξει μια έκτακτη υποχρέωση και να την αναβάλλετε ή να τσακωθείτε και να μην έχει κανείς σας διάθεση...


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Στον κόσμο που ζεις, πάντα θα γίνονται πράγματα που σε στενοχωρούν, αυτήν την φορά ωστόσο μπορεί να βρεθείς σε μια θέση που όλα να σου φαίνονται μάταια κι αν θες πραγματικά να «δραπετεύσεις» από την θλίψη σου, δεν έχεις παρά να προσφέρεις την βοήθειά σου σε όσους/ες την χρειάζονται.
Ερωτικά
Μια απογοήτευση θα τη λάβεις σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, όμως το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τουλάχιστον έγινε νωρίς, πριν δεθείς περισσότερο συναισθηματικά με ένα πρόσωπο που δεν ήταν το κατάλληλο για σένα. Μπορεί να διατηρούσες μια κρυφή ελπίδα αλλά πιθανόν να σου βγει και σε καλό, αφού αργότερα θα εμφανιστεί κάτι άλλο που θα είναι πιο κοντά στα δεδομένα σου γι' αυτό ξεπέρασέ το και πήγαινε παρακάτω.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, πιστεύεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν σε τάξη στη σχέση σου και είσαι έτοιμος/η ακόμα και να υποχωρήσεις ως ένα σημείο, αν πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις τα απαραίτητα για να την κρατήσεις.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Στην περίπτωσή σου, το καλό είναι ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά, εκμεταλλευόμενος/η τις απώλειες ή τις αποτυχίες άλλων. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν και εξελίξεις που θα σε θίξουν προσωπικά, οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα, ιδιαίτερα σε σχέση με τους «δικούς σου» ανθρώπους.
Ερωτικά
Θα συναντήσεις αρκετά εμπόδια στην επικοινωνία σου, είτε τεχνικά είτε με τα άτομα με τα οποία θα συναναστραφείς καθώς θα έχουν μια πολύ επιφυλακτική ή εσωστρεφή στάση απέναντί σου. Στις παρούσες συνθήκες, θα ήταν προτιμότερο για σένα, αν έχεις κανονίσει να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, να το αναβάλλεις για μια άλλη μέρα γιατί σίγουρα δε θα περάσεις καλά, αντίθετα, μπορεί και να χαλαστείς από την απροθυμία του να μιλήσει για τον εαυτό του περισσότερο.
Αν είσαι σε σχέση, εφ’ όσον βλέπεις ότι το κλίμα δε το σηκώνει, απόφυγε να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, διαφορετικά κουβέντα στην κουβέντα θα τσακωθείτε, κυρίως αν ξεθαφτούν και παλιά ζητήματα που παραμένουν άλυτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Αν εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο, ασχολούμενος/η μόνον με καθημερινά πράγματα ή τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το μόνο που θα πετύχεις είναι να εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας και συνομωσιολογίας. Ρίξε λοιπόν το βάρος των προσπαθειών σου στις πνευματικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Είσαι συγκρατημένος/η και βαδίζεις έχοντας μάτια και αφτιά δεκατέσσερα, ιδιαίτερα στα ερωτικά γιατί δεν εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους. Σήμερα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά σοφό γιατί θα ανακαλύψεις ότι ένα άτομο ίσως δεν άξιζε το χρόνο και την προσοχή σου. Αν και θα στενοχωρηθείς, θα το απομακρύνεις από τη ζωή σου γιατί δε θεωρείς ότι θα αλλάξει χαρακτήρα κι όσο το παρατείνεις, απλά θα χειροτερεύει η κατάσταση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, αποφεύγεις να ανακατεύεις τα οικονομικά με τη σχέση σου, αλλά είναι πιθανό να μην μπορείς να κάνεις αλλιώς, γιατί θα παρουσιαστεί ένα θέμα που θα πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια του συντρόφου σου. Επίσης, καλό θα ήταν να έχετε αυστηρή στάση απέναντι στο παιδί σας, αν δε θέλετε να επαναλάβει ένα λάθος του.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Η έφεσή σου στον γρήγορο πλουτισμό ή την καλοπέραση μπορεί να σε ρίξει στα «νύχια» ισχυρών συμφερόντων. Ίσως βέβαια να λάβεις στήριξη, αν ενδώσεις στους όρους τους αλλά σε κάθε περίπτωση θα είσαι δέσμιός τους. Επιπλέον, φαίνεται πως κάτι τελειώνει οριστικά σε συναισθηματικό επίπεδο.
Ερωτικά
Με το τετράγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στα ερωτικά σου γιατί αν παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σκέψου καλά τι θέλεις από κάποιον/α ώστε να παραμείνει δίπλα σου, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Το καλύτερο θα ήταν να αφήσεις να κυλήσει η σημερινή μέρα, χωρίς να κάνεις καμία ενέργεια που θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα.
