MEN'S GUIDE

Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα και αν ναι γιατί;

Μήπως άδικα πασχίζεις να αποκτήσεις του τέλειους κοιλιακούς, διότι τελικά οι γυναίκες σε προτιμούν με λίγα παραπανίσια κιλά και κοιλίτσα;

Πλειάδα ερευνών έχουν δείξει πως ένα καλογυμνασμένο ανδρικό σώμα, λειτουργεί ως πόλος έλξης για τις γυναίκες οι οποίες παραδέχονται πως βρίσκουν τους ρωμαλέους άνδρες γοητευτικούς.
Από την άλλη όμως υπάρχουν και έρευνες που δείχνουν πως αρκετές γυναίκες προτιμούν τελικά να κάνουν δεσμό ή ερωτική σχέση με... στρουμπουλούς άνδρες.
Για παράδειγμα, μία έρευνα με ερωτηματολόγια που έγινε πριν από δύο χρόνια για την προώθηση μιας ταινίας με τους Zac Efron και Seth Rogen, έδειξε πως το 74% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως προτιμούσαν να κάνουν δεσμό με έναν πλαδαρό τύπο (σαν τον Seth Rogen). Βέβαια στο ίδιο δείγμα το 96% των γυναικών είπαν πως θεωρούν γοητευτικό και σέξι τον Zac Efron.
Οι ψυχολόγοι που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν αυτό το οξύμωρο αποτέλεσμα, είπαν πως το μυστικό βρίσκεται στην γυναικεία αυτοπεποίθηση και την άνεση.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους ψυχολόγους οι γυναίκες ναι μεν θεωρούν σέξι τους καλογυμνασμένους άνδρες, αλλά νιώθουν πιο άνετα με τους άνδρες με ατέλειες. Μάλιστα οι περισσότερες γυναίκες πραδέχονται πως προτιμούν να κάνουν έρωτα με κάποιον άνδρα με ατέλειες γιατί τότε δεν αισθάνονται οι ίδιες ανασφαλείς για τις δικές τους ατέλειες.

Οι δε ψυχολόγοι τονίζουν πως αυτή η συμπεριφορά των γυναικών δεν είναι καθόλου παράλογη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την πίεση που δέχονται οι γυναίκες από τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς για να είναι τέλειες.

Ο Zac Efron και ο Seth Rogen
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!