Αν είσαι σε σχέση, θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό θέμα ή πρόβλημα με το σπίτι που ίσως παρουσιαστεί και επειδή μόνοι σας μάλλον θα είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, μπορεί να απευθυνθείτε σε ένα πολύ δικό σας πρόσωπο και να ζητήσετε βοήθεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Φαίνεται πως έχεις μαζέψει αρκετά μέσα σου κι ίσως ο τρόπος που θα εκτονωθείς να κλονίσει τελικά την εικόνα σου ή να λειτουργήσει ως μια «αυτοκαταστροφική» διαδικασία. Μπορεί όμως όλο αυτό να μην είναι παρά μια αφορμή για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου, περνώντας πρώτα από το... μηδέν!
Ερωτικά
Παρότι Κρόνιος άνθρωπος, το Σάββατό σου δε θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς η συμπεριφορά ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει θα είναι τελείως διαφορετική απέναντί σου σήμερα, ίσως πιο απόμακρη, που θα σου δημιουργήσει απορία και καχυποψία. Από την άλλη, το μήνυμα κάποιου/ας που είχε ξεχωριστή θέση κάποτε στη ζωή σου μπορεί να σε ξαναγυρίσει για λίγο πίσω στο παρελθόν και να σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι αυστηρός/η με τον εαυτό σου και μην του επιτρέψεις να... ξανακυλήσει. Να σκέφτεσαι μόνο τα γεγονότα που σας χώρισαν.
Αν είσαι σε σχέση, μια υποχρέωση που δεν αναβάλλεται ή μια δουλειά που θα προκύψει την τελευταία στιγμή θα ανακατέψουν τελείως το πρόγραμμά σας και θα αναγκαστείτε να ακυρώσετε ό, τι είχατε σχεδιάσει. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων, έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες, θα σε βοηθήσει να εγκαταλείψεις οριστικά τις πεποιθήσεις που σε περιορίζουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα αόρατο «μάτι» που σε παρακολουθεί και δεν θα ήταν υπερβολή να ψάξεις για το τι «παίζεται» στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Τον άκρατο χθεσινό ενθουσιασμό διαδέχεται ο έντονος προβληματισμός για το αν η επιλογή σου ήταν η σωστή, καθώς θα διαπιστώσεις ότι κάτι πάει στραβά με το άτομο που γνώρισες πρόσφατα ή δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαινόταν να το κάνεις δικό σου, καθώς τα «προαπαιτούμενα» που θέτει είναι πολλά και δεν ξέρεις αν μπορείς να τα ικανοποιήσεις. Είναι πιθανό πάντως να συναντηθείς με τους/τις φίλους/ες σου απόψε και να τα συζητήσεις μαζί τους για να σου πουν κι αυτοί/ες τη γνώμη τους.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως περάσετε το βράδυ σας ακούγοντας το προσωπικό ή οικονομικό πρόβλημα ενός πολύ δικού σας ανθρώπου και προσπαθήσετε μαζί του να βρείτε λύσεις. Επίσης, είναι πιθανό να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Μπορεί να υπάρξουν απώλειες, είτε οικονομικές είτε στις φιλίες σου, το πρόβλημα σου ωστόσο είναι ότι παίρνεις τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε, κλείνοντας από μόνος/η σου κάθε «χαραμάδα» αισιοδοξίας. Αντί αυτού, θα σου έκανε πολύ καλό να βοηθήσεις άτομα που υποφέρουν.
Ερωτικά
Με το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης σου με τον Κρόνοξαναγυρνούν οι αμφιβολίες σου και καθώς θα σε «κτυπήσει» και ο ρεαλισμός κατακέφαλα, δεν θα είσαι σίγουρος/η για το αν ένας στόχος που είχες θέσει στα ερωτικά σου είναι τελικά εφικτός ή κυνηγάς χίμαιρες. Καλό θα ήταν πάντως να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και ούτε να πάρεις αποφάσεις υπό πίεση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να σκεφτεί όλα τα δεδομένα και φυσικά να διαχειριστεί τα συναισθήματα και μετά κρίνε το πώς θα πορευτείς.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η προσπάθεια διατήρησης της ηρεμίας στη σχέση σου δε φαίνεται να πιάνει τόπο, αφού το κλίμα θα διαταραχθεί ξανά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ψυχρότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Το θέμα όμως είναι να λυθούν τα προβλήματά σας κι αυτό θα γίνει μόνο με ευθεία αντιμετώπισή τους κι όχι με σπρώξιμο... κάτω από το χαλάκι.


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